Ромејац Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 http://youtu.be/CFwUy9O91C4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Здравков Меденица Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 (измењено) Један од најружнијих дијелова Подгорице А по чему то живота ти? Ја ту у близини живим, то је далеко 5 минута хода од центра града. То уопште није ружан дио града, чак напротив. довољно је рећи да је оснивач Голог отока, а има ли кога да тамо није имао некога.... једно велико ПИХ! Измењено Децембар 10, 2013 од Дејан Бићанић "Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Uredio sam ti poruku jer nije u Pravoslavnom duhu. Pravoslavni Hrišćani se mole za spasenje najgorih ljudi na planeti, tako da se mole spasenju Kapičićevom...ne raduju se njegovoj propasti i ne likuju da će se mučiti.. Gordana . and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Здравков Меденица Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Uredio sam ti poruku jer nije u Pravoslavnom duhu. Pravoslavni Hrišćani se mole za spasenje najgorih ljudi na planeti, tako da se mole spasenju Kapičićevom...ne raduju se njegovoj propasti i ne likuju da će se mučiti.. Он није човјек, он је ђаво у људском тијелу. Он је и горе од тога. Стварно то мислим. Било би лијепо, да неко ко има живаца, испише (прекопира) све оно што је овај радио према Цркви, према свештеницима, монасима, према Србима и осталим некомунистима, или комунистима са лијепим женама... О томе има списа и списа, чак је и он признао све то. "Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Necu da se pretvaram da mi je zao sto je umro komunisticki general . Nikako se ne radujem necijoj propasti i zaista verujem da Bog moze i hoce svima da oprosti jer vecnost u mukama je previse za bilo kakav zlocin , ali da se sad pravim kako mi je nesto zao pa brinem za njegvu dusu ne mogu. Neka mi Bog oprosti , meni je zao svih nevinih zrtava , zao mi je mladih i ljudi u punoj snazi koji umiru od raznoraznih bolestina koje su uzele maha u Srbiji , zao mi sto gomila roditelja mora da prosi pomoc da bi lecili bolesnu decu , e to mi je zao , a jednog zlikovca koji je ziveo skoro citav vek ,za njega me bas briga . -Владимир- and Владан Здравков Меденица је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Треба пред лицем Господа стајати у присуству свих својих жртава. Страшно је то. Дај Боже да је у задњим моментима свог живота, попут покајаног разбојника, схватио где и пред кога иде. Јер ако није... Tenkista and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 А по чему то живота ти? Ја ту у близини живим, то је далеко 5 минута хода од центра града. То уопште није ружан дио града, чак напротив. Oк опрости Мени је Подгорица лепа али тај део није Gordana . је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пивопија Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Стићи ће га праведни Божији Суд! ''Време долази када ће људи полудети, и када виде некога ко није полудео напашће га говорећи: ''Ти си луд, ти ниси као ми''.'' Ава Антоније Египатски https://www.facebook.com/smrt.svetu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Оде још један злочинац нашег народа. Нека му Бог опрости ако хоће. Не могу ни ја да глумим жалост за њим. Велики је то злотвор био, покајао се није. Још ако је заборавио штафету... има и Тито да га грди. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Не знамо ми за покајање, да ли јесте или није, то Господ зна. Волела бих да јесте, због породице и његове и његових жртава. Шта знам, мој професор марксизма је постао верник, Богу Хвала, све је могуће. Па јел и разбојник....мислим, не морамо бити лицемери, али није наше да судимо. Ако смо хришћани, ето нам прилике да спроведемо у дело. Лако је волети оног ко тебе воли, то могу и безбожници... antics, Јанко and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Капа се није јавно покајао. Увек је правдао Голи оток. Ове године је ишао 4. маја на титов гроб. Гледао сам га тада и чуо како је рекао да је то за њега нешто неописиво, упоредио је са прославом Васкрса код нас православаца. Невероватно. Да ли се покајао тајно, пред смрт то само Бог зна. Не судим му. Нека се спасе на "оном" свету. Немам ништа против, али да је био злотвор јесте био. Јанко, Александар Милојков and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Стићи ће га праведни Божији Суд! Toliko je zla naneo ljudima srpske nacionalnosti, no, i drugima, i ta je zlodela opravdavao do kraja tako drsko i tvrdoglavo da je to nečuveno. Kaže Gospod u Evandjelju da ce se na kraju pojaviti njegov znak na nebu. Njegov znak je Krst tj. Gospod koji dolazi raširenih ruku! Pitam se, kako ovaj bezbožnik moze primiti Hristov zagrljaj (tj. Gospodnji oproštaj i blagoslov) kada je ostao zatvorena srca? Ljubav je žrtva po definiciji hrišćanske (pravoslavne) vere, a po smrti i vaskrsenju nije moguce da se žrtvuje za drugog jer nema te mogućnosti zbog toga što nema više mogućnosti umiranja, trošenja... Sve to je moguce samo pre smrti, po učenju samoga Gospoda i Svetitelja Božijih. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2013 http://www.kurir-info.rs/preminula-ruzica-sokic-diva-srpskog-glumista-clanak-1142541 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Децембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2013 Bog da joj dusu prosti. Neka joj je laka zemlja kordun, Ignjatije, Bokisha and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука