Дејан-Марковић Написано Септембар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Замислите само ово, јуче је на том "перформансу" животомрзаца била и једна старија жена, потпуно неуредна, неочешљана, обучена у неке крпе, као неки просјак, и носила је транспарент " Ја сам нежељено дете". Пропаганда у стилу Гебелса. Arsenija, Ронин, nana and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 ki ih šiša? ne znam, ali ko plaća to i ukupno im održavanje to je već malo jasnije. a stav i bedu naše žalosne države/vlasti možemo videti prema aktivnosti policije (a kako je navedeno u citatu od Blagoja). i opet, pored svega, ne mogu se načuditi onima koji pored očiju još vide drugačije. . Za mene nije bitno ko placa kako ko radi tako ce da mu se i vrati u svome zivotu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Ma ko ih sisa oni su primitivci. Sisa ili šiša? Данче*, arizan, Ђуро Станивук and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Sisa ili šiša? šiša Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wu Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Штета, колико видим има међу њима пар финих људи које лично познајем... про-анархистички левичари, а вероватно и већина око њих - напросто групица људи незадовољних стањем у свету и око себе, који још нису схватили да je у XXI веку борба између „левих“ и „десних“ застарео концепт... Најбољи бизнис је отварање фабрике која производи позитивне мисли (авва Пајсије Светогорац) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Око 100 активиста непознатог порекла (вероватно из жена у црном, педерских организација и анархисти) добро организованих, извело велику провокацију и контра-акцију против изложбе и скупа Иницијативе за забрану абортуса 07.09.2014. Hahahah, skup inicijative je cool i ok a kontra skup je provokacija? :D Ja mislim da ovi sto protestuju da se uvede zabrana za abortus samo provociraju narod i guraju prst u oko svima... Abortus je legalan u Srbiji i sto bi vas kolega fider reko: Можеш само да седиш и да се једеш од муке. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blagoje Jovovic Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Извињавам се али што би скуп за забрану абортуса био провокација ? Па ваљда иницијатива не би ни постојала да је законом абортус забрањен,зар не ? Стави логику на он. Значи онда да су сви људи који су на конто убиства мале Тијане тражили смртну казну у ствари провоканти јер је законом предвиђено да нема смртне казне ?!? Да јесте провокација веруј ми да држава не би дозволила да се исти одржи,док протест на једну манифестацију се увек забрањује и учесници приводе и хапсе,осим кад то нису антифа,жене у црном,геј алијанса и слично што видимо из приложеног. А ко их финансира па ЕУ,запад,а и наши добрано немају ништа против да сиротињи уделе коју стотину хиљада евра,наравно. Дакле такав скуп се пријављује полицији и људи који су радили скуп против абортуса су морали да исти пријаве полицији и онда да полиција да одобрење да ту поставе штанд,слике или шта већ. Два супротна скупа се не одобравају да буду на истом месту,никад,никада,дакле ови нво гејеви и фашисти су ту дошли иако нису пријавили скуп полицији и реметили људе који су били на скупу који је законски пријављен. Дакле да је полиција похапсила све који су направили скуп без пријаве полицији то би било нешто што је у складу са законом а пре свега праксом,међутим пошто су то бели заштићени медведи,полиција са њима заједно крши закон и то је јасно. Пре пар година кад је била најављена једна од парада отказана били су забрањени сви скупови,троје мојих познаника од којих је један познати ди џеј је ухапшено јел су се шетали Кнез Михајловом улицом,ухапшено. Прошле године кад су исто били забрањени сви скупови,50так геј нво активиста се мимо те забране окупило испред скупштине и направило параду и не да нико није ухапшен,него штавише полиција је била ту у сврху обезбеђења. То је показатељ лицемерности државе и на чијој страни су иако се стално потенцира како су сви на страни народа. Ронин, Deki992 and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Извињавам се али што би скуп за забрану абортуса био провокација ? Па ваљда иницијатива не би ни постојала да је законом абортус забрањен,зар не ? Po toj tvojoj logici, ni gej parada nije provokacija... Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Po toj tvojoj logici, ni gej parada nije provokacija... Ниједан протест није "провокација" а и да јесте није забрањено провоцирати. Срамота јесте, али забрањено није. А ко их финансира па ЕУ,запад,а и наши добрано немају ништа против да сиротињи уделе коју стотину хиљада евра,наравно. Много сте "субјективни", еу и "запад" финасирају много тога. Финасирју и мамографе, и здравство, и школство и фолклор и друге културне манифестације које немју везе са том причом. Оканите се више те генерализације ЕУ и запада. Са друге стране Русија коју сви хвалите на сав глас, не финасира ништа. Осим можда тајно про-Руске покрете типа образ, двери (кажем можда). oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blagoje Jovovic Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Po toj tvojoj logici, ni gej parada nije provokacija... Па није провокација ако изузмемо да то просто није стварно неки протест и шетња некога ко је у друштву угњетаван. Педери и лезбејке имају најбоље послове,имају свој лоби који их гура свуда,можеш да ми наведеш једног незапосленог педера који је у њиховом удружењу? једног. Знам их доста сви су на јаслама ове државе и приде ни то није довољно. Дакле која им се онда права ускраћују ? Док ускраћивање права нерођеном детету јесте чињеница. Милосављевићу неко је питао ко их финансира,ја сам само одговорио истином и чињеницама,а стварно не знам какве са тиме везе има било шта што си набројао. Знаш колико знам криминалаца који са једне стране дилују дрогу,убијају а са друге стране се представљају као добротвори и не само да се представљају него и јесу,оно дају цркви,дају незбринутима...и? Па немој генералисати криминалце и немој писати о њиховим делима пре него што не напишеш и о доброчинствима,тотално аут размишљање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Милосављевићу неко је питао ко их финансира,ја сам само одговорио истином и чињеницама,а стварно не знам какве са тиме везе има било шта што си набројао. Знаш колико знам криминалаца који са једне стране дилују дрогу,убијају а са друге стране се представљају као добротвори и не само да се представљају него и јесу,оно дају цркви,дају незбринутима...и? Зато што ниси рекао истину већ полуистину. Запад је демократски и индивудлно орјентисн и финасира комплетн не-владин сектор. Они нашој држви дају паре за финсирање невладиних оргнизација. Није им битна мотивција и циљеви организације, све добијају паре. То је добро за демократију, да разни људи могу своја мишељења да формилушу и пласирају у јавност. Исто тако одређене оргнизциј финсирју одређене лоби групе са запада, које немају директне везе са држвамаа. Например хомосексуалне оргнизације, финасирају хомосексуалне оргнизције са запада, које си већ споменуо. Али исто тако црвени крст, финасира хуманитарну помоћ, исто су са запада никакве везе са хомосексуалним оргнизцијама немају. А ти их све мећеш у један те исти кош- Није запад и ЕУ нека унитарна, хомогена криминлна група са једним циљем како је ти гледаш а и многи у Србији. Нити се западне држве финсирају од којекаквог криминла већ од својих здравих и јаких привреда. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Meni je ovaj događaj izuzetno značajan iz razloga koje niko još nije pomenuo... ako se ne varam, ovo je prvi put kod nas da su se dve grupe sukobljene oko društvenog pitanja koje obe grupe smatraju važnim, našle na istom mestu u isto vreme protestvujući, a da nije bilo apsolutno nikakvog fizičkog nasilja i nije uopšte bio potreban kordon policije da ih razdvaja. U tom smislu su obe grupe pokazale visok stepen civilizovanosti i samokontrole... naravno "pljuvaće" se međusobno ali to je mnogo bolje nego da se biju i gađaju kamenicama... Wu, Paradoksologija, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Док ускраћивање права нерођеном детету јесте чињеница. Cinjenica tebi... ali ne i meni. zasto je tvoje misljenje "bolje" od mog? ja znam... zato sto je tvoje. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Meni je ovaj događaj izuzetno značajan iz razloga koje niko još nije pomenuo... ako se ne varam, ovo je prvi put kod nas da su se dve grupe sukobljene oko društvenog pitanja koje obe grupe smatraju važnim, našle na istom mestu u isto vreme protestvujući, a da nije bilo apsolutno nikakvog fizičkog nasilja i nije uopšte bio potreban kordon policije da ih razdvaja. U tom smislu su obe grupe pokazale visok stepen civilizovanosti i samokontrole... naravno "pljuvaće" se međusobno ali to je mnogo bolje nego da se biju i gađaju kamenicama... Sacekaj malo... sad nisu znali sta ih snaslo... iznenadjeni su bili пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blagoje Jovovic Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Зато што ниси рекао истину већ полуистину. Запад је демократски и индивудлно орјентисн и финасира комплетн не-владин сектор. Они нашој држви дају паре за финсирање невладиних оргнизација. Није им битна мотивција и циљеви организације, све добијају паре. То је добро за демократију, да разни људи могу своја мишељења да формилушу и пласирају у јавност. Исто тако одређене оргнизциј финсирју одређене лоби групе са запада, које немају директне везе са држвамаа. Например хомосексуалне оргнизације, финасирају хомосексуалне оргнизције са запада, које си већ споменуо. Али исто тако црвени крст, финасира хуманитарну помоћ, исто су са запада никакве везе са хомосексуалним оргнизцијама немају. А ти их све мећеш у један те исти кош- Није запад и ЕУ нека унитарна, хомогена криминлна група са једним циљем како је ти гледаш а и многи у Србији. Нити се западне држве финсирају од којекаквог криминла већ од својих здравих и јаких привреда. Човече ти не знаш пуно тога мимо твог села. Ево моја кума која је била један од представника геј организација иако је хетеро и једне мале странке која је сву своју политику свела на питање гејева ових дана одлази у Брисел за посао од 4.000е и плаћене трошкове у ЕУ и притом је била у фази премишљања да ли или не,пошто очигледно није ни овде лоше иако нема посао. Према томе итекако знам ко их помаже.финансира и све остало из прве руке невезано са овај посао. И схвати човече да је неко на другој страни питао ко њих финансира и да је то био одговор,о каквим истинама и полуистинама причаш ти заблудели човече. Западне државе се углавном финансирају од борбе против терориста и заузимања нафтних бушотина и поља и осталих ресурса свуда на свету,тако да се слажем да оне се не финансирају од криминала него од ствари које су много горе и од криминала. Tristatri, Agaton Vuzman, Никола Поповић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука