Goku Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 Тема ме подсјети на легендарно Бећковићево "Богојављење". А сада озбиљно: било би добро када бисмо му сви могли рећи као апостол Тома: "Господ мој и Бог мој" Nina 777 and Rassoban је реаговао/ла на ово 2 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 a ti si pitao, izvini nisam video znak pitanja jer rečenica ima potvrdan oblik, izvinjavam se još jednom. Znači, ako sam dobro shvatio, ti bi ga pitao o svom večnom postojanju? da Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 Ne verujem da bih ga prepoznao. Trebalo bi da izgleda kao bliskoistocni ljudi, a svi ga prikazuju kao Evropljanina. Verovatno bih izbegao susret i produzio dalje. I tako ti prodješ a iza sebe čuješ glas - Vasilije! Драшко, obi-wan, ИгорМ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 sta bismo mu rekli mozda svi da mu kazemo Slava ti i Hvala za sve nas Spase Rassoban, Sanja Т. and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 Опрости што не верујем да си увек ту, као што си сада. w.a.mozart, Kaludjerovic Sreten, Јефимија Крунић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 Ako bi mi On pomogao da Ga prepoznam,rekao bih Mu onako iskreno: "Izvini i oprosti, molim Te"! nana and Rassoban је реаговао/ла на ово 2 Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 Сигурно бих пожелео да му ноге помажем са ово мало моје косе..... и замолио бих Га за нешто Верујем да би учинио Sanja Т. and Nina 777 је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 Опрости што не верујем да си увек ту, као што си сада. Pa i nije tu Nikola,to samo moci izmišlja vvavavava (ovaj moj odgovor je razbibriga da se ogradim) Никола Поповић and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 Postoji mogucnost i da je registrovan na Poukama i troluje vas kao ateista jer oce da vas kritikuje sto ste mu ucenja skroz izvrnuli naopako... Kazem, moguce je, ne kazem da jeste :-D Nina 777, pahulja, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 Postoji mogucnost i da je registrovan na Poukama i troluje vas kao ateista jer oce da vas kritikuje sto ste mu ucenja skroz izvrnuli naopako... Kazem, moguce je, ne kazem da jeste :-D И случајно воли да назива себе краљем облака Добар си Драшко, Kaludjerovic Sreten, Agaton Vuzman and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 И случајно воли да назива себе краљем облака Добар си Ma jok, slucajan nik... Onomad pre par godina kad me banovao Milojkov do 2028. gidine (ne zezam se, zaista sam bio banovan do tad, zvanicno) pa se ja registrovo ponovo s prvim nikom koji mi pade ma pamet :-D Ja imam drugacije pitanje, sta bi ste ga pitali da imate vremeplov i vratite se u njegovo vreme? Ja bih ga pitao koje je vere... Sta vi mislite, sta bi mi rekao? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 rekao bih mu otkud ovoliko ateista na pravoslavnom forumu ? pahulja је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 Ja bih ga pitao koje je vere... Sta vi mislite, sta bi mi rekao? Sve isto što i danas znaš o Njemu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 Ja bih ga pitao koje je vere... Sta vi mislite, sta bi mi rekao? Вере Његовог Оца Е сад, не знам како стоје атеисти данас са тим делом о безгрешном зачећу... :.mislise. Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 Вере Његовог Оца Е сад, не знам како стоје атеисти данас са тим делом о безгрешном зачећу... :.mislise. Sva vera je u Mene. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука