Grizzly Adams Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Da ukrajinsku armiju ne vodi USA, ne bi bilo rata. To je nešto najjasnije. Па исто да Русија не подржава сепаратисте у Украјини не би било рата. Рат је и почео тако што су источне области почеле да се "одвајају" и "припајају". Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Ово пребацује лоптицу. Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 UKR armiju vodi USA. Финасира, подржава или води? Разлика је битна и велика. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Ово пребацује лоптицу. Naravno, zašto da ne RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Твоје питање је слично мом, али супротно. Ја питам зашто би сепаратисти оборили авион, који им је циљ у томе? Не знам. Верујем да је у питању грешка. Сепаратисти су оборили већ пуно украјинских авиона. Ако су добили БУК и нису били довољно обучени за употребу, могли су да буду брзоплети и оборе путнички авион мислећи да је војни. Опет кажем - не знам. То је само размишљање на постављено питање. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Jel moja pitanja nisu dovoljno jasna pa ne zelis da odgovoris? Verovati zapadnim medijima i spoljnoj i unutrasnjoj politici Amerike i zapada posle svih silnih ratova i svih silnih isceniranih stvari,desavanja,povoda za otvaranje sukoba = biti idiot sa nemogucnoscu popravke zauvek. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 @@obi-wan, ОК, има смисла то што кажеш. Само не знам какав закључак изводимо из непостојања снимка? Да није био у питању БУК? Да је авион оборио неко из ваздуха? Pa ne znam. Mozda recimo to sto kazes (ako su stvarno bila ta 2 vojna aviona tu blizu, prica se o njima dosta, mozda su ga oni oborili), a mozda je i podmetnut neki eksploziv, ili nesto peto ili osmo. Sami Bog zna... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Овакве ствари само иду у прилог томе да сепаратисти немају везе са падом авиона. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Jel moja pitanja nisu dovoljno jasna pa ne zelis da odgovoris? Verovati zapadnim medijima i spoljnoj i unutrasnjoj politici Amerike i zapada posle svih silnih ratova i svih silnih isceniranih stvari,desavanja,povoda za otvaranje sukoba = biti idiot sa nemogucnoscu popravke zauvek. Не могу да стигнем да одговорим на све, а и не знам зашто је мени упућено... Слабо пратим медије и не верујем им пуно. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Zato sto si ovde par ljudi koji ne veruju u "zvanicnu" istinu proglasio teoreticarima zavere,a pritom od strane istog zapada i iste Amerike smo mi na svojim ledjima osetili na slucaju Markale,na slucaju Racak sta znaci kada oni rese da nesto isceniraju i proglase za istinu da bi imali povod za otvaranje direktnog sukoba. A mediji su samo sahovske figure u toj stvari,ali bi bilo ok da ljudi iskazu stav o tome kako je moguce da stampa u Americi,Britaniji,Francuskoj nepunih 10tak sati posle ovog dogadjaja otvoreno i nedvosmisleno optuze najgnusnije Ruse i Putina za ovaj dogadjaj,gde stavljaju Putina u kontekst ubice beba,a da pritom mi realno ni dan danas ne znamo sta se tu desilo. Nemojte mi reci da je to do novinarske slobode i do samog novinarstva. Evo i Britanski premijer danas rece ja ne znam sta se desilo,ali ako se dokaze da je Putin kriv njega cemo parafraziram vesati,ali ne znamo sta se desilo.Sta ako su Ukrajinci krivi? Prisustvujemo jednoj sveopstoj toliko puta repriziranoj predstavi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Па исто да Русија не подржава сепаратисте у Украјини не би било рата. Рат је и почео тако што су источне области почеле да се "одвајају" и "припајају". I šta je tu čudno što Rusija želi svoju teritoriju? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Па исто да Русија не подржава сепаратисте у Украјини не би било рата. Рат је и почео тако што су источне области почеле да се "одвајају" и "припајају". I šta sa tim ima USA? Gde vidiš potrebu da USA izazove rat? Nego reč je o široj slici. Radi se o velikim igrama. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Па исто да Русија не подржава сепаратисте у Украјини не би било рата. Рат је и почео тако што су источне области почеле да се "одвајају" и "припајају". Рат је почео када су украјински демонстранти изазвали нереде у Кијеву, што се источној Украјини и Криму није свидело. Једни за запад, други за исток и погрешно би било рећи да су руски сепаратисти криви за рат. Узрок таквих ствари се крије дубоко у прошлости Украјине. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Ако ти се овде не свиђа можеш слободно да не долазиш на форум. Многи би ти били захвални. Gde pise da sam rekao da mi se ovde na forumu ne svidja? Eeee spineru stari... Ovo drugo necu da komentarisem jer je u pitanju psiholoska projekcija. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Zato sto si ovde par ljudi koji ne veruju u "zvanicnu" istinu proglasio teoreticarima zavere Не знам стварно где си стекао тај утисак... Рекао сам само да за "теорију завере" треба имати неки аргумент, па питао људе да објасне шта мисле. Нисам никога ни за шта "проглашавао". То је опет последица острашћености - кад се нормално питање одмах види као "напад". Ви једино признајете оне који понављају пароле са вама. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука