Crveni Baron Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Bocno iskljucuje odozdo samo ako bi bio pogodjen pod uglom od 90 stepeni ili vise. Ovde vidimo "obod" rupe a postoji mali milion uglova pod kojim je moga biti pogodjen odozdo a da ima ovakvu rupu. A vidimo i rupe iznad te velike rupe, odnosno iznad horizonralne crvene linije koja ide sredinom trupa aviona sto iskljucuje pogodak odozdo. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 A vidimo i rupe iznad te velike rupe, odnosno iznad horizonralne crvene linije koja ide sredinom trupa aviona sto iskljucuje pogodak odozdo. Pa nego sta "vojna hunta" pucala i iz lovacke puske pa otud toliko rupica. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Ja mislim da je relativno sigurno da je ko je oborio avion to nije namerno uradio. Bilo to seperatisti ili Kievska vlada. To je stvar tragicne gluposti. Pa i ja sam siguran da se radi o tragicnoj gresci. Ali opet treba utvrditi odgovornost jer i takva vrsta greske nosi krivicu. Ali naravno da treba utvrditi sve aspekta i naravno, jedan od osnovnih, zasto je avion odstupio za 200 km od uobicajene trase kojom ide godinama i isao upravo preko zone sukoba umesto preko Azovskog mora. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Pa nego sta "vojna hunta" pucala i iz lovacke puske pa otud toliko rupica. Ne nego su federalisti pucali iz lovacke puske, odozdo, pa otud toliko rupa odozgo ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Pa i ja sam siguran da se radi o tragicnoj gresci. Ali opet treba utvrditi odgovornost jer i takva vrsta greske nosi krivicu. Ali naravno da treba utvrditi sve aspekta i naravno, jedan od osnovnih, zasto je avion odstupio za 200 km od uobicajene trase kojom ide godinama i isao upravo preko zone sukoba umesto preko Azovskog mora. Odakle ti to. Ako zagledas, meni je realnije da takvu gresku radu mozda slabo obuceni seperatisti nego PVA Ukraine. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Ovde je precizno ciljana samo kabina aviona? Crveni Baron and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Odakle ti to. Ako zagledas, meni je realnije da takvu gresku radu mozda slabo obuceni seperatisti nego PVA Ukraine. Pa avion nije isao uobicajenom trasom. Isao je 200 km severnije, upravo iznad zone sukoba. Uobicajena trasa je bila preko Azovskog mora. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Ovde je precizno ciljana samo kabina aviona? I najveca rupa koju ovde vidimo je sa boka a ne odozdo.mada je ovo samo fragment aviona, trebalo bi videti i ostatak kabine da bi se moglo reci nesto preciznije. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 I najveca rupa koju ovde vidimo je sa boka a ne odozdo. Са обзиром дај е у питању овални облик, постоје доњи и горњи бок. а овде је јасно са доњег бока. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Boli me uvce gde je rupa mene samo zanima da li je samo kabina precizno gadjana? DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Са обзиром дај е у питању овални облик, постоје доњи и горњи бок. а овде је јасно са доњег бока. Gde je jasno? Imas plavu i crvenu liniju koje idu sredinom aviona i crvena je u gornjoj polovini a plava u donjoj... Ne primecijes to ili je nesto drugo u pitanju? A ona rupa je na crvenoj liniji. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Гле сад: Џон Кери позвао да се не жури са закључцима Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 U stvari, bokom i plava i crvena linija su u gornjoj polovini aviona ... Ovde je avion pogodjen sa boka a ne odozdo. Sada mozda onaj sistem Bak ili Buk mozda tako pogadja i pravi takva ostecenja ali ako nije tako onda je ovde u pitanju nesto drugo. Plus avion je isao 200 km severnije od uobicajene trase. Bice ovde jos sto sta da se sazna ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 А да не претерујете мало са тим "анализама"? obi-wan, RYLAH, Milan Nikolic and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 А да не претерујете мало са тим "анализама"? Него шта него претерују. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука