Лидија Миленковић Написано Јун 24, 2018 Пријави Подели Написано Јун 24, 2018 . Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 24, 2018 Пријави Подели Написано Јун 24, 2018 . Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 Чунга Лунга, Alegzandar, Sanja Т. and 8 осталих је реаговао/ла на ово 8 3 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 2004. 1. mesto na turniru u malom fuzbalu Sanja Т., Чунга Лунга, Лидија Миленковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 3 4 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 Pravili smo maskenbal, ja sam bila mlada, ova sa sesirom. Поет, Gogić, Kafanski amater and 5 осталих је реаговао/ла на ово 3 4 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 Пошто сам ја још увек мали поставићу слике када порастем Поет, AnaLaz, Ana B. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 3 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 пре 3 часа, Nikola Stojanovic рече 2004. 1. mesto na turniru u malom fuzbalu E sad, pa koji si ti Milica Bajic and Broken је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 @Ana B. Nije valjda sestro da me ne prepoznajes? Stojim skroz desno. Ne lici ovaj deckic na ovog deckica sa profilne? ,,Ceo ljudiski zivot i nije nista drugo do promene na nasem licu." Broken and Ana B. је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јануар 6, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2019 пре 17 часа, Ana B. рече E sad, pa koji si ti Ovaj levo, sa naočarima. Ana B., Поет and Kafanski amater је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 6, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2019 @Broken Hahhaha, to je lik koga smo nazivali ,,Pop". On je po profesiji fotograf bio, tako nesto. Sto je najjace svi smo u istom klubu trenirali a na ovaj turnir, nas vodio fotograf, koji nema veze sa fudbalom. Treneri sede na tribinama i uzivaju u fudbalu. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Мај 23, 2019 Пријави Подели Написано Мај 23, 2019 Тата ме је звао "Пун Месец". AnaLaz, Чунга Лунга, Дуња and 9 осталих је реаговао/ла на ово 11 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Мај 23, 2019 Пријави Подели Написано Мај 23, 2019 Кад имаш млађег брата... Ana B., Милан Ракић, Milica Bajic and 14 осталих је реаговао/ла на ово 13 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Мај 23, 2019 Пријави Подели Написано Мај 23, 2019 Љепше нам је било него данашњим клинцима. Нисмо морали да будемо уфазонирани, беспријекорно чисти и у моди за одрасле кројеној за дјецу. Баш сте ми сви лијепи. Еххх.... дјетињство <3 <3 <3 Лубеница, ronin, AnaLaz and 6 осталих је реаговао/ла на ово 7 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Мај 23, 2019 Пријави Подели Написано Мај 23, 2019 лето ´78 AnaLaz, Tavita, Рапсоди and 13 осталих је реаговао/ла на ово 9 6 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Мај 24, 2019 Пријави Подели Написано Мај 24, 2019 пре 14 часа, Tavita рече Љепше нам је било него данашњим клинцима. Нисмо морали да будемо уфазонирани, беспријекорно чисти и у моди за одрасле кројеној за дјецу. Баш сте ми сви лијепи. Еххх.... дјетињство <3 <3 <3 Sanja Т., Чунга Лунга, Smaragdni kamičak and 11 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 3 3 2 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука