Margareta Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Какве то рецепте имају Ескими за размену? Kako da spremiš sjajnu sirovu ribu? O_o neinformisanog li čoveka Баба је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Неће Еским у моје село док сам ја жив! Србија Србима, напоље с Ескимима! Ескими, мрш на Северни пол! Ajoj, kuku, ja još uvek vidim tvoje postove Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Ajoj, kuku, ja još uvek vidim tvoje postove Исправи то на време. Игнор само и немаш више проблема. Не бих да неком скаче тлак због мене, да се секирам безвезе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Mi da smo stvarno tolko fini nikad antisemitizam ne bi ni mogao da se primi. Al ne, uvek ce neko drugi da nam bude kriv... Ta cinjenica me jako nervira jer mi pokazyje kolko smo kukavicki narod jer nwmamo petlju da stanemo iza svojih postupaka ili priznamo sopstvene slabosti... Uvek cemo da okrivimo drugog... UVEK! Какви трипови тебе севају то је већ забрињавајуће. Антисемитизам је општа појава целог света. Ти прво доказујеш како Срби нису савршени а сад очекујеш да буду изнимка у односу на цео свет и да баш буду савршени??? Па хајде одлући се шта хоћеш, можда ти ми вако генерално као народ испунимо жељу. Даље и са овим и оваквим увозним антисемитизмом који се као нека заверолошка појава настанио Србију и поједине Србе ипак рецимо у Џерузалем Посту прошлог месеца Јевреји пишу да су им Срби у Европи нарочито Република Српска једини и искрени прави пријатељи. Мислиш ли да би Џерузалем пост писао овако нешто да је српски антисемитизам на нивоу хрватског? И не само то него дословно кажу: То су нам једини и искрени пријатељи! Ето у Срба постоје и људи који су рософобни па ипак Срби важе генерално као русофилан народ. Једна ласта не чини пролеће. Међутим повода за антисемитизам је било , рецимо Олбрајтова, али оправдања нема, јер је Олбрајтова само једна особа, па нека их је и 10-ак то није цео народ, дакле оправдања антисемитизму нема. Међутим факти су да је хрватски ДеБе штанцовао неонацистичке брошуре које је дистрибуирао преко покрета као што су насионални штрој и сличних, о чему је својевремено јавно говорио и Лабус. verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Ajoj, kuku, ja još uvek vidim tvoje postove Nema [sarcasm] tagova, pa onda ponekad nastaju nesporazumi... https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Неће Еским у моје село док сам ја жив! Србија Србима, напоље с Ескимима! Ескими, мрш на Северни пол! Упечатљивија би била парола: Ескими марш на јужни пол! Као она: Кинези мрш у Јапан! То је оно кад мизеризујеш хулигане а с њима једначиш целу нацију. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Nema [sarcasm] tagova, pa onda ponekad nastaju nesporazumi... Ja pišem i govorim dovoljno jasno da čak i retardi ne zapadaju u nesporazume zbog onoga što sam htela reći Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Упечатљивија би била парола: Ескими марш на јужни пол! Па у томе и јесте фора, Ескими не живе на Северном полу Баба and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Kako da spremiš sjajnu sirovu ribu? O_o neinformisanog li čoveka Па то ти причам, Срби баш и нису љубитељи рибе. Али би се зато Ескимци сви поразбољевали од холестерола. И шта ? Ништа, Срби би били окривљени за геноцид над Ескимцима да су им намерно давали све рецептисе о припреми свињетине што је научно доказано смртоносно за Ескимце те је ово био удружени злочиначки подухват српских расистичких домаћица. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Па у томе и јесте фора, Ескими не живе на Северном полу Али су близу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Ови људи једноставно не желе криминал и проблеме у свом селу...шта је ту сад чудно...? zuti car, Orthophill and NemanjaVa је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Па то ти причам, Срби баш и нису љубитељи рибе. Али би се зато Ескимци сви поразбољевали од холестерола. И шта ? Ништа, Срби би били окривљени за геноцид над Ескимцима да су им намерно давали све рецептисе о припреми свињетине што је научно доказано смртоносно за Ескимце те је ово био удружени злочиначки подухват српских расистичких домаћица. A kad postite? Nećete valjda džema i leba 2 meseca da jedete? Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Ови људи једноставно не желе криминал и проблеме у свом селу...шта је ту сад чудно...? Е то је већ предрасуда. Ко каже да ће људи са Косова да се баве диловањем дрозе? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 A kad postite? Nećete valjda džema i leba 2 meseca da jedete? Ма ко бре у Србији пости? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Пробај za pocetak napraviti и неки selfie са темом латентног хомосексуализма, можда ћеш се и тако осетити rehabilitovan? Aman covece u redu je... Ali molim te probaj da me razumes STREJT SAM. Necu da ti se slikam u gej poxama zao mi je... Moj prag tolerancije je visok prema homoseksualcima al ti ga brate pretera... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука