Jump to content

Blic: Blokirali selo kod Kraljeva jer ne žele komšije Rome

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 196
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Ми који припадамо културно аутохтоној српско-ромејској цивилизацији не осврћемо се пуно на ДНК

Лажеш, ви сте против ГМО.

Подели на овим сајтовима

Ми који припадамо културно аутохтоној српско-ромејској цивилизацији не осврћемо се пуно на ДНК то је једна шизофренија и дуализам западног човека.

Ми не правимо ту шизофренију, не падамо на њу, не прихватамо тај дулазима.

За нас не постоји дилема дарвинизам или креационизам, комунизам или нацизам, глобализам или провинцијализам.

Јер наша цивилизација је другачија у њој нема шизофреније нема подвојености.

Али ви који сте припадници те шизофрене цивилизације управо из своје подвојености нисте у стању другачије да нас сагледате сем ако нас не дефинишете лево или десно. То је ваша перцепција и стално нам је ауторитативно намећете као једину могућу.

А ми вам лепо кажемо мислите шта хоћете али ми нисмо ни лево ни десно.

Ми смо истовремено и глобалисти и традиционалисти , истовремено смо и космополити и Срби, истовремено смо и социјалисти и капиталисти јер код нас нема шизофреније душе.

Него, је л' ово беше одговор на тврдњу да ”ви” не сматрате да сте савршени и изнад других? :)

Подели на овим сајтовима

@Milan Rakić

Што кажеш: "Нећ`мо тако Дино!"

Нема ништа чудно.. Покојни Боба Алигрудић и рахметли Мирсад Зулић у легендарном филму Емира Немање Кустурице-"Сјећаш ли се Доли Бел"... Искоришћено као фраза народа и народности у БиХ, где се другој страни ставља до знања да такав ниво комуникације није прихватљив. 

Подели на овим сајтовима

Проблем је мало дубљи него твој очигледно уски ум може да добаци.

Овде се не ради о некој нашој ( администрације ) умишљеној националној величини или презиру према западу.

Просто ради се о цивилизацијској различитости.

Администрација коју си навео је воспитана на другачијим цивилизацијским вредностима и философији него што је твоја.

А ти си типичан представник не западне цивилизације, него позападњачене домаће комунистичке културе.

Већ то навођење ДНК је на пример доказ томе.

Ми који припадамо културно аутохтоној српско-ромејској цивилизацији не осврћемо се пуно на ДНК то је једна шизофренија и дуализам западног човека.

Ми не правимо ту шизофренију, не падамо на њу, не прихватамо тај дулазима.

За нас не постоји дилема дарвинизам или креационизам, комунизам или нацизам, глобализам или провинцијализам.

Јер наша цивилизација је другачија у њој нема шизофреније нема подвојености.

Али ви који сте припадници те шизофрене цивилизације управо из своје подвојености нисте у стању другачије да нас сагледате сем ако нас не дефинишете лево или десно. То је ваша перцепција и стално нам је ауторитативно намећете као једину могућу.

А ми вам лепо кажемо мислите шта хоћете али ми нисмо ни лево ни десно.

Ми смо истовремено и глобалисти и традиционалисти , истовремено смо и космополити и Срби, истовремено смо и социјалисти и капиталисти јер код нас нема шизофреније душе.

Kad bi ste vi "toliko savrseni" izvukli glacu iz sopstvenih gujsca i malo bacili pogled ka srbiji malo mnogo bi ste promenili musljenje.

I zasto uopste pricas sa nekim ko ima "uski um"? I zasto koristis uvrede za koje znas da ne mogu da uzvratim jer sam na moderaciji?

E moja srbijo... Samo vi nastavite da budete najlepsi i najsavrseniji... Mene to ne zanima ja zelim da se popravimo ako je moguce a djavola ces da popravis kad ti je polazna tacka da si nesto najbolje sto svemir iznedrio...

Povračaču...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Лажеш, ви сте против ГМО.

Лажеш Симо крвави ти зуби.

А виц иде овако "заробе" мрави слона и оставе мрава Симу да га чува док они оду да обаве неки посо. Враћају се мрави а слона нема.

Мрави: Симо, где је слон?

Симо: Отишао је, нисам могао да га зауставим.

Мрави: Лажеш Симо крвави ти зуби!

Напротив нисам против ГМО ал верујем да ти јеси.

Подели на овим сајтовима

Него, је л' ово беше одговор на тврдњу да ”ви” не сматрате да сте савршени и изнад других? :)

Ко каже да нисмо савршени и да нисмо изнад других?

То се можда клоудкинг натриповао да нисмо па покушава да нас спусти на свој ниво, ал шипак нема он шансе.

Подели на овим сајтовима

Kad bi ste vi "toliko savrseni" izvukli glacu iz sopstvenih gujsca i malo bacili pogled ka srbiji malo mnogo bi ste promenili musljenje.

I zasto uopste pricas sa nekim ko ima "uski um"? I zasto koristis uvrede za koje znas da ne mogu da uzvratim jer sam na moderaciji?

E moja srbijo... Samo vi nastavite da budete najlepsi i najsavrseniji... Mene to ne zanima ja zelim da se popravimo ako je moguce a djavola ces da popravis kad ti je polazna tacka da si nesto najbolje sto svemir iznedrio...

Povračaču...

Не каки клоуд.

Овде је дозвољено мени узвраћати "увреде" ( мада бих ја рекао да је то само констатација ситуације на терену што сам ти казо у посту за ум ) и ако боље погледаш мало је оних који се то устручавају.

Нисам ја Бићко па да ома једем малу децу, а и нисам гадљив на дискусије и етикете јер овде сам етикетиран од почетка управо од таквих дуалиста који нису нацентрирани па им свако други у супротном корнеру.

Подели на овим сајтовима

Da su Eskimi došli da kupuju kuće masovno po njihovom selu, niko se bunio ne bi. Malo bi zazirali jedni od drugih u početku ali bi već nakon mesec dana domaćice-komšinice razmenjivale recepte.

Ovo je čist rasizam uperen prema Ciganima. Kada bi im zabranili da se dosele tu, prekršili bi neka elementarna ljudska prava koja su im zagarantovana rođenjem.

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Па ми до недавно нисмо имали ни антисемитизам у нашем друштву и онда смо и то лепо увезли ко и све остале западњачке будалаштине.

Mi da smo stvarno tolko fini nikad antisemitizam ne bi ni mogao da se primi.

Al ne, uvek ce neko drugi da nam bude kriv... Ta cinjenica me jako nervira jer mi pokazyje kolko smo kukavicki narod jer nwmamo petlju da stanemo iza svojih postupaka ili priznamo sopstvene slabosti...

Uvek cemo da okrivimo drugog... UVEK!

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Срби и расизам. Мислим стварно небулоза када погледамо нашу историју, страну у ратовима, тренутни проценат националних мањина у Србији и њихова права. Клоудкинг је класични несвесни србомрзац. Нациста у угледалу те идеологије.

Има неких модерних клинаца и мало старијих са расистичким идејама. Али оне, као што Жељко рече, нису део нашег народа. Више су плод модернизма и западног утицаја на наш народ.

Ти шиптарски цигани су били до пре неколико година у мом месту. Понашање им је заиста катастрофа. Наши домаћи Цигани их нису подносили. Значи није проблем у раси и нацији него у (не)култури и асоцијалном понашању помешаном са лоповлуком по баштама и ситним преварама.

Нека их врате у демократско Косово где им је хоумленд.

Подели на овим сајтовима

A ne.. ja sam sad rehabilitovan. Poceo je moj put ka pravom Srbinu. Za pocetak cu da napravi neki sajt npr. "marscigani.rs" ili "hitlerovaneradnasubota.com" samo da proverim dal su domeni slobodni... a onda krecem da skupljam toljage za paradu sraMA... zlu ne trebalo

videcete vi... ima da budem srbin za primer. Kosovo cu da volim svim srcem ali cu kosovare da mrzim iz dna duse, jer ja sam Srbinmen- uvek spreman da stupi u reakciju...

Пробај za pocetak napraviti и неки selfie са темом латентног хомосексуализма, можда ћеш се и тако осетити rehabilitovan?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...