Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Vinarija - Kod Trojice- АКЦИЈА : Најбоље вино чувамо за крај Плутон, Срђан Шијакињић and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Ja: Zdravo, zdravo... (nastavljam dalje)Hristos: Čekaj, burazeru (širi ruke i grli me)Šalu na stranu, zna On da nisam ja sa rečima vešt, teško je reći šta bih mu rekao, ako bih išta rekao... Učim se još tom davanju bez rezerve... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Децембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2014 Помози свету да види истину. Nina 777 је реаговао/ла на ово 1 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2014 Нема те нешто у овим нашим крајевима... Juanito, Срђан Шијакињић and Панарет је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Децембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2014 Mislim da ne bih uspela ni reč da izustim, samo bih sela i plakala. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Децембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2014 Боже мој, Боже мој, зашто сам те оставио ? Данче*, Ронин and Давор73 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nina 777 Написано Децембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2014 Molila bih ga da zajednicarimo kroz setnjicu i razgovor, mozda i neku zakusku ...pitala bih ga sve sto mi je ostalo nejasno u vezi mog zivota i uopste zivota sveta od postanja do danas. Jakoooooooo bih ga zagrlila Skakutala bih od radosti, molila bih ga da ostane jos malo koliko god moze u mom drustvu, molila bih ga da mi oprosti sve i da mi da vecno drzavljanstvo Svog Carstva, da mi da snage da izguram do tad Danas sam bas ovo nasla. Simpaticno je Kako bi izgledalo da se Isus rodio u vrijeme Googla, Facebooka, Twittera...https://www.youtube.com/watch?v=xK1xpwP2HWc#t=113 звончица, Данче*, Slavko... and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2014 Poklonila bih se, sta da mu kazem, i onako sve zna Kaludjerovic Sreten and LISA је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nina 777 Написано Децембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2014 КАО ШТО чезне јелен за изворима вода,тако чезне душа моја Теби, Боже. Жедна је душа моја за Богом Живим; кад ћу доћи и јавити се лицу Божијем? Бише ми сузе моје хлеб мој дан и ноћ,када ми говораху сваки дан: Где је Бог твој? Тога се сетих и излих на се душу своју; Псалам 41 Ljubičasta, Slavko..., Vasilije. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
radenko.neskovic Написано Децембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2014 propao bih u zemlju od stida.koliko sam ga puta slagao i obecavao da necu vise gresiti.koliko sam puta ga izdao a ocekivao je od mene da pomognem i stanem na njegovu stranu.neznam nebih mogao ni da glavu podignem koliku je zrtvu podneo za mene a ja sta sam ja ucinio za njega.a mogao sam . Sanja Т. and Ронин је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2014 Сви ви што би кукали ,падали,пропали,читали песме,пренемагали се и слично,по мом мишљењу ,уопште Га не би импресионирали,а они који би Га заиста препознали,заргрили би га ко брата рођеног,којег дуго видели нису,а тако су га дуго чекали... Kaludjerovic Sreten, Nina 777, Снежана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2014 Ja sam mislio da bi ga razbesnelo to što ne bih pao na kolena, kukao i bio prepodoban, umesto da budem to što jesam. Што се тебе тиче,убеђен сам да у теби постоји једна мала искрица,коју ти никад за живота нећеш до краја угасити,колико се год трудио, а сусрет са њим би то претворио у буктињу... А бре Мурамасо,ти си овде прочитао више св отачких дела него пола православних... LISA, Дијана., Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звончица Написано Децембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2014 Бленула бих ко теленце у Њега и не бих знала шта да кажем! Ронин, Kaludjerovic Sreten, Срђан Шијакињић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2014 Бленула бих ко теленце у Њега и не бих знала шта да кажем! Мисим да би ипак изустила " Господе драги, а где је мој дечко ?"... звончица је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Децембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2014 Недај да деца пате! Kaludjerovic Sreten and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука