Натан Написано Јул 19, 2014 Пријави Подели Написано Јул 19, 2014 Vi se sami sprdate svojim komentarima ja sam vas samo ispravno procenio i tacno znao sta da ocekujem... Sad imamo temu na pravoslavnom forumu sa 99% ucesnika pravoslavaca a sve prsti od vredjanja, prozivanja, omalovazavanja.. Uzimajte se u pamet deco moja, nek vam ovakve teme sluze kao lod primer... Menjajte se, u promeni je spas Симпатично. Имамо умишљеног мисионара који је дошао на Православни форум да ''разобличи'' већ једном те Православце. Ти му дођеш као неки форумски Дон Кихот. Ових 99% не постоје, то су твоји измишљени ''непријатељи'', против којих се бориш, па још и очинске савете делиш. Мани се ћоравог посла, није ти то потребно, само се брукаш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јул 19, 2014 Пријави Подели Написано Јул 19, 2014 Оће то кад се човек надува...оде хај у облаке и не види ништа... RYLAH and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука