Jump to content

Вести о упокојењу...

Оцени ову тему

Зоран

Препоручена порука

Једино зашто не бих сада искочио кроз прозор је зато што имам веру

ima veru u to da se staklo lomi ako ga dovoljno jako tresneš kao i veru u to da gravitacija vuče prema dole a ne gore

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Грешиш, брате мој...барем ја нисам рекао да си стока и да си некултуран или да ликујеш над смрћу једног човека; нити сам нити бих икада помислио тако нешто о било коме од вас. Ако је човек умро пре пар сати, можда би разговор о његовој личности, делима и ставовима требало оставити за неки други пут...чисто да се испоштује човек какав год да је био, и да се ми покажемо као истински хришћани...ништа више. Праштај ако сам те увредио нечим, заиста ми ни на крај памети није тако нешто пало.

Нисам ја покренуо топик. Осим тога, на форуму се коментарише све, не видим зашто би упокојење једног човека било изузетак, посебно ако форум има хришћански предзнак. Хришћани треба да искажу хришћанско виђење света.

Не судимо ми, суди само Бог. Дакле, шта је тачно проблем овде?

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Cekaj petoro ljudi je ovde napisalo "Sad nema pretplate" ti si ovde napisao da je pricao da ga samo Bog moze smeniti,pa eto sad ga je smenio,treci da ne zna sta bi taj radio u raju,cetvrti je 2 minuta posle vesti o tome otvorio temu ko ce na Tijanicevo mesto itd itd itd  I pritom svi pomenuti braco i sestre ne osudjujem vas,samo se cudom cudim,cemu takve stvari.

I to je brate samo plod fikcije,a to je u stvari samo iskrena molitva. 

I kad neko kao npr ja kazem da mozda i ne mora tako,covek je ipak mlad bio i umro je pre 3 sata svega,onda ispada da sam ja postovalac i fan njegov i onda se napada tako nesto. 

Uostalom radite kako zelite,to je zao mi je sto konstatujem jer bi rado udelovao,samo vas problem. Izvini ako sam te negde nehotice uvredio i oprosti.

Да нисам можда само пренео коментар са сајта БЛИЦ-а, како сам и написао? Шта мислиш? 

Ма, нема везе, нека си нам само ти чист. Хај фајв за тебе и три бамбија за понети.

И RIP Александру Тијанићу. Нека му се Бог смилује, као и свима грешнима, од којих сам први ја.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

anticu 

A kakve veze ima da li si preneo sa blica ili je to bas tvoj komentar? Napisao si to je komentar sa blica koji mi se svideo dakle sa istim se slazes sto dalje navodi da uopste nije bitno da li si samo preneo ili ti licno napisao,uostalom tamo ima stotine komentara,sta kao to slucajan uzorak? Brate,ne razumem potrebu za tim "igrama". Sta mislis?

Ne radi se o tome ko je cist a ko nije,nego ko ima stomak za tako nesto a ko ne. Znas ja nisam bio ni pobornik Slobodana Milosevica naprotiv,ali sam povracao kad su pojedinci u vreme sahrane pravili na trgu manifestaciju gde su saljivim komentarima slicnim i ovim ovde "proslavili" smrt jednog coveka. 

Izvinjavam se sto sam te uvredio time sto se nisam ukljucio na taj nacin ovde i sto nisam ti aminovao tu saljivu poruku,moj greh.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Нисам ја покренуо топик. Осим тога, на форуму се коментарише све, не видим зашто би упокојење једног човека било изузетак, посебно ако форум има хришћански предзнак. Хришћани треба да искажу хришћанско виђење света.

Не судимо ми, суди само Бог. Дакле, шта је тачно проблем овде?

Какве везе има ко је покренуо топик? У питању је један људски и хришћански гест за који сам замолио и кога би требао бити свестан најпре служитељ олтара (ти си чини ми се свештеник , јел да?) ако већ неко други није свестан потребе посебног приступа малопре упокојеном ко год и шта год он био . Ако ти не ово не разумеш, као теолог и свештеник, ако ти, са друге стране, не знаш ни шта си ми написао, очигледно свесно и тенденциозно накарадно протумачивши моје речи, онда заиста немам намеру да ти објашњавам "у чему је тачно проблем".

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

uz dužno poštovanje pokojnika, mislim da ljudi komentarišu protiv duha čiji je simbol bio Tijanić, daleko od toga da neko njemu lično želi zlo

• Волим 1

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

uz dužno poštovanje pokojnika, mislim da ljudi komentarišu protiv duha čiji je simbol bio Tijanić, daleko od toga da neko njemu lično želi zlo

Који је то дух био? Ја и док је био жив нисам могао да га сконтам никако. Вазда ми је био и симпатичан и антипатичан у исто време. И један од најспособнијих и један од најсумњивијих. И све у том фазону.

Ако би ми могао помоћи, био бих ти захвалан :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Имам разлога да не сумњам у твоје речи, брате, али имам разлога заснованих на искуству да добрано сумњам у такав искрен наступ код многих, многих, многих људи...али без обзира на све, сматрам да једноставно није пристојно "коментаристи дух и дело" некога ко је пре три, четири сата умро, независно ко је и какав био, независно од квалитета и природе коментара...са друге стране, ако није просто у питању језички превид, чим се неко етикетира као "симбол једног духа" онда је ту и те како у питању личносна осуда...радите и причајте шта год желите, ја вам више нећу досађивати.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Molim sve vas da mi oprostite na prethodnom komentaru,priznajem da sam u srcu pomislila Bog da ga prosti,ali situacija s racunima za struju od nedavno mi ne izbija iz glave(znate o cemu pricam).

Drugo,na RTS u si uvek gledao reprizirane reprize repriza reprize.

Kulturno obrazovni program nikakav(po meni).

U sustini-ogorcenje,a ne zaljenje.

p.s.ljudi umiru svakog dana.I on je bio covek,to stoji,ali zamrzese ga zbog dela njegovih.

Prastajte.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...