-Владимир- Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Мислим да сви коју пљују по " расистима " треба прво сами да пруже пример .На селу не можеш да уградиш блиндирана врата и да заборавиш на комшилук . Ти људи немају где да оду, везани су за ту земљу, не могу тек тако да промене кварт , за њих је питање комшилука од животне важности . Али ,најлакше је пљувати и етикетирати . Ма да, нек иде полиција да им поломи кости, смрдљиви расисти, док год ја немам ништа с тим и док је далеко од мене . Orthophill and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Ови људи једноставно не желе криминал и проблеме у свом селу...шта је ту сад чудно...? Cudno je da te niko jos nije banovao jer si rasista. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Ja pišem i govorim dovoljno jasno da čak i retardi ne zapadaju u nesporazume zbog onoga što sam htela reći Pa i nisam mislio na tebe, nego na Rylaha i njegov post o Eskimima, za koji si pomislila da je ozbiljan https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Е то је већ предрасуда. Ко каже да ће људи са Косова да се баве диловањем дрозе? Мислиш, кад им дају празну кућу да се уселе....нит имају посао, нит имају мотику, нит трактор...шта ће ти људи да једу ја не знам... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Cudno je da te niko jos nije banovao jer si rasista. јок, ја сам клаудиста... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Pa i nisam mislio na tebe, nego na Rylaha i njegov post o Eskimima, za koji si pomislila da je ozbiljan A,ne, nema njegovo pisanje na ovoj temi veze sa mojim komentarom. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Мислиш, кад им дају празну кућу да се уселе....нит имају посао, нит имају мотику, нит трактор...шта ће ти људи да једу ја не знам... Уз куће увек иде и помоћ у виду неке пољопривреде ил чега лсичног. Сад дал ће они да се баве пољопривредом, то остаје да се види, ал највероватнија опција је, ко што раде Срби повратници на Косову, да ће куће које су им поклоњене да продају и да се преселе негде на периферију неког великог града где контају да ће лакше да живе, пошто пољопривредом вероватно не желе да се баве. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Pa i nisam mislio na tebe, nego na Rylaha i njegov post o Eskimima, za koji si pomislila da je ozbiljan Људи ме не воле јер ме не разумеју Уствари сам само вечити дечак са сетом у срцу, који покушава да се свиди свима. Ухххх... Сад ће неко да игнорише моје писање :( Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 i da su “Romi počeli masovno da kupuju kuće”. а јел` они, тј. Роми, не смеју да купују куће? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Blokirali selo kod Kraljeva jer ne žele komšije Rome Meštani Sirče kod Kraljeva organizovali su protest u ovom selu, jer se protive da se romska porodica useli u kuću koju su kupili, za šta postoji i kupoprodajni ugovor. Preko 50 meštana blokiralo je prilaz tom domaćinstvu, i kako kažu, oni ne žele da se mešaju sa Romima. Mladen Vasiljević, predsednik MZ Sirča kaže da je protest bio preventivan, jer su dobili informaciju da će doći prodavac kuće, porodica koja kupuje i organizacija koja je dala novac da se romskoj porodici kupi kuća. - Sirča preživljava jako teške trenutke. Ni zemljotres, ni poplave nisu Sirču toliko degradile kao ovo naseljavanje kosovskih Roma. Mi nismo rasisti, ali jednostavno sa njima ne možemo zajedno živeti, jer nam se narušava mir. Meštani Sirče su za vreme Turaka bežali u brda, u Trgovište, a izgleda da ćemo sada morati opet isto da uradimo. Mi sa njima ne možemo da se mešamo – kaže Vasiljević, dodajući da u selu ima još dvadesetak praznih kuća, koje su Romi nameračili da kupe, i da za sada imaju mirne proteste, ali ako se ne odustane od prodaje, biće radikalizacije protesta. Vukman Rakočević, pomoćnik gradonačelnika Kraljeva, kaže da je upoznat samo sa protestom i da je već dva puta primio jednu delegaciju meštana Sirče, kako bi razgovarao sa njima. - Čuo sam od njih da u svemu ovome posreduje Visoki komesarijat UN za izbeglice (UNHCR) i da je u pitanju Sporazum o readmisiji. Grad Kraljevo niko nije kontaktirao iz sličnih organizacija u vezi s tim. Meštani su mi pokazali kupoprodajni ugovor i u njemu piše da fizičko lice prodaje drugom licu domaćinstvo. Ništa više ne znamo o tome - kaže Rakočević. Vasiljević tvrdi da su u Sirči “već kupljene dve kuće od nekih tajnovitih organizacija”. “U kupoprodajnom ugovoru se pojavljuje Rom sa Kosova i Srpkinja koja je prodavac. Imamo još potencijalnih dvadesetak kuća, čiji vlasnici ne žive u njima”, kazao je Vasiljević. On tvrdi da su meštani “zbunjeni i uplašeni” i da su “Romi počeli masovno da kupuju kuće”. http://linkis.com/www.blic.rs/Vesti/Sr/YmLi0 Rečenica koju si boldovao da bi ukazao na njenu navodnu kontradiktornost uopšte nije kontradiktorna. Ogromna je razlika između neću i ne mogu. Da su oni rekli da neće da žive sa ciganima to bi onda bio šovinizam (ne rasizam jer su Romi indoevropljani) a pošto su rekli da ne mogu da žive sa njima to je opravdano, jer su cigani s KiM, blago rečeno, mahom necivilizovani te prave probleme gde god stignu a niko ne želi za komšije ljude gde postoje veliki izgledi da će biti problematični a uz sve je to deo smišljene prevare kako bi se ostvario albanski san da imaju državu do Kraljeva i Niša, misli o tome. Ђуро Станивук and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Aman covece u redu je... Опрости... Mi da smo stvarno tolko fini nikad antisemitizam ne bi ni mogao da se primi. ... мени се учинило да fino владаш тим терминима, тзв. измима, па сам мислио и да ће ти израз латентни хомосексуализам бити јасан. Moj prag tolerancije je visok Изгледа си ти само ишао на неки скраћени курс, тзв. школоигрицу, или грешим? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 а јел` они, тј. Роми, не смеју да купују куће? Могу и да бију неког ако им се не свиђа....полиција ће да их штити... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Могу и да бију неког ако им се не свиђа.... Не мораш мени друже, то упути Сирчанцима.. Мачва је пуна Рома и никоме не сметају... Дапаче Margareta је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Па нека им зидају куће на Косову, то су муслимански шиптарски роми, у чему се разликују од албанаца? Што се југа Србије тиче,он је сам по себи празан,тј све мање људи живи тамо,што је идеална прилика , да се попуни са "држављанима Србије" Da, ide se na to da se s muslimanskim življem što više popune južni delovi Srbije, koji su u geostrateškom smislu veoma bitni te kako bi se tu počelo sa stvaranjem islamske teritorije. A muslimanima u prilog ide to što se sve više Srba, pored mortaliteta, iseljava iz tih područja. Orthophill је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Не мораш мени друже, то упути Сирчанцима.. Мачва је пуна Рома и никоме не сметају... Дапаче Питај људе из Малог Иђоша... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука