Jump to content

RUSSIA 2018 FIFA WORLD CUP

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 10 часа, Дидим рече

Јој, што мене нервира то "певање химне" које је увео Синиша Михајловић као неко "поштовање" према држави... :0426_feel:

Химна треба да се поздрави у ставу "мирно", у тишини и са поштовањем, није то навијачка или народна песма. То са певањем химне као да успут позову и да свако понесе неки инструмент и да удара у њега покушавајући да је свира.

Ниси у праву. Чему служе речи химне него да би се певале? Може да се стоји мирно и пева химна. 

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Вилер Текс рече

Шпанци и Португалци одиграли одличну текму. Жао ми је што Шпанија није победила, овај досадни Роналдо нема милости. Добар је.

Prva dva gola i nisu rezultat njegovog umeca; penal i greška golmana, ali treći je izuzetan. Mnogo odskace Ronaldo u tom timu Portugalije. 

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Broken рече

Prva dva gola i nisu rezultat njegovog umeca; penal i greška golmana, ali treći je izuzetan. Mnogo odskace Ronaldo u tom timu Portugalije. 

Слажем се. Синоћ сам баш коментарисао да игра Шпанија против Роналда.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Milan Nikolic рече

Protiv kukastokockastih.

Zašto je to "naša fešta" ? Mislim, verovatno se to što si napisao tiče specifičnog istorijskog odnosa Srba i Hrvata, ali ovo je sport. Zašto bih navijao protiv Hrvatske ?

Drugo, sad me ovo podsetilo na nešto od pre dve godine.

Na jednom drugom forumu gde sam dugo bio vrlo aktivan i gde su članovi sa ex Yu prostora, pred početak Evropskog prvenstva, jedan inače skroz ok dečko stavi na avatar neku kompoziciju gd ese vidi deo dresa Hrvatske reprezentacije i ruka koja drži krunicu sa krstom. Čovek navija za svoju zemlju i to se manifestovalo i na taj način. Meni to nije bio problem ni jednog trenutka jer razumem tako nešto. Ono što me je iznenadilo je reakcija jednog dekla srpske populacije na tom forumu. To su shvatili kao vrlo neumesno i počeli sa otvorenim provokacijama.

Zašto me je to iznenadilo ?

Uvek sam mislio da Hrvati ( jedan deo, da budem precizniji) imaju neki kompleks te vrste u odnosu na nas ali stvarno nisam ni pomislio da mi imamo ( ili deo nas) nešto slično. Ljudi sa "naše" strane toliko su provocirali da je mene bilo sramota u tom trenutku.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вилер Текс рече

Слажем се. Синоћ сам баш коментарисао да игра Шпанија против Роналда.

Da. Do te mere štrči da mi se nekad učinilo da je ostalima to skoro pa neki teret. Kao da bi tim igrao bolje bez njega bez obzira n anjegov kvalitet koji je ogroman.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Broken рече

Da. Do te mere štrči da mi se nekad učinilo da je ostalima to skoro pa neki teret. Kao da bi tim igrao bolje bez njega bez obzira n anjegov kvalitet koji je ogroman.

Много је добар. Иритантно добар.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Broken рече

Jeste.

A palo mi na pamet i to da mi nešto često kiksaju ovi golmani koji brane u vrhunskim klubovima. :)

Интересантно. Иначе кад смо код голмана, баш ме знанима ко ће бити избити у први план на овом првенству. Увек сам волео голмане који имају нешто посебно у својој игри, нпрначин деганжирања или неку фалинку али су врхунски.

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Broken рече

Zašto bih navijao protiv Hrvatske ?

Зашто не би? Где си ти видео Јевреја који би навијао за нацистичку Немачку? Хрватска је НДХ обучена у неки вео демократије.

Мислим, ја немам проблем са тим да Хрвати играју добра фудбал, волим рецимо кад Ријека победи, гледам понекад дерби Динамо и Хајдук али да навијам за хрватску репрезентацију ми је крајње сулудо.  Дакле на страну што играју добар фудбал, свака част, али сад да причамо о њима као Швеђанима и да глумимо да је све нормално је увреда за све оне који трпе дан данас терор усташке власти у Хрватској.

пс: Да не гушимо фудбалску тему можеш да оговориш на проуке.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...