Jump to content

Осмишљавање забране абортуса

Препоручена порука

Западне државе се углавном финансирају од борбе против терориста и заузимања нафтних бушотина и поља и осталих ресурса свуда на свету,тако да се слажем да оне се не финансирају од криминала него од ствари које су много горе и од криминала.

Je l' ti ovo ozbiljno?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Cinjenica tebi... ali ne i meni.

zasto je tvoje misljenje "bolje" od mog?

ja znam... zato sto je tvoje. 

Зато што сам верник и зато што знам шта моја црква,моји светитељи и очеви,учитељи кажу о абортусу и колики је то грех.  И притом и мимо тога чврсто верујем да је абортус убиство и у том веровању осим цркве и мог разума ми помажи и многи доктори,а да је омасовљена пошаст абортуса узела превише маха,јер је данас једноставније отићи и извршити абортус него отићи и купити презерватив или немати ризичан сексуални однос и притом кад видим ко подржава абортус и на које јадне и патетичне начине са све бебама у наручју не могу па не стати мимо таквих. У крајњој линији ако све оставимо по страни и докторе и цркву и разум и грех и заговорнике,абортус је опет лоша ствар,никако не може бити добра.

Који су твоји изговори? 

Подели на овим сајтовима

Човече ти не знаш пуно тога мимо твог села. Ево моја кума која је била један од представника геј организација иако је хетеро и једне мале странке која је сву своју политику свела на питање гејева ових дана одлази у Брисел за посао од 4.000е и плаћене трошкове у ЕУ и притом је била у фази премишљања да ли или не,пошто очигледно није ни овде лоше иако нема посао. Према томе итекако знам ко их помаже.финансира и све остало из прве руке невезано са овај посао.

Тешко је мени да дискутујем са тобом када ми наводиш примере твоје куме. Нит могу да их проверим, нит могу на реч д ти верујем. Ако ти знаш, за себе знаш - не можеш друге убеђивати на таквим примерима. 

Западне државе се углавном финансирају од борбе против терориста и заузимања нафтних бушотина и поља и осталих ресурса свуда на свету,тако да се слажем да оне се не финансирају од криминала него од ствари које су много горе и од криминала.

Ја мислим да се Немачка много више финасира од волксвагена, мерцедеса, аудија и опела него од тога што нато ратује по свету. 

Зато што сам верник и зато што знам шта моја црква,моји светитељи и очеви,учитељи кажу о абортусу и колики је то грех.  И притом и мимо тога чврсто верујем да је абортус убиство и у том веровању осим цркве и мог разума ми помажи и многи доктори,а да је омасовљена пошаст абортуса узела превише маха,јер је данас једноставније отићи и извршити абортус него отићи и купити презерватив или немати ризичан сексуални однос и притом кад видим ко подржава абортус и на које јадне и патетичне начине са све бебама у наручју не могу па не стати мимо таквих.

Па верује буразеру, зато служи западна демократија. Да се верује и да покушаш да се избориш за оно што верујеш, без мотки и батина.

Али ако не успеш да убедиш друге у своје мишљење, мораш да се помириш са тиме да други верују у нешто супротно. И да и они имају право да се боре за то, без обзира ко их финасира. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ти мислиш ?!

Да, ја мислим. Немам куму која је директорка у Немачкој па да знам. :) 

Подели на овим сајтовима

Иначе ствар је јако проста. Верујете да абортус треба забранити? Да је убиство? Докажите то или макар убедите јавност у то, и то је то. Исто важи за оне друге. 

Подели на овим сајтовима

Зато што сам верник и зато што знам шта моја црква,моји светитељи и очеви,учитељи кажу о абортусу и колики је то грех.  И притом и мимо тога чврсто верујем да је абортус убиство и у том веровању осим цркве и мог разума ми помажи и многи доктори,а да је омасовљена пошаст абортуса узела превише маха,јер је данас једноставније отићи и извршити абортус него отићи и купити презерватив или немати ризичан сексуални однос и притом кад видим ко подржава абортус и на које јадне и патетичне начине са све бебама у наручју не могу па не стати мимо таквих. У крајњој линији ако све оставимо по страни и докторе и цркву и разум и грех и заговорнике,абортус је опет лоша ствар,никако не може бити добра.

Који су твоји изговори? 

Ja ne verujem nista od toga. Mislim da je sve to pogresno sto pricas.

Koji su tvoji izgovori sto pises stvari koje su pogresne?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Abortus je legalan u Srbiji i sto bi vas kolega fider reko:

Mожеш само да седиш и да се једеш од муке.

;)

Ми се не једемо од муке већ се молимо Богу.

ево и теби    ;)

едит:

једино да будем искрен, још нисам достигао тај ниво хришћанства да се молим за такве као ''ових 100'', ал' даће Бог и мени тај дар, надам се.

Подели на овим сајтовима

Зато што не верујем и знам да нису погрешне

Пријтељу, вера је нешто што не можеш да доказујеш другима никако. Закон да кажњавамо убиство се не базира на томе што верујемо да је убиство лоше, већ јер знамо да свако од нас може бити убијен или да убије и да ако не кажњавамо убиство доћи ће до терања силе и пада цивилизације. Знамо да је решавање проблема насиљем анти-цивилизацијски, анти продуктивно и анти конструктивно. 

Подели на овим сајтовима

Pitanje abortusa je užasno pitanje. Evo još malo pa imaću 50 godina i još nisam načisto oko njega.

Mnogo zavidim vernicima, oni su mišljenje dobili i nemaju šta da brinu

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

a da nije bilo apsolutno nikakvog fizičkog nasilja i nije uopšte bio potreban kordon policije da ih razdvaja. U tom smislu su obe grupe pokazale visok stepen civilizovanosti i samokontrole...

Ако мислиш на тучу између две групе, тога није било. Али било је цепања плаката против абортуса, и ометања изложбе. А што се тиче полиције било их је веома много испред музеја. Сигурно је екипа животомрзаца хтела да испровоцира инциденте, очекујући тамо некакве клерофашисте и нацисте, али није добила то што је желела.

Ђубретари су им почистили памет. 

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

екипа животомрзаца

Oвакве ствари су упрво проблем. 

Замисли сада да они тебе назову "сујеверним глупаном".

Подели на овим сајтовима

Oвакве ствари су упрво проблем. 

Замисли сада да они тебе назову "сујеверним глупаном".

ili "razumomrzac"

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...