АлександраВ Написано Новембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2016 пре 13 минута, Дијана. рече Nema sale! Karakter jos u pelenama. Дијана. and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Новембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2016 AnaLaz, ana čarnojević, -Владимир- and 23 осталих је реаговао/ла на ово 25 1 Цитат Помени @ Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Новембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2016 On 13/05/2016 at 14:06, Снежана рече и једна србијанска Овако су се некад деца сликала у Сокобањи. Имамо и ми неке слике у ношњи. Данче*, БанеЛ, Dijasporka and 9 осталих је реаговао/ла на ово 11 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Децембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2016 Moj stariji brat i ja.... Ja sam levo..... Haha.. da ne dodje do zabune.. Несташна, БанеЛ, Sasa2000 and 17 осталих је реаговао/ла на ово 19 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Децембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2016 ...slika iz 1981. , moja mama i ja Џуманџи, Лидија Миленковић, Драшко and 19 осталих је реаговао/ла на ово 21 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2016 Ненад Р., Дијана., ana čarnojević and 28 осталих је реаговао/ла на ово 30 1 Цитат Помени @ Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Децембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2016 пре 2 часа, aliluja рече Moj stariji brat i ja.... Ja sam levo..... Наше или његово лево? @Paradoksologija пушке, возови, камиони, а лутки нигде... пре 17 минута, Paradoksologija рече Прелепа слика. Данче*, Несташна, АлександраВ and 10 осталих је реаговао/ла на ово 12 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2016 Управо сада, 3006 рече @Paradoksologija пушке, возови, камиони, а лутки нигде... Прелепа слика. Hvala! Evo, tebi za ljubav sam iskopala jednu sliku sa lutkama, ali nisam izgleda bila baš najnežnija sa njima Zato sam kamiončić grlila Sasa2000, АлександраВ, Kafanski amater and 24 осталих је реаговао/ла на ово 24 2 1 Цитат Помени @ Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Децембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2016 Како је лепо видети срећно дете! Зарази те срећом. АлександраВ, Kafanski amater, БанеЛ and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Децембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2016 пре 3 часа, 3006 рече Наше или његово лево? Tvoje 3006 је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 Сликао сам се у Будви. Несташна, Princess Bella, Kafanski amater and 18 осталих је реаговао/ла на ово 20 1 Цитат Помени @ Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 31, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2017 Снежана, Џуманџи, Juanito and 16 осталих је реаговао/ла на ово 19 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Март 31, 2017 Пријави Подели Написано Март 31, 2017 Брат и ја '93. P.S. Предивна тема. <3 Дијана., АлександраВ, Sanja Т. and 19 осталих је реаговао/ла на ово 21 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Јул 23, 2017 Пријави Подели Написано Јул 23, 2017 Hteli da me slikaju u narodnoj nošnji,ali nisam se dala jer ja celi život sanjam kako odlazim uz reku starim parobrodom koji vozi sol i da nosim jednu staru nikad prežaljenu ljubav,tanku dugačku cigaru i par mamuza od zlata...da sam Šejn Дијана., Дуња, Grizzly Adams and 19 осталих је реаговао/ла на ово 19 3 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Јул 23, 2017 Пријави Подели Написано Јул 23, 2017 moja ekipa iz ulice za žmurke,ja ova što se keseri,desno,mislim da to slikano za sestrin rođendan druga,moj lepi tata,brat od ujaka,ja pa ujak...i jabuka u pozadini Данче*, Sanja Т., АлександраВ and 14 осталих је реаговао/ла на ово 14 3 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука
Придружите се разговору
Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.