Jump to content

Вести о упокојењу...

Оцени ову тему

Зоран

Препоручена порука

Мени је то јако тужно...

дај Боже да се покајао макар у задњи час

Подели на овим сајтовима

Neka ga goospod useli u carstvo nebesko ako hoce da mu oprosti grehe

Ma Бог, брате, увек хоће, ал је ту битно да Јово прихвати да су то греси. Ако и даље буде на позицији како је он био на линији, онда неће силом баба на коња, па и поред свих молитава његовог оца. Бадава. Бог куца на врата нашег срца, не иде ђоном, ко Амери кад доносе & имплементирају демократију.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Како ме Јово, гледе породичне анамнезе подсећа на једног пожаревљанина...

Подели на овим сајтовима

Оде Јово, али доће Мило, сад ће опет: Јово наново...

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Може ли неко конкретније о његовим гресима, јел по његовој наредби неко невин убијен?

Вероватно јесте,а ево,ја ћу вам дати пример св цара А Романова, где је по његовој наредби побијено пар хиљада мештана неких руских села...па је опет свет...

Добро је што Бог не размишља као човек...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Нека му се Бог смилује. Требаће Јову милости. Страшан је терет са собом понео. Тражиће му се одговор за многе душе, за многе мученике, чију крв носи на рукама.

Подели на овим сајтовима

Комунистичка идеологија - најгора куга која је задесила човечанство. Мрзни су ми једнако као и фашисти. Исти су то безбожници и човекомрсци. Једна мотка, два краја.

Подели на овим сајтовима

У Подгорици, информације ради, постоји Трг голооточких жртава. Онај део где хе аутобуска и железничка станица, ко познаје Подгорицу.

Подели на овим сајтовима

У Подгорици, информације ради, постоји Трг голооточких жртава. Онај део где хе аутобуска и железничка станица, ко познаје Подгорицу.

Од 1:00

Подели на овим сајтовима

Nek se odreknu ideje a za imena ulica/trgova cemo lako. Ja bih pevao da se Srbija odrekne komunizma, a da se svaka ulica zove Marsala Tita

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...