Милан Ракић Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Не знам-све је могуће-управо из тих разлога и не желим да коментаришем,,, Сем очигледних глупости... Grizzly Adams and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Ti stvarno imaš problem sa koncentracijom i zbunjuješ samog sebe. Napisao sam da zvanična Amerika navodi kako su Avion srušili Rusi bez ikakvog dokaza, a ono što ja navodim pročitaj još jednom. Добро, ја имам проблеме с концетрацијом. И шта са тиме што званична америка наводи то? То ти не говори ништа, можд јесу, можда нису, можда лаже, можда не лаже, можд увија истину. Савршено небитна информација. Једном кад сам био млађи ја сам се мувао са једном цуром, После сам сазнао д се та цура мува са још тројицом, четворицом и да има дечка. Онд см то рекао њеном дечку. Он то никад није прихватио јер му је рекао неко ко је "мувао" цуру, па је мислио да имам мотива да лажем из љубоморе, што је мувам а она је са њим. Мој мотив свакако није био 100 % чист, али чињеница коју сам му рекао, да му се девојк швриља иза леђа није бил неистина без обзира на мој мотив. Исто ти важи за америку, то што они тамо нешто пишу, не говори ништа. Осим да настављају да играју класичну игру препуцавања са Русима преко папира, док и даље у пракси сарађују. Надам се да разумеш да нечисти мотиви при могућем саопштавању информције, не говоре ништа претерано дедуктивно о самој информцији. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Сам си одговорио, само повезуј то мало. Албанци њима базу, а ови њима заузврат ''Велику Албанију''. Није баш тако. Албаци њима базу, они њимаа космет. Даље стварње велике албаније је њихов проблем, запад јасно не предузима никаакве кораке ка томе. Демонстрације у Македонији, и општа параноја у Србији на основу погрешне премисе да запад ту ради нешто...не чини ту премису истинитом. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Могуће... Ал` просто, "штормовици" се не користе за такве "задатке" ... Заправо, ова вест је глупост... Ко је још бомбардером вршио улогу ловца и обарао јероплане? Ајмо даље! Mozda je bas u tome neki trik - koristis jurisnika da niko ne sumnja. Inace, znas i sam da SU-25 nosi bar po par raketa V-V za sopstvenu odbranu, a svakako moze da se namesti i vise... :.mislise. A inace, ne mozemo ni da tvrdimo da nije mozda bio bas neki SU-27, a ne 25... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Mozda je bas u tome neki trik - koristis jurisnika da niko ne sumnja. Inace, znas i sam da SU-25 nosi bar po par raketa V-V za sopstvenu odbranu, a svakako moze da se namest i vise... :.mislise. A inace, ne mozemo ni da tvrdimo da nije mozda bio bas neki SU-27, a ne 25... Не знам-све је могуће-управо из тих разлога и не желим да коментаришем obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Према неким извештајима, авион је погођен испод пилотске кабине: Наводно то онда значи да је у питању пројектил земља-ваздух, јер би иначе био погођен од позади. Милане, да ли је то тачно? Ako je pogodjen (znaci direktno) onda to iskljucuje sisteme kao sto je BUK, jer oni imaju daljinski radarski okidac, koji aktivira punjenje na nekih 5-25 metara od cilja, zavisno od ugla kojim prilazi. Od pocetka mi se provlaci pomisao da mozda nije manji sistem Osa u pitanju? Rezimska ukrajinska vojska ga ima. Osa je manja, i osim blizinskog okidanja ima i mogucnost da tuce direktno u cilj. A rupa na kabini pilota svakako moze da znaci i unutrasnju eksploziju, tj. bar mi se tako cini. Naravno, ovo su sve spekulacije, prakticno je nemoguce da se tvrdi bilo sta, sto kaze Milan... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Није баш тако. Албаци њима базу, они њимаа космет. Даље стварње велике албаније је њихов проблем, запад јасно не предузима никаакве кораке ка томе. Слажемо се да је запад (САД + ЕУ) албанским терористима обезбедио услове за независно Косово и Метохију и притом много злочина заједно починили. Не знам зашто мислиш да ти гангстери неће да сарађају и даље. Сва срећа, те се околности, на глобалном нивоу, рапидно мењају, па не могу да улазе у нове ратове, а та замишљена велика Албанија не може да прође без, не дај Боже, великог рата. Демонстрације у Македонији, и општа параноја у Србији на основу погрешне премисе да запад ту ради нешто...не чини ту премису истинитом. Морали би много наивни да будемо, па да мислимо да запад ту ништа не ради. Него, пусти то, ван теме смо. Ај, па тако! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Слажемо се да је запад (САД + ЕУ) албанским терористима обезбедио услове за независно Косово и Метохију и притом много злочина заједно починили. Не знам зашто мислиш да ти гангстери неће да сарађају и даље. Сва срећа, те се околности, на глобалном нивоу, рапидно мењају, па не могу да улазе у нове ратове, а та замишљена велика Албанија не може да прође без, не дај Боже, великог рата. Наравно да се слажемо, само што ја ту додајем и Милошевићеву лошу политику према албанцимаа. Зашто мислим да неће сарађивати и даље? Не мислим. Мислим да тренутно не сарађују, јер немају никаквог интереса од тога. Морали би много наивни да будемо, па да мислимо да запад ту ништа не ради. Него, пусти то, ван теме смо. Ај, па тако! Ја заиста не видм ниједан разлог зашто би запад цепао македонију и стварао велику Албанију. Заиста нема никакав јасан и видљив интерес у томе. А заапад, као и све друге државе јасно ради све из интереса. Исто важи и за тему. У овом случају, код обе стране се може видети интерес обарања овог авиона. Зато је и тешко одредити истину. Обе стране имају мотив да лажу, и не либе се да лажу претерано. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Не знам-све је могуће-управо из тих разлога и не желим да коментаришем,,, Сем очигледних глупости... Na ocigledne gluposti si izgleda mislio upravo na taj bombarder i rekao ultra samouvereno "Ajmo dalje!", a posle kad je obi napisao da nije iskljuceno da je taj bombarder mogao da obori avion, onda si mu citirao samo taj prvi deo svog teksta kao odgovor. Sta sad jeste ocigledna glupost, a sta nije?! Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Очигледно је да се од својх предрасуда..као раније донесених закључака (као и одабира страна), јако тешко растајемо. Да ли то значи и тешко кајемо .. то незнам RYLAH, DYNABLASTER and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 19:00 „Црне кутије“ ће вечерас предати малезијским стручњацима - Власти Малезије су се у понедељак договориле са побуњеницима о приступу малезијских стручњака месту трагедије на истоку Украјине, изјавио је на прес конференцији премијер земље Наџиб Разак.„Премијер Доњецке Народне Републике Александар Бородај и његови људи сарађују са нама. Молим све стране да наставе заједнички рад и да се договор поштује, да се предају тела погинулих и црне кутије, и да међународна екипа може да ради на месту трагедије“, изјавио је премијер.Наџиб Разак је додао да ће „црне кутије“ бити предате малезијским стручњацима у понедељак увече. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Koliko crnih kutija ima u putnickom avionu? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Према неким извештајима, авион је погођен испод пилотске кабине: Наводно то онда значи да је у питању пројектил земља-ваздух, јер би иначе био погођен од позади. Милане, да ли је то тачно? Na ovim fotografijama ne vide se ostecenja " ispod" kabine vec je rupa precnika pola metra po sred srede kabine . Na crvenoj liniji, negde u visini kolena pilota. Znaci pogodjen je bocno a ne ispod. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Znaci pogodjen je bocno a ne ispod. Bocno iskljucuje odozdo samo ako bi bio pogodjen pod uglom od 90 stepeni ili vise. Ovde vidimo "obod" rupe a postoji mali milion uglova pod kojim je moga biti pogodjen odozdo a da ima ovakvu rupu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Ja mislim da je relativno sigurno da je ko je oborio avion to nije namerno uradio. Bilo to seperatisti ili Kievska vlada. To je stvar tragicne gluposti. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука