Jump to content

Malezijski "boing 777" oboren na granici Ukrajine i Rusije, 295 mrtvih, od čega 80 dece

Препоручена порука

Na jednoj strani Srbija,Kosmet,Avganistan,Irak,Egipat,Libija,Ukrajina,Sirija....lazi,prevare,manipulacije,Markale,Racak,Irak sa supertajnim oruzjem...

Па чекаај, кад је та Русија толико супер, и  толико мач правде, што онда даје базу Нато пакту при инвазији на авганистан?

Na drugoj strani imas da Rusija brani SVOJE gradjane napadnute u Osetiji i u Ukrajini gde su hteli da ostvare svoje demokratsko i gradjansko pravo i da se otcepe na IZBORIMA i zbog toga su dobili smrt od zapada i Amerike.

Значи албанци на косову имају демократско и грађанско право да се одвоје изборима? Ако спроведу изборе, становништво комплетног косова гласа на референдуму?

Имаш дупле стандарде, ниси пуно различит од американаца, ни од Руса.

Путин се позива на косовски прецедан смоопределења, УСА га сад не признаје.

Као што рекох док не скапирате да је то иста банда, која међусобно размењује билионе долара на сат времена, праве једни другима екстремн богаств, кољу се преко "истина" које ти, и теби слични просипате по форуму, скупљју подршке да могу да се играју, да људи гину у њихово име...нема овој планите бољитка.

све док људи подржвају "стране" а не чињенице. 

У нормалној правној пракси смо то установили, када се две стрне побију, често обе носе одговорност за сукоб код судије. Нема "ко је први почео" сноси сву кривицу. Можда мало већу, али све стране сносе кривицу - колико толико.

Исто треба да важи и  у ратовима.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Covece da su se Rusi u Ukrajini prema Ukrajincima ponasali kao siptari prema Srbima,da su ih ubijali,rusili i palili manastire,crkve,kuce,proterivali,otimali,pa nad Rusijom bi uveliko vijali avioni amerike i nato pakta, sjajno poredjenje!

Како не би.... вијали би .. све у 16... једни другима прве билионе долара дневно.. они ће да вијају Авионе једни другима..

Што се тиче шиптара. Пре тих цркав и манастира било је 10 година малтретирањ шиптара од стране Милошевићеве војске и полиције. Буквално је Милошке сам тражио шиптарски револт.

И ја бих из беса рушио цркве и манстире, да ми неко задиже жени сукњу пушком а ја са дететом све то морам да гледам. 

Подели на овим сајтовима

Nije tako isto. Kad sve to gledas kroz stakla izbrusena na osmoj sednici,pa jos i mnogo ranije, onda nista nije isto. Ali to je i dalje samo tvoj problem, stvar tvojih projekcija i svi koji mantraju ovo sto si nabrojao a ne nesto sto je nepatvorena objektivna istina.

Akvilio, zar si dopustio sebi ovakav patetican pokusaj?! Nekad umes i da iznenadis :aplauz:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

I da je obrnuta situacija da je Rusija ta nacisticka zemlja koja radi ono sto radi Amerika,avaj siguran sam kako bi svi vi odreda pisali i kako je bitno ko je prvi poceo i kako je bitna brojka koliko pozara na planeti su izazvali Rusi i svasta bi izvukli,ali posto je u pitanju Amerika onda nije to nista bitno,svi su isti,nema razlike,aha.

Grizli ti si u Americi,jel si protestvovao nekad protiv americke politike? Jel si obelodanjivao tamo makar kod komsija obicnog naroda na primeru svoje zemlje,svojih rodjaka u zemlji kako je projektovan Racak i kako su od Srba napravili zver?

Milosavljevicu Slobina policija je maltretirala i ljude po Beogradu,ubijala,ubijala od batina,hapsila,privodila,pa niko nije uzeo i napravio paravojnu formaciju koju je nato pakt i generali nato pakta trenirali i onda da su uzeli da ubijaju policiju i vojsku. Sta je sa Makedonijom? Jel i u Makedoniji policija nekog Slobe ubija,mlati siptare pa se oni sada organizuju tamo i masu oruzjem pozivajuci se na veliku Albaniju? 

I drugo navedi mi jasnu situaciju kad su to siptari sa Kosmeta masovno proterivani,ubijani (a da nisu uck teroristi),da li postoji i jedna afera kao sto je npr zuta kuca,a onda mi napravi poredjenje sa masakrima nad Srbima krajem 90tih,sa zutom kucom,sa proterivanjem,ubijanjem,paljenjem 2004 i onda to povezi sa slucajem u Ukrajini i ako dodjes do toga da je to isto,skidam ti kapu.

Подели на овим сајтовима

@,

Mislim da se previše opterećuješ rusofilima. Meni su svi ljudi podjednaki.

Kada gledam spaljene ruske civile imam strašnu bol u srcu, ali kada gledam spaljene ukrajinske vojnike imam neopisivu želju da ih zagrlim u budućem veku i Carstvu.

Rata će da bude i ne treba da se plašimo. Samo treba biti koliko možemo pribrani i pošteni. Meni je u interesu da budem uz Ruse, a na štetu mi je da budem uz Zapad, i to je nešto pre svega duhovno.

Nadam se da će u budućnosti biti bolje, da će svi ljudi biti okrenuti pokajanju i poznanju jedinog što je bitno. Svi smo ikone Božije.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ja se svaki put kad vidim tvoj cenjeni avatar uvek ponadam da ces sebi dozvoli da kazes i nesto smisleno.

Sad lazes samog sebe, i ti to dobro znas... :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

@,

Mislim da se previše opterećuješ rusofilima. Meni su svi ljudi podjednaki.

Ево читм тему , и не верујем.. шта ви причате и пишете... покушвам да се помирим са чињеницом да сте толико способни да зажмурите на једно око кад је Русија у питању, и да од ње правите милосрдне анђеле а од оног ко се сукоби са њом злочинца.

Али ево мирим се са ситуацијом. Неки људи гледају свет црно бело. Не знам да ли нису способни за другачије, или не умеју, или не смеју.. или је неки шести мотив у питању.

Неки људи морају да навијају. Морају да имају свој клуб, своју групу, своју екипу.. која је исправна и супротну која је неисправнаа. 

Milosavljevicu Slobina policija je maltretirala i ljude po Beogradu,ubijala,ubijala od batina,hapsila,privodila,pa niko nije uzeo i napravio paravojnu formaciju koju je nato pakt i generali nato pakta trenirali i onda da su uzeli da ubijaju policiju i vojsku.

Када је то радио својим цивилима, замисли шта "смо" тек радили шиптарима. Ово да је нато пакт напраио или тренирао КЛА је глупост тешка... 

Подели на овим сајтовима

Tacno, uvek kad ti ukazem na nesto lazem sebe "Shvatice valjda, jednom!".

O ucitelju molim za strpljenje, ja sam jadan glup i neuk i sporo kapiram...

Подели на овим сајтовима

Niko ne kaze da bilo koja zemlja na planeti je sto posto cista i postena,pa ni Rusija da ima i od strane nje i u njoj svasta sto niko normalan ne moze da podrzava,ali zaboga svrstati sve u isti kos i govoriti kako su svi isti i kako nema nikog da prednjaci u zlu je debilizam cija je poenta samo branjenje Amerike i zapada,da ono sto oni rade radi Rusija,pa vas pola sa takvim stavom bi verovatno bilo svim silama za to da oni nestanu zauvek,tesko da bi tada imali izlive price o tome kako su svi isti i kako nije nista bitno ni ko prvi pocinje ni ko bilo sta radi.

Pa vi bi 1939 bili za Adolfa Hitlera,jer tesko da bi i u tadasnjoj Rusiji i Jugoslaviji i Britaniji i svuda okolo mogli da nadjete cist primer casti i pravde koji danas trazite kad se spomene Amerika i (Srbija,Kosmet,Libija,Avganistan,Egipat,Irak,Sirija...),verovatno bi i tada govorili ma isti djavo Hitler i ovi drugi sve je to isto.

Подели на овим сајтовима

Pa vi bi 1939 bili za Adolfa Hitlera,jer tesko da bi i u tadasnjoj Rusiji i Jugoslaviji i Britaniji i svuda okolo mogli da nadjete cist primer casti i pravde,verovatno bi i tada govorili ma isti djavo Hitler i ovi drugi sve je to isto.

Imas pozdrave od Molotava i Ribentropa.

Подели на овим сајтовима

Milosavljevicu ja znam da je danas,veceras u Makedoniji na ivici erupcije nasilja i da je rat blizi nego mir (sad je pitanje da li ce doci kroz mesec dana ili tri ali nije ni bitno),zanima me da li je neka Slobina nova policija maltetirala i ubijala siptare i evo nekoliko godina posle njegove smrti i to u Makedoniji pa se sada oni grupisu i masu oruzjem i govore o velikoj Albaniji? 

O tome da su zapadnjaci trenirali teroriste UCK izmedju ostalog i ljudi iz nato pakta (preterah sa onim general) to je istina koja je svima dobro poznata,ne znam cemu cudjenje.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...