Juanito Написано Август 3, 2017 Пријави Подели Написано Август 3, 2017 пре 35 минута, Аурор рече Beše Tanasko? Јест'. Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 3, 2017 Пријави Подели Написано Август 3, 2017 Ево и од мене једна . Phoebe, Поет, Џуманџи and 12 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 5 4 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 3, 2017 Пријави Подели Написано Август 3, 2017 Aurorčić Чунга Лунга, Лидија Миленковић, Lady Godiva and 16 осталих је реаговао/ла на ово 16 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Август 3, 2017 Пријави Подели Написано Август 3, 2017 АлександраВ, Лапис Лазули, Чунга Лунга and 17 осталих је реаговао/ла на ово 17 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Princess Bella Написано Август 3, 2017 Пријави Подели Написано Август 3, 2017 Bila sam slatko dete. Војвода7 and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 3, 2017 Пријави Подели Написано Август 3, 2017 On 12/14/2016 at 11:47, Paradoksologija рече Pure joy БанеЛ, Sasa2000 and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Август 3, 2017 Пријави Подели Написано Август 3, 2017 Са бабом и са млађом сестром. БанеЛ, АлександраВ, Лидија Миленковић and 14 осталих је реаговао/ла на ово 15 2 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Август 4, 2017 Пријави Подели Написано Август 4, 2017 Јун, 1990. Завршен први разред Скоро да немам фотографије када сам била мала. Имам укупно три када сам била беба и ове са краја школске године што су нас сликали. Али зато богато усмено предање... АлександраВ, Natasa., Lady Godiva and 22 осталих је реаговао/ла на ово 21 3 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2017 Rođeni brat, ja, sestra i brat od starijeg ujaka, pokojni baka i deka (majčini roditelji), brat i seka bebac od mlađeg ujaka. Phoebe, Freedom, Лидија Миленковић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 7 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Децембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2017 Никад нисам волела да се фотографишем. Како видим апарат, наброћим се. Хехе, баксуз од малена. Kafanski amater, Freedom, Sanja Т. and 11 осталих је реаговао/ла на ово 12 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Децембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2017 Пред пут за Швајцарску Чунга Лунга, Лидија Миленковић, RYLAH and 5 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2017 @Lady Godiva sva baksuzasta deca su lepa. Lady Godiva and Sasa2000 је реаговао/ла на ово 1 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Децембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2017 пре 36 минута, Данче* рече @Lady Godiva sva baksuzasta deca su lepa. А знала сам да не треба да радим на смирењу. Сада је већ касно.. @Војвода7, значи навика ношења чарапице лети је од малих ногу. Војвода7 and Данче* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2017 пре 3 минута, Lady Godiva рече @Војвода7, значи навика ношења чарапице лети је од малих ногу. Ма јок него пре 50 минута, Војвода7 рече Пред пут за Швајцарску Поет, Војвода7, Lady Godiva and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 20, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2018 клинче у колевку Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука