Данче* Написано Јун 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 29, 2016 Nasmejao se sebi u bradu.. Znala sam da to neće na dobro, ali iskrade mi se osmeh ko ptiče iz gnezda, ne znajući hoće li pod oblake il' na dno.. Ko da uhvati zalutali osmeh ? Prhne krilima i ode u nepovrat . Снежана је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 All this time I can't believe I couldn't see Kept in the dark but you were there in front of me I’ve been sleeping a thousand years it seems Got to open my eyes to everything Without a thought, without a voice, without a soul Don't let me die here There must be something more Bring me to life.. АлександраВ and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 8, 2016 Пријави Подели Написано Август 8, 2016 Чак и када губим...побеђујем Данче* је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 19, 2016 @Снежана Снежана је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 19, 2016 Све што не пронађеш у погледу, не труди се ни да тражиш.. Ненад Р., -Владимир-, Снежана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 25, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 25, 2016 Every time I close my eyes, it's like a dark paradise No one compares to you I'm scared that you won't be waiting on the other side... (25.08.1976 - 02.08.1997..Happy B...) -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 30, 2016 Klonim se onih koji mi daju netražene savete, onih koji me procenjuju, potcenjuju ili precenjuju, ljudi koji sebe nadmeno izuzimaju kad se govori o bilo čemu, onih koji o svemu i svima znaju sve, a o sebi ponajmanje. Ako baš ne mogu da ih se klonim, onda nastojim da ih bar razumem. U tome mi, naravno, pomaže životno iskustvo. Kad mi je opadala kosa, ja sam stalno na ljudima primećivala njihovu frizuru, kvalitet dlake, bujnost kose. Jednom sam imala višak kilograma i u moje vidno polje su ulazili samo vitki ljudi. Kad sam morala rano na posao, mislila sam o srećnicima koji mogu da spavaju još malo, a onda kad bih bila tužna, uočavala sam osmehe drugih do najsitnijih detalja. Na osnovu onoga što ljudi kod vas primećuju, možete sa sigurnošću da utvrdite šta to njima nedostaje. I nije važno da li vas veličaju, kude, savetuju bez pitanja ili glasno ćute. To što ih boli na vama, zapravo ih boli na njima samima. "NE BIH OVO MOGLA BEZ TEBE" Brankica Damjanović AnaLaz and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 5, 2016 Одвојила сам се као цвет од гране, ошамарен ветром. Да лутам светом и питам се, када ћу поново пронаћи свој корен? Онај из ког сам никла, била пупољак у сигурној сенци. Чије сам сокове црпила, расла и мирисала.. Полако слутећи на неким опасним висинама, да све има свој век. И грана, и цвет. И да од неких одвајања повратка нема. Д.М. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 Postoje vrata koja zauvek ostaju otškrinuta.. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 Ova pjesma liči na tebe Данче* and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 20 minutes ago, Ayla рече Ova pjesma liči na tebe Hvala puno Ayla Ayla је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 All made for love, we were made to love .. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2016 Budite dovoljno dobri da bi onima koji misle da niste omogućili lakši odlazak ali, ne budite dovoljno ludi da im kada shvate da ste ipak najbolji omogućite povratak.. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 Da se uteha prodaje i ne sanjajte koliko njih bi dalo čitavo bogatstvo za nju. Ali... nema cenu! d.m. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 "- Sve će biti dobro. Ti si tako jaka. - Umorna sam, mama. Umorna od toga da budem "jaka". - Ja te takvu volim. - Vjerujem. Jake vole svi zato što ne traže ništa. Ali, to nikako ne znači da im ništa ne treba. Mama me nekako čudno gledala, pogleda punog ljubavi pomiješane sa sjetom. Obavila sam joj ruke oko vrata. - Želim da malo budem slaba. Želim malo plakati, mamice." Sanja Т., ivanaika, -Владимир- and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука