Jump to content

Вести о упокојењу...

Оцени ову тему

Зоран

Препоручена порука

Zato sto sam stekao takav utisak o decku,mislim da je pravi Bogotrazitelj i da ce Boga vrlo brzo naci. Ili ne smem da mislim?

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Odahviing

Znas koliko sam siguran da dok ne dodje tvoje vreme da odes sa ovog sveta, da ces promeniti svoje misljenje i da ces se secati svega ovoga sto ti ja pricam. Sigurniji sam u to nego u kec Reala protiv Betisa na Santjago Bernabeu. Slava Bogu.

Nešto sumljam u to, mada svašta može da se desi, ali se baš i ne bih kladio na to.

Подели на овим сајтовима

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Nešto sumljam u to, mada svašta može da se desi, ali se baš i ne bih kladio na to

Дај Боже, АЛИ САМО ЗА ТВОЈЕ ДОБРО!

Има у НИН-у, али код њих није бесплатно ни читање онлине, тако да ћеш морати да купиш НИН.

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Има у НИН-у, али код њих није бесплатно ни читање онлине, тако да ћеш морати да купиш НИН.
Tražio sam nema nigde, rasprodato, ovako "obična" izdanja ima ih na gomilama, možeš d**e da brišeš sa njima, skoro niko ne kupuje, sada ga nema nigde.
Подели на овим сајтовима

На постхумно испуњавање жеља имају право заслужни грађани... :)

Дефинитивно и сам мислим да је ово разрешење конкретног случаја и објашњење за сва  питања и све дилеме поводом тога.

"Свуда пођи, себи дођи." - Владимир М. Миливојевић  deka.gif

Подели на овим сајтовима

Уснуо у Господу архимандрит Авакум
Архимандрит Авакум (Росић) упокојио се данас у Господу, у 12 часова.

Сахрана земних остатака архимандрита Авакума биће обављена у среду, 6. новембра 2013. године, на манастирском гробљу (Сланци) наком свете заупокојене Литургије, која ће почети у 9 часова.

74912_193988187455221_1388479452_n.jpg

https://www.facebook.com/photo.php?

fbid=193988187455221&set=np.63919058.1234253700&type=1&theater&notif_t=close_friend_activity

Ова порука се налази и на насловној страници Поука. Погледајте!

Подели на овим сајтовима

Ајој,изгуби Црква великог духовника...нека га Господ усели у насеља рајска....

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Бог да му душу прости,

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

mnogo, mnogo mi je zao......ali , dugo je bio bolestan,,,,,dobro u tome je da se vise ne muci......Gospode, pomiluj i spasi naseg divnog o,Avakuma.......sigurna sam da je u raju,,,,

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...