cloudking Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Они кажу ''Рус'', ми кажемо ''Србин'', исто ти је то, заједнички нам је Христос. kazi jel nije smesno kako uvek zaboravite Bugare :-D пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Ајд још једном да одговорим на трол поруку, и нећу више. Ja bih pre rekao da su te pralje i robovi što su kulučili pod Turcima ništavni. Они су Турске окупаторе протерали и теби омогућили да можеш да вршљаш овако по форумима, а ти тако незахвалан их још и ниподаштаваш. Ovi su se debelo proslavili. Ти твоји идоли су достигли славу телетабиса, а то није мала ствар за ложане. Naravno da su smrtni, ali to je zato što ne postoje besmrtni ljudi. Ти си њих упоредио са самим Христом, а не са људима, зато сам ти и рекао да су смртни у односу на Бога и да ти је поређење бесмислено. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 kazi jel nije smesno kako uvek zaboravite Bugare :-D Човек је као пример навео Србе и Русе. Иначе, то важи за све народе света. Сви смо једно у Христу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Човек је као пример навео Србе и Русе. Иначе, то важи за све народе света. Сви смо једно у Христу. Hehe opet si izbego Bugare пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Човек је као пример навео Србе и Русе. Иначе, то важи за све народе света. Сви смо једно у Христу. Pominjali ste pravosalvne narode a ne narode sveta... a kad pominjete pravoslvne narode uvek se tu nadju srbija i rusija a bugara nidje na vidiku... ne znam sto. Svi pravosalvni su braca valjda? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Nisu ih proterali, nego su ih trpeli. To je i sam Nikolaj Velimirović rekao. Смиреном храброшћу, трпљењем, устанцима... наши преци су протерали Османлије одавде, видиш да више нису ту. То је процес од скоро 5 векова. Узори нека ти буду прави јунаци као што су Станоје Главаш, Карађорђе, Стеван Синђелић и многи други, а не они твоји револвераши, самураји и покемони. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 @@Muramasa, Da si rodjen u USA bio bi ti odlican Navy Seal vidim ja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Pominjali ste pravosalvne narode a ne narode sveta... a kad pominjete pravoslvne narode uvek se tu nadju srbija i rusija a bugara nidje na vidiku... ne znam sto. Svi pravosalvni su braca valjda? Шта си навро са тим Бугарима, и они су нам браћа, не знам зашто би их посебно издвојио. Не бих ни Русе спомињао да ме човек није питао. За Грузију и Грчку важи исто. ;-) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Колико ја видим ми верници не би могли ни да приђемо Христу, колико су се ови атеисти распричали. Баш лепо. Samo Ana, Човек Жоја, Dijasporka and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Aca Makedonski nije bio Hrišćanin, pa je zato uspeo da osvoji veći deo Evrope i Azije. И Хитлер исто. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Vidiš, Stanoje Glavaš, Karađorđe i Sinđelić nisu trpeli Turke, nego su ih ubijali. A Nikolaj Velimirović je hvalio trpeljivost roblja, praveći vrlinu od pokornosti i slabosti. A ovi kojima se ja divim su isto tamanili svoje neprijatelje, ali mnogo efikasnije i sposobnije.Трпели су и они много тога. Трпљење је одлика храбрих људи. Ево ти пример: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Kakvi braća? Jel ti znaš šta su oni radili za vreme Prvog svetskog rata? Не ти Бугари, ови други су нам браћа. Мада, теби је то можда исто. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Pito bi ga sto pobi onolki narod u SZ Isuse brate. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Нема те нешто у овим нашим крајевима... Какав си ти слепац брате! Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
T'pol Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Pravi Srbin postuje Peruna gromovnika, a ne jevrejskog stolara. Taj ideal Nikolaja Velimirovica je slab i naivan. Treba biti vest kao Musashi, hrabar kao Leonida, precizan kao Chris Kyle, brz kao Bob Munden, mudar kao Aca Makedonski, a milostiv kao Vlad Tepes. To je savrsenstvo, a ne ovo mlako sto je Velimirovic nabrojao. I NARAVNO PAMETAN KAO TI! IDI BRE MOLIM TE U SVOJE STADO, A AKO SI VEC OVDE POSTUJ ZIVOG BOGA I NJEGOVE SVECE! NIJE MI JASNO STA CE TE VI ATEISTI NA OVOM FORUMU? DA LI TRAZITE ODGOVOR ZA VASE RAZOCARENJE, VECNO PITANJE KO SAM JA I ZASTO SAM RODJEN, ILI, STE UPLASENI TAMO DALEKO U DUBINI VASEG BICA? Ронин and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука