Jump to content

Feministkinje rasplakale naučnika koji je radio na projektu Rosetta

Оцени ову тему

Odahviing

Препоручена порука

laz, prokelta laz i statistika...

Inace.. nesto sto se tice Mladjonijevih predrasuda i stereotipa...

U poslednje vreme blagodeti interneta... rade ljudi rzne stvri.

jedna od stvari koje su radili jeste da su izeli dva automobil i prilzili zenama sa pozivima da udju u auto..

ako je verovati tvorcima klipova... od 7 zena koje su pitali da udju u lamborgini, 5 je uslo, 2 su dale broj telefona, jedna g je pozvala u stan.

Kada je vozio jeftinija kola - nijedna nije usla.

Mislim da to dovoljno govori o zenskoj cudi i zasto je se treba paziti i oprezno sa njom...

A muškarci su daleko češće pomagali doteranoj ženi u visokim štiklama.

"Mislim da to dovoljno govori o muškoj ćudi i zašto ga se treba paziti i oprezno s njim" ili "Ljudska bića itekako umeju biti površna"?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

za mene nije, ali je sad pocel.. postao sam balknac, i ne znm ni ja sta sve, sve zato sto ne verujem zenam.. sram me bilo.. kako uopste smem da imam misljenje o zenama vodjen sopstvenim licnim iskustvom???

To ti je sve zato sto si obuk`o tu kosulju... :0102_laugh:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

za mene nije, ali je sad pocel.. postao sam balknac, i ne znm ni ja sta sve, sve zato sto ne verujem zenam.. sram me bilo.. kako uopste smem da imam misljenje o zenama vodjen sopstvenim licnim iskustvom???

Juan je koristio ironiju. Samo je primenio iste metode na tebe koje ti primenjuješ na žene. Kao što sam učinila ja kada sam dala analogiju o muškarcima kao lošijim roditeljima. To je služilo tome da se oseti na svojoj koži kako je kada si meta stereotipa. Po tome kako reaguješ, čini se da ni tebi nije prijatno.

• Волим 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Pa dobro... mladja ima pravo na svoje misljenje... ja, juan i paradoskologija imamo pravo na svoje...a u realnosti zene su da se ljube, grle i miluju a ja ne mogu vise sam bre ljudi.

Dok vi izbistrite te balkanske politike dal su zene vestice ili rospije ja teret na plecima nosim... i ne znam kolko cu moci jos dugo....

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Aj napravi isti eksperiment sa seksi ribom koja prilazi muskracima i pita ih za izlazak a posle neku ruznu ribu sa istim zadatkom. Dobra  i postena muska cud (za razliku od zenske ;) ) ce naravno da se vodi unutrasnjom lepotom... nikako nece biti povrsni u svom izboru ;)

Znci hoes da npravim eksperiment gde muskarci birju ribe na osnovu izgleda....

I slzes se sa time da je 5 od sedam zena biralo muskarca na osnovu materijalnog statusa...

I onda mi kzes.. ne mozes prilziti zenama s predrasudama?

cekj bre.. pa odluci se... ja ne sporim da ce 5 od 7 muskaraca odmah otici sa dobrom ribom....

Ali ti mene ubedjujes da zene NISU sponzoruse... iako sad i sm priznajes da jesu!?

Mladjo, dovoljno si dugo na forumu da znas da se ovakve analogije i eksperimenti nit uzimaju za ozbiljno nit pa daju ozbiljne rezlutate... Uostalom svaki takav test za zene ja cu da napravim za muskarce i ispasce gori...

Kad je u pitnju toliki rizik, kao sto je moja emocija i moj zivot... NARAVNO DA CU DA IH UZMEM ZA OZBILJNO....

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Juan je koristio ironiju. Samo je primenio iste metode na tebe koje ti primenjuješ na žene. Kao što sam učinila ja kada sam dala analogiju o muškarcima kao lošijim roditeljima. To je služilo tome da se oseti na svojoj koži kako je kada si meta stereotipa. Po tome kako reaguješ, čini se da ni tebi nije prijatno.

Meni uopste ne smeta ja sam i rekao da sam seksista.

Mene ne pogadja ISTINA. Ja volim rat, vise nego  ples.

Volim da se bijem. Volim nasilje. Volim takmicenje.

To je ISTINA koja me ne pogadja.

Isto tako mi ne smeta ono cloudovo da bi vecina muskaraca otisla sa zgodnijom zenom. JA to priznajem! Mene to ne pogadja jer znam da je istina. 

Dok se ovde ignrorise ono sto je istina u vezi zena. Jer vas pogadja.

Подели на овим сајтовима

Pa dobro... mladja ima pravo na svoje misljenje... ja, juan i paradoskologija imamo pravo na svoje...a u realnosti zene su da se ljube, grle i miluju a ja ne mogu vise sam bre ljudi.

Dok vi izbistrite te balkanske politike dal su zene vestice ili rospije ja teret na plecima nosim... i ne znam kolko cu moci jos dugo....

Tacno tako i mladja je seksista.

I balkanac.

I nece nikom da diktira i ubedjuje ga kako treba da misli.

Mladja je za ravnopravnost i jednakost zakona, ali ne za kulturni marksizam gde ubedjujemo i naredjujemo drugima kako da misli.

Ti misli kako hoces o zenama, ja cu kako hocu..... paradoksikologija neka misli kako hoce.

Kao sto rekoh, lako je vama dvojici u srecnim vezama i njoj koja je zena da mi drzite "predavanje" o tome kakve su i ko su zene...

Kada budete bili u mojoj situaciji i proziveli ist osto i ja... onda bi mogli da razgovaramo na "ravne casti"

Подели на овим сајтовима

Evo jos malo feministicke borbe protig SEKSUZIMA

Cisto da vidimo cime se bave..... dete od 6 godina je suspendovano iz skole zbog SEKSUALNOG uznemiravanja jer je poljubio devojcicu

A paradoksikoligija hoce da se inditifikuje sa ljudima koji to rade i podrzava takav pokret...

e zato postoji man right acitivsm.

Bravo, za sve FEMINISTE i ljude koji ih podrzavaju..... idu ka toem da uniste muskost skroz u svojoj borbi protiv "stereotipa"

Svaki put kada podrzavate feminizam i "borbu protiv zlih sekstista" podrzavate ovakve gluposti

http://www.huffingtonpost.com/2013/12/10/6-year-old-sexual-harassment_n_4420249.html

Po feministkinjama ja bih verovatno trebao na robiju za silovanje koliko sam puta devojkama poljubio ruke ili ih lupio po dupetu bez da ih pitam... sram me bilo.. :D

Подели на овим сајтовима

"Seksualno uznemiravanje" je smešna optužba za šestogodišnje dete, ali za to moraš da okriviš sumanuti američki puritanizam, a ne feministkinje. Slučaj Hantera Jeltona, s druge strane, ima i drugu stranu. Majka devojčice kaže da su je dva dečaka maltretirala duži vremenski period, i u školi i na odmoru, iznova i iznova je ljubeći uprkos njenim molbama da prestanu, fizički joj ne dopuštajući da se igra sa drugom decom, i da su druga deca prijavila šta se dešava. Dečaci su opomenuti i jedan od dečaka je prestao tako da se ponaša, ali Hanter je nastavio. Devojčica se požalila majci da nema mira u školi. Hanter je opomenut puno puta pre nego što je dobio suspenziju na dva dana. Čak ni blesavi Ameri ne suspenduju dete zbog jednog nevinog poljupca.

Nadam se da, kad bi ti devojka kojoj bilo šta uradiš bez pitanja rekla da to ne želi i da prestaneš, ti ne bi to iznova i iznova ponavljao i to ponašanje nazvao esencijom muškosti koju feministkinje pokušavaju da ukinu.

Što se tiče "eksperimenta", ne, žao mi je, ali ne možeš da kažeš "takve su žene / takva je ženska priroda" na osnovu toga kako je u jednoj situaciji odreagovalo 7 (sedam) žena na jednoj tački na planeti - i da te ozbiljno shvatim.

Postoje razne predrasude - svi ih imamo, a ja mislim da protiv svih treba da se borimo u sebi.

Jedna od čestih predrasuda koje nam društvo usadi je predrasuda prema siromašnijima. Bogate se učimo da doživljavamo kao vrednije, manje opasne, kredibilnije ljude. Garantujem ti da bi i strejt muškarci češće zastali da porazgovaraju sa očigledno bogatim muškarcem u dobrim kolima nego sa nekim siromašnim. Beskućnika verovatno niko ne bi ni pogledao kada bi isto "eksperimentalno" pitanje postavio "ispitanicima".

E, vidiš, ja imam drugačije predrasude i svesna sam njih. Ja ne bih zastala da pričam sa nekim likom sa besnim kolima - prosto jer imam predrasudu da bi me razgovor sa njiim smorio. Istom liku daj neku od mojih omiljenih knjiga da nosi pod miškom i obuci ga u starke, vijetnamku, i majicu sa logom BiP, i ja ću zastati i porazgovarati sa njim. Isto predrasude.

Ali ja se trudim da svoje predrasude iskorenim i prilazim svakoj osobi otvorenog uma. Postidelo me je, recimo, kada mi je pre nekoliko godina ubedljivo najpametnija studentkinja bila blajhana plavuša sa tonom šminke - shvatila sam da sam iznenađena time i tako shvatila kolike su moje predrasude.

Ti ne moraš tako da pristupaš svetu, ne mogu te ja naterati. Ali je tako daleko lepše i daje više mogućnosti da se zaista sretneš sa drugim ljudima na jedan... pa, hrišćanski način, nemam tačniji izraz.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

"Seksualno uznemiravanje" je smešna optužba za šestogodišnje dete, ali za to moraš da okriviš sumanuti američki puritanizam, a ne feministkinje.

Zanimljivo ti skreces konstatno temu, sa onoga sto je cinjenica - a to je ludilo mainstream zapadnog feminizma. Apsolutno zmuris, ne vidis njegove implikacije i pravis se da ne postoji.

Reci cu ti josh jednom, ako ti je stalo do ideologije feminizma - pocisti u svom dvoristu. Nemoj da zmuris na ludilo feminizma na zapadu koje se kativno desava i koje svako vidi i da mi ponavljas kao papagaj.. nije to femizanim, nije feminizm za to kriv bla bla bla..

podsecas me na komuniste koji pricajau za gulage... nije to komunizam nije komunizam za to kriv...

feministkinje su te koje trube o silovanju kao lude.... pa da ne pricam o onoj idiotskoj akciji #teachManNotToRape koja je cist idiotizam..

hajde molim te.... pogledaj lepo sta je to feminizam, pa da nastavimo diskusiju... ovako nema smisla.. kao da pricam sa nekim ko je pao sa marsa..

Što se tiče "eksperimenta", ne, žao mi je, ali ne možeš da kažeš "takve su žene / takva je ženska priroda" na osnovu toga kako je u jednoj situaciji odreagovalo 7 (sedam) žena na jednoj tački na planeti - i da te ozbiljno shvatim.

Mogu da kazem i rekao sam. A sad cu i tebi nesto da kazem..

kada krenete da kritikujete zene koje bacaju ljigu na vas rod.... a ne muskarce koji imaju stereotipe... onda ce da resite problem...

Zene nece da kritkuju same sebe, nece da ciste u svom dvoristu. Zato feminizam kao pokret od mene nema nikakav respect, niko nema pravo da mi kaaze "nisu zene takve nije to njihova priroda.. " ili ima ali ja to necu da slusham.

Dakle, ponavljam... pocni da cistis u svom dvoristu, ako si jaka i sposobna zena, to je mestu kom treba da budu upuceni tvoji argumenti.. drugim zenama..... i feministickom pokretu...

A ne nama koj imamo neke kako ti kzes, stereotipe, da nam odredjujes sta mogu a sta nemo gu da kazem... jer ja sve to sto kazaem pricam iz iskustva i da bih se zastitio.

Kad vise ne budem bio kao muskarac u musko-zenskom odnosu toliko ugrozen koliko sam bio... onda ja i ti moze da pricamo o tome kakve su zene. A vrlo sam ugrozen. Ne samo ja, svi muskarci, da si mladic mojih godina.. sve bi ti bilo jasno. Medjutim nisi, pa pojma nemas sta ti pricam.. lako ti je da lomis gloginje tudjim...

Подели на овим сајтовима

Tacno tako i mladja je seksista.

I balkanac.

I nece nikom da diktira i ubedjuje ga kako treba da misli.

Mladja je za ravnopravnost i jednakost zakona, ali ne za kulturni marksizam gde ubedjujemo i naredjujemo drugima kako da misli.

Ti misli kako hoces o zenama, ja cu kako hocu..... paradoksikologija neka misli kako hoce.

Kao sto rekoh, lako je vama dvojici u srecnim vezama i njoj koja je zena da mi drzite "predavanje" o tome kakve su i ko su zene...

Kada budete bili u mojoj situaciji i proziveli ist osto i ja... onda bi mogli da razgovaramo na "ravne casti"

Tako govore i belci u americi kojima je neki crnac ucinio neko zlo... oni su rasisiti i duboko veruju u opravdanost takvog misljenja samo na osnovu licnog iskustva...

Ja opet kazem, ti mislis o zenama jedno ja mislim nesto drugo... optuzujes nas za "predavanja" a ti si jedini nervozan na temi i sav si se nesto upeo da nam objasnis zasto je tvoje misljenje isprvano... opusti se, sto mora da nam dokazujes? Sto ti je bitno da tvoje misljenje bude proglaseno za ispravno? Dovoljno je sto je tvoje sta ce ti vise od toga?

A ispravno nije... za mene...

Подели на овим сајтовима

u potpunosti bilbijas. Zongliras izmedju 'zena" i "feminizma" i saltas se  po potrebi.

Evo ja sam ne znam vise jel ti mrzis feministkinje  ili zene? Pises kao da mrzis zene jer su te povredjivale i jer su sve vaginalni manipulatori skloni razvratu i preljubi i kojimaniposto ne treba verovati a kad ti neko kaze "nemoj da generalizujes ili diskriminises" ti izvodis zakljucak "aha vi pdrzavate feminizam"... saberi se malo i izbaci taj duh Bilbije koji te zaposeo :D

I daj prvo da se dogovorimo jel pricamo o feminizmu ili o zenama?

Evo ja cu odma da ti kazem sta mislim o ta dva pojma i da se vise ne vracamo na to.

- Feinizam. u Osnovi OK pokret ali je malo pogubio kompas u poslednej verme i neophodno je malo blize osmotriti taj pokret jer imaju tendenciju ka patoloskom ponasanju... ko PETA su postali za neke stvari pa i gori...

- Zene. Kod zena imas dve kategorije. Dobre zene i lose zene. U zavisnosti od pripadnosti tim dvema grupama i moje misljenje varira. Dobre zene obozavam i nemam nikaav problem da se od mene ocekuje da ih "osvojim". To mi nije ispod casti i stavise mislim da svaka zena zasuzuje paznju i obozavanje muskarca i da svaki muskarac zeni treba da poklanja puno paznje, da je voli da je postuje da je razume da joj veruje i da joj prasta.

A sto se tice evolutivnih i drugih biolosko socioloskih mambo dzambo definicija, zaboravljas jdnu stvar Mladjo.

Nasa genetika je takva da je seksualni cilj svakog muzjaka- da oplodi sto vise zena. Seksualni cilj svake zene je da bira najboljeg muskarca. Nasa GENETIKA nam naredjuje da se sepurimo pred zenama i da im udovoljavamo i borimo za njihovu paznju raznim sredstvima kako bi one mogle da od svih nas izaberu onog koji ima se "najbolje poakze"

To je vrlo elegantan i nadasve efikasan nacin evolucije koji osigurava ocuvanje zdravih gena.

Zamisli ako bi sad zene morale da pruhvate za partnera prvog muskarca koji im naleti da ne bi zaboga ispale kao kucke koje samo biraju i lete sa "cveta na cvet".

Evolucija  Mladjo.... evolucija ti NAREDJUJE da ako oces zensku MORAS da se oko nje potrudis... a stav "svaka zena laze dok se ne dokaze suprotno" nece da ti obezbedi sigurno mesto u genetskom bazenu buducnosti...#samokazem ;)

Подели на овим сајтовима

Jos nesto, pominjes mene i Juana kao retke pozitivne primere koje ti znas da imaju dobre odnose sa svojim zenama... Za Juana ne znam (ali mogu da budem slobodan da pretpostavim jer mislim da sam ga za tolko ukapirao do sad) ali ja tu svoju vezu ne bih imao da sam u celu avanturu usao sa:

"hmmm ova cura je slatka ali sigurno nesto krije... sad cu da je proveravam i da je testiram dok ne  utvrdim da se ne upusta u ovu avanturu sa mnom samo da me povredila, ocerupala, ponizila ili nesto gore. Verovatno planira da bude sa mnom da bi mogla da me prevari sa mojim drugarom, ili sa mojom drugaricaom... ili oboje.. u isto vreme... dok moja keva gleda... Ma da, sve su zene iste i iimaju samo jedan plan- da na bilo koji nacin povrede cloudkinga"

Jel znas one teme o naciJonalizmu kad zajedno ubedjujemo patriJote da namerno paranoicno izmsiljaju neprijatelje gde god pogledaju samo zato sto su nesigurni i potreban im je taj ego fix u smislu "cim me svi tolko mrze, mora da sam mnogo bitna figura"... jel zvuci makar izdaleka poznato?

Ti nisi los Mladjo... Nisi ni blizu toga da si los... tebi je povredjen ponos i razocaran si jako i emocije ti ne dozvoljavaju da situaciju sageldas realnije... sve je to OK i normalno i ja ti potpisujem da ce da prodje (a onda cu da te podje**vam do besvesti tako sto cu da te trolujem ovim postovima koje sad pises :) ) samo se strpi malo, povuci rucnu i sacekaj... to ti ja tvoj drugar cloudking obecava ;) ( a cloudking je covek koji zivi u oblacima, sedi sa kriminalcima i robijasima i ima 33 godine... pa ti vidi :) )

Подели на овим сајтовима

Mogu da kazem i rekao sam. A sad cu i tebi nesto da kazem.. kada krenete da kritikujete zene koje bacaju ljigu na vas rod.... a ne muskarce koji imaju stereotipe... onda ce da resite problem...   Zene nece da kritkuju same sebe, nece da ciste u svom dvoristu. Zato feminizam kao pokret od mene nema nikakav respect, niko nema pravo da mi kaaze "nisu zene takve nije to njihova priroda.. " ili ima ali ja to necu da slusham. Dakle, ponavljam... pocni da cistis u svom dvoristu, ako si jaka i sposobna zena, to je mestu kom treba da budu upuceni tvoji argumenti.. drugim zenama..... i feministickom pokretu...  

Opet pricas  o feminizmu kao da je to pokret u kome ucestvuju SVE zene na planeti...

Ajd idem ja da otovrim neku temu da kritikujem pravosalvlje na osnovu onoga sto rade akakijevci... 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...