Grizzly Adams Написано Март 18, 2015 Пријави Подели Написано Март 18, 2015 @, Па ти ко Адам... нема стида... Аурор, Млађони, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 18, 2015 Пријави Подели Написано Март 18, 2015 kao scena iz nekog starog decijeg filma i ti si preslatka Hvala, iz nekog bas starog decijeg filma Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 18, 2015 Пријави Подели Написано Март 18, 2015 Hvala, iz nekog bas starog decijeg filma Jos tada si imala tu prepoznatljivu otmenost. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Тата, мама и ја Ненад Р., Kaludjerovic Sreten, Данче* and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Kako ti tata lici na ovog glumca: Биљана, Лидија Миленковић and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 tada mi beše godinu dana Kaludjerovic Sreten and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 tada mi beše godinu dana bila si ko medic Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 bila si ko medic bila, bila .. Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 Upravo nadjoh ovu sliku lepše polovine u njenoj sobi. Natasa., Баба, Плутон and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 3, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2015 Мој брат и ја. Моја цурица.. други рођендан. После другог рођендана, ништа више није исто... Ненад Р., Снежана, Sanja Т. and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 3, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2015 Мој брат и ја. Моја цурица.. други рођендан. После другог рођендана, ништа више није исто... Дано, дивни сте! Дуња је ПРЕДИВНА и сада ! Данче*, Дијана., Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 3, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2015 Давне 1976. године у Франкфурту...моја другар Лео (Сицилијанац) и ја (на бајсу). Suncokret54, Јелина, Kaludjerovic Sreten and 16 осталих је реаговао/ла на ово 19 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 3, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2015 @@Сања Т., хвала! Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 3, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2015 @@Сања Т., хвала! За вас две ( ма ајде и за брата ) Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 3, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2015 Na mojim slikama sa krstenja u pozadini na zidu se vidi slika neke crkve...Nikad nisam obracala paznju na to...Nedavno gledam i shvatam da je to Hram Svetog Save na Vracaru,cak i pise nesto tipa-Projekat za izgradnju Hrama Svetog Save ...Tad mi je postalo jasno koliko dugo postoji ideja o celokupnom izgledu Hrama... Danasnji Hram je identican tom sa slike...Neverovatno. Ne znam zasto mi je to palo na pamet... Inace imam milion slika na kojima grlim sestru,a zapravo izgleda kao da je davim...Ona zmuri,a ja se smejem... ... Svidja mi se tema,na zalost nemam ni jednu sliku kod sebe iz tog perioda... nana, Драшко and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука