Ayla Написано Мај 13, 2016 Пријави Подели Написано Мај 13, 2016 Управо сада, Плутон рече Ујак личи на Љубишу Самарџића. Bilo mi je neprijatno da prokomentarišem isto. Zaista Плутон, Sasa2000 and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 13, 2016 Пријави Подели Написано Мај 13, 2016 Sad ste me podsetili na moju kumu i baku, doduse nije mi bila baka bila je druga zena mog deke, krstili su me u kuci, krisom kod dede u Kraljevu, bas mi nedostaju... Милан Ракић, Плутон, -Владимир- and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Мај 13, 2016 Пријави Подели Написано Мај 13, 2016 Haha.. Samo moj se zove Dragoljub. Jeste bio frajer kad je bio mlad, za razliku od mene. Onda se oženio i... eto oženio se. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Мај 13, 2016 Пријави Подели Написано Мај 13, 2016 Još jedna (ja onaj sa jaknom), sa majkom i tetkom i njenom decom, ali slabo se vidi... http://prntscr.com/b3ixcc АлександраВ, Караконџула and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 13, 2016 Пријави Подели Написано Мај 13, 2016 Мој "анђео" и ја...надам се само да сам задржала поглед овог детета које овај свет још увек може да зачуди. grigorije22, Рапсоди, Ayla and 20 осталих је реаговао/ла на ово 23 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 13, 2016 Пријави Подели Написано Мај 13, 2016 и једна србијанска Phoebe, Juanito, Sanja Т. and 30 осталих је реаговао/ла на ово 32 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 25, 2016 Пријави Подели Написано Јул 25, 2016 Мало се играмо са татином фото-опремом на столу... Aquilius Cratus, Несташна, Милан Ракић and 23 осталих је реаговао/ла на ово 26 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 Покојни дека, мајка, отац и ја бебац. Ignjatije, Vesna Milovic, Aleksandar Stojkovic and 17 осталих је реаговао/ла на ово 20 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 50 minutes ago, Данче* рече Покојни дека, мајка, отац и ја бебац. Личиш на маму. Ненад Р. and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 Није баш неки квалитет фотографије, али скенер немам те морам овако. АлександраВ, grigorije22, Милан Ракић and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 27 minutes ago, Ненад Р. рече Није баш неки квалитет фотографије, али скенер немам те морам овако. Lep decko bese nas Nenad Sto nam ne da da.vidimo nasta je ispao sad Ненад Р., АлександраВ and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 Хвала Драшко. Ма драшко пријатељу, да ће Бог да се некада видимо уживо, па ће да видите шта је испало сада. Да откријем бар нешто, ради се о човеку који има скоро два метара. И када сам био мали, увек сам био на челу врсте када се ми деца постројимо.Од неких сам био вишљи и за главу. Узгред да кажем да тада када сам се сликао имао сам 6 година. PredragVId, Kaludjerovic Sreten, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 ja i seka Биљана, PredragVId, Sanja Т. and 15 осталих је реаговао/ла на ово 18 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 porodica na okupu, brat je bio u stomaku cale bio najveci smeker u selu(i okolini) Ненад Р., Данче*, grigorije22 and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2016 On 5/10/2016 at 13:11, АлександраВ рече пушка у рукама и ово на глави Nema sale! Karakter jos u pelenama. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука