R.Žiskar Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Што је био старији, све више ми се свиђао као глумац. Надам се да га чека једна лепа бина горе. kordun, Драшко and Драган Јашић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Ovde je pokojni Čuma najbolje glumio u Srećnim ljudima. Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Бог нека му души опрости! Пг је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Slava mu није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Hoće li biti sahranjen po pravoslavnom običaju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Покој му души . Био је велики глумац. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Мој комшија из блока 45, велики глумац и човек, дружио се са обичним људима из краја,увек дружељубив и духовит ... Покој му души Andre Williams, Јаков., feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 odličan glumac... mnogo mi je jak u gospodji ministarki Neka ga Gospod nastani u Carstvu Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 http://www.glassrpske.com/kultura/vijesti/Preminuo-slavni-kompozitor-Dzon-Tavener/lat/139123.html http://sr.wikipedia.org/sr/Џон_Тавенер http://www.johntavener.com Вјечнаја Памјат - Џон Тавенер Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Неџад Беширевић (19) са Острошца код Цазина, који се годинама борио са тумором лимфних жлијезда, синоћ је изгубио ту битку, саопштила је његова породица. Нека му је лака земља: Неџад Баширевић "Синоћ у 23:45 наш борац, наш херој, се преселио на бољи свет, где нема ињекција, терапија, боли и патње, Нека је рахмет његовој души, да му Аллах драги подари најбоље место у џеннету", објављено је на Фејсбук групи "Помоћ за Неџада Беширевића". Неџад је дане и године проводио у болничкој постељи, борио се са Ходгкиновим лимфомом, а била је организована и акција помоћи за његово лечење широм БиХ. Прича о овом храбром момку доспела је у медије широм Балкана овог лета када је Неџад на свом Фејсбук профилу објавио своју тужну причу "Ја сам онај мали што има рак". Ево његовог писма: "Ја сам тај, 'онај мали' што има рак, ма знаш, онај што се за њега паре скупљају да преживи. Да, то сам ја. Ја сам та касица за добровољни прилог у вашим банкама, жиро рачун, хуманитарни концерт и хуманитарни број... То је мој број, то је мој живот и моја стварност. Да, то сам ја. Ал ја сам и тај што је детињство провео по болничким ходницима, рођендане 'славио' у болничкој соби, светско фудбалско првенство пратио из болничког кревета (прекидале ме медицинске сестре да ми измере температуру)... И ја сам још онај што је испио живот из својих најмилијих као што га ова 'моја' болест испија из мене. Волео бих ја да није тако, волео бих да никад нисте чули за мене и да ме познају само фамилија, пријатељи и комшије, или да сте чули за мене али по нечему лепом! Да сам, Бог дао, 'онај мали' што је напустио школу јер га 'није ишла', а не због болести, ма да сам све само не 'онај што има рак'. Жао ми је сто сам вам на терету, што вас сви моле у моје име да ми помогнете, што вас и ја молим у своје име да помогнете, није мени због мене... Мени је да моји не остану без мене, не могу им то никако направити! Видео сам кад су моји 'пријатељи по постељи' отишли, видео сам која је туга иза њих остала и то моја мама не би поднела, како да јој то урадим?! Ко би од вас то својој мајци урадио! Зато сам одлучио да успем, и кад то све прође завршићу и факултет, па да се и моја мати може 'по кафама' хвалити са мном, а не само да прича о рецептима који лече рак, и имаћу своју породицу и своју децу и причаћу им, све ћу им рећи... Како им је отац једном давно био болестан, како се 'извукао'... Људи су му помогли! Сви су били ту за њега и никад, баш никад им то није заборавио..." Извор ПС: Ако постоји тема са Неџадовим писмом нека неко од администратора споји теме Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Дечко је ислмаски верник, али надам се да ће господ да га усели у царство небеско. Жедни, Лидија Миленковић, Andre Williams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Господе помилуј. Gordana ., Млађони, Жедни and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tarbicica Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Господе помилуј!!! Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Туга... ... Усели их у места светла, у места свежине, у места одмора, одакле одбеже свака мука, жалост и уздисање, где гледање лице Твога Господе весели све од века свете Твоје ... Лидија Миленковић, Ivana032, Жедни and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Господе, сви смо ми чеда твоја. Молим те, помилуј и ову напаћену душицу што ти се предаде, и подари утехе и снаге онима којима бол сада срце кида због ње. ИгорМ and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука