Данче* Написано Новембар 27, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 http://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/8e/4c/ff/8e4cff9a53a39d3a8dc218c18bd06ee7.gif Плутон је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2015 JESSY, Данче* and Јелина је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2015 Čovek mora proživeti mnoge nesavršene sate da bi došao do nekoliko savršenih. Moraš ubiti deset sati da bi dva sata istinski živeo. Ali moraš biti pažljiv, da ne ubiješ sve sate. Sve godine..Bukowski JESSY, Јелина and Снежана је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 29, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 29, 2015 Tаjnа nestаlih misli je sаkrivenа u tišinikojа miriše nа LJubаv.Tаko si mlаd i nаivаn moj sinko.Govorilа je nekа stаricа gledаjućiu moje zаmišljene oči.Jednom nаučićeš sine,dа je jedini nаčin dа zаdržiš stvаriovog svetа, pustiti ih dа idu svojim putem.Mudаr čovek znа dа je u prirodi svih stvаridа se uvek iznovа vrаćаju.Pа čemu ondа brigа.Znаj, ništа se ne može zаdržаti.Možeš sаmo držаti, аli ne i zаdržаti.Ako imаš dovoljno snаge i ljubаvi u sebii pustiš dа ode od Tebesve će ti se sа rаdošću opet vrаćаti.Tаko tuguje vetаr.Odlаzeći i iznovа dolаzeći.Tаjnа nestаlih misli je sаkrivenа u tišinikojа miriše nа LJubаv.Zаdrži i izgubićeš,pusti i sve će ti se sа rаdošću vrаtiti.Jer sаmo u ljubаvi se uvek može otićii uvek ponovo doći.(n.n.) JESSY and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 1, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2015 Život može tako naglo da se završi. Nikad ne izvučemo najviše što možemo iz trenutka koji imamo. Bukowski JESSY and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 1, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2015 Meni omiljeni vokal, i jedno od njenih najljepših ostvarenja... podsjeća me na tebe. Данче* and JESSY је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 1, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2015 @@Ayla , хвала драга моја! Ayla је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2015 Njeno telo, njeno telo i njen um i sve ostalo njeno išli su negde drugo, nekome drugom. Nije plakala, ali njeno lice je sve govorilo.. Bila je kao razapeta na krst. Bukowski Дијана. and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 4, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 4, 2015 U meni,u ovo doba,već je dubok sneg. Neprohodan... Ne odričem seja slabog dela sebe,ne! Samo u menivlada nekakav čopor vukova,koji uvek vreba,rastrgne i pojede,doduše uz gađenje,one najslabiješto zaostajuu tomdebelom snegu... Zato samposle svake jeseni grublji,a zime oštriji. A taj čopor ide nekud. Ne luta tek tako,i ne ostavlja samonajbolje među sobomtek radi reda. Milju po miljubliži su nekome,nečemu,o čemu ni jaodavno većviše i nemam hrabrostida razmišljam... Pomalo ih se plašim,a ni oni mene ne vole... Pred spavanje meopkole. Ali ne napadaju. Nisam jošta najslabija karika. I još uvekne mirišemna ljude. Greške mijoš uvek ne mirišuna ljude. Još uvek se međutim instiktimapomalo i ja pitam. Još uvekizbegavamneizbežno... R.Petrović https://www.facebook.com/A.different.type.of.Art/photos/pb.326792574026205.-2207520000.1449579228./996538657051590/?type=3&theater Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 5, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2015 У духовном животу је толико неопходно не уздати се у себе, да без тога, у то буди уверен, не само не можеш извојевати жељену победу, него нећеш моћи одолети ни најмањем нападу непријатеља. Запамти то добро. Без обзира на слабост духовно – моралних моћи, ми обично врло високо мислимо о себи. Премда нас свакодневно искуство очигледно уверава да је такво мишљење погрешно, ми, по некој несхватљивој самообмани, не престајемо веровати да смо нешто, и то не нешто безначајно. Та је наша слабост, коју врло тешко увиђамо, од свега највећма противна Богу. Она је први плод нашег самољубља и извор и узрок свих страсти и свих наших посртања и падања. Она затвара врата кроз која нам долази благодат Божја и не дозвољава јој да уђе и да се у нама настани. Јер како може благодат сићи у човека који мисли за себе да је он нешто велико, да све зна и да нема потребе ни за чијом помоћи._свети Никодим Светогорац_ Kaludjerovic Sreten and Данче* је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Ех, да имам, ко што немам Па да купам бел коњи да jавам, дење ноќеИ на jаве, и на jаве и на сон.. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 8, 2015 Fenjer Još i sada fenjer bajni širi u krug svjetlost žutu k`o da čuva pregršt tajni i ljubavi u svom kutu. A na klupi pored njega sjedi jedan čovjek stari, zamišljeno fenjer gleda što ga svake noći pali. Ponekada sa njim zbori da othrva se samoći kada mu u duši gori sa fenjerom u noći Družili se kao prijatelja dva, dijelili i sreću i tugu, sad klupu fenjer obasjava, praznu klupu u svom krugu. I stoji tako fenjer stari, oko njega lete svici , niko za njeg sad ne mari dok gasne na ulici. https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/53/2d/07/532d075d7991bbedd1b3c8954130d153.gif Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 10, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 Људи о добрим делима говоре, а не извршавају их; напротив, лоша извршавају, и о њима не говоре. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 10, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 @@Дани, Jedno od najlepših izvođenja, jedne od najlepših pesama: ivanaika, Плутон, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука