Ђуро Станивук Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Iz tvog horizonta je sve predaleko cak i tvoj a kamoli moj nos. Ова расправа нема смисла...иде из хоризонта у хоризонт... Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Da, klasicna samopravednicka uvredjenost a posle sve po starom. Tako hiljaditi put u krug. Ма ајде истреси се. Ниси скоро. Биће ти лакше кад нахраниш гладни его. Помоћи ћемо ти. Глумићемо још веће затуцантке како би твоја интелектна величина још више дошла до изражаја. Чак толико да "схватиш" како са нама и нема разговора и да је најбоље да се повучеш из дискусије. zuti car је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Ова расправа нема смисла...иде из хоризонта у хоризонт... Iz horizonta u horizont odoh i ja u horizontalu. Laku noc. Ђуро Станивук, Ignjatije and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 I zbog cega lokalna zajednica ne bi imala prava, kao recimo drzava, da nekome dozvoli a nekome ne boravak na teritoriji te lokalne zajednice? U italiji je bio slucaj da jedna opstina nije izdavala rezidencije strancima, nije im dozvoljavala naseljavanje , jer ih je bilo previse, doklincili su im bili. Zasto Sirca ne bi mogla isto to Cloudking? Zasto bi Srbi imali manja prava od Francuza ili Italijana? zuti car and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Iz horizonta u horizont odoh i ja u horizontalu. Laku noc. Лаку ноћ. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Ма ајде истреси се. Ниси скоро. Биће ти лакше кад нахраниш гладни его. Помоћи ћемо ти. Глумићемо још веће затуцантке како би твоја интелектна величина још више дошла до изражаја. Чак толико да "схватиш" како са нама и нема разговора и да је најбоље да се повучеш из дискусије. To cemo kad budemo isli da uzmemo prljave americke Oskare u svim kategorijama, dotle vezbaj jos malo ovo uvredjeno visokopravednistvo, dobro ti ide. A ja odoh leci, laku noci tebi. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 I uz put, ko je kriv Romima sto nemaju svoju maticnu drzavu? To je put kojim bi ovi nasi forumski "anacionalni" liberali najradije poveli i Srbe ...da se odreknu drzave, tadicije, jezika i da budu jos jedna grupa Roma ...ali ovaj put Srba... zuti car, DYNABLASTER, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 I uz put, ko je kriv Romima sto nemaju svoju maticnu drzavu? http://www.netprodavnica.rs/index.php?route=product/product&product_id=21785 Ал' зато имају адидас модел. Мене у неку руку чуди да и то до данас није прозвано расизмом у Србији. Ignjatije and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 http://www.netprodavnica.rs/index.php?route=product/product&product_id=21785 Ал' зато имају адидас модел. Мене у неку руку чуди да и то до данас није прозвано расизмом у Србији. To je vec high tek patika lol зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Јасно је да је постављач ове теме само хтео да се спрда и шегачи на рачун свог народа, а ова вест му је послужила као повод, јер ниједном речју није говорио о конкретном проблему. Ко зна какве су то све фрустрације. Има времена, поправиће се. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Јасно је да је постављач ове теме само хтео да се спрда и шегачи на рачун свог народа, а ова вест му је послужила као повод, јер ниједном речју није говорио о конкретном проблему. Ко зна какве су то све фрустрације. Има времена, поправиће се. Vi se sami sprdate svojim komentarima ja sam vas samo ispravno procenio i tacno znao sta da ocekujem... Sad imamo temu na pravoslavnom forumu sa 99% ucesnika pravoslavaca a sve prsti od vredjanja, prozivanja, omalovazavanja.. Uzimajte se u pamet deco moja, nek vam ovakve teme sluze kao lod primer... Menjajte se, u promeni je spas bora је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јул 19, 2014 Пријави Подели Написано Јул 19, 2014 I uz put, ko je kriv Romima sto nemaju svoju maticnu drzavu? To je put kojim bi ovi nasi forumski "anacionalni" liberali najradije poveli i Srbe ...da se odreknu drzave, tadicije, jezika i da budu jos jedna grupa Roma ...ali ovaj put Srba... Ono kad budalu istripuju da je bolji od ostalih ako mrzi sopstveni narod a Bogu hvala u takvima ne oskudevamo Дијана. and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 19, 2014 Пријави Подели Написано Јул 19, 2014 Po pražských policajtoch už aj trnavskí Rómovia http://vas.cas.sk/clanok/10076/partia-romov-z-trnavy-sadla-za-klavir-a-stalo-sa-co-nik-necakal-pocuvajte-co-spustili.html Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 19, 2014 Пријави Подели Написано Јул 19, 2014 Vi se sami sprdate svojim komentarima ja sam vas samo ispravno procenio i tacno znao sta da ocekujem... Sad imamo temu na pravoslavnom forumu sa 99% ucesnika pravoslavaca a sve prsti od vredjanja, prozivanja, omalovazavanja.. Uzimajte se u pamet deco moja, nek vam ovakve teme sluze kao lod primer... Menjajte se, u promeni je spas Страшно. Ђуро Станивук and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 19, 2014 Пријави Подели Написано Јул 19, 2014 Молим постављача теме да избегне више постовање на овој теми, доживљавам невиђен трансфер блама увек кад читам његове постове. Натан, Ђуро Станивук, Crveni Baron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука