Jump to content

SpaceX vesti

Оцени ову тему

Препоручена порука

:))

Питам те на овој теми - када, које министарство САД и колико је дало субвенцију компанији SpaceX?

Одговор - никад и нико.

Лепо би било да кажеш "извините, погрешио сам". Али, као по обичају, кад се покаже да си погрешио кренеш са тактиком завлачења и мућења воде. Као и сто пута до сада.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Одговори 147
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 13 минута, Grizzly Adams рече

:))

Питам те на овој теми - када, које министарство САД и колико је дало субвенцију компанији SpaceX?

Одговор - никад и нико.

Лепо би било да кажеш "извините, погрешио сам". Али, као по обичају, кад се покаже да си погрешио кренеш са тактиком завлачења и мућења воде. Као и сто пута до сада.

Ако ти је тако лакше да мислиш, слободан си. Али немам намеру да, кад сам већ једном отворио тему, и то да бих тебе испоштовао, да ме сад опет вртиш на овој теми. Пошто си ми ти сам рекао да ова тема није за такве расправе, не знам шта се променило од пре пола сата?

Ако би да добијеш одговор, слободан си да одеш на тему, прочиташ написано, и да после разговарамо. И да, између осталог, и добијеш одговор који си овде поставио.

Што се тиче мућења воде, ти и још пар либертаријанаца сте по томе шампиони на овом форуму. Као што сте шампиони и да не читате било шта што се коси са вашом догмом, и што побија ваше бајке. Али опет, слободан си да живиш у заблудама, то право нико не може да ти оспори.

Оно што ја могу да урадим је да не дозволим да ме ворташ како ти се прохте кад сам те једном већ испоштовао, и то је све.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Треба само ово: "Опростите, погрешио сам."

Али си пре свега изузетно сујетан и горд. Осим тога идеолошки острашћен и заслепљен. Па се због тога срозаш тотално.

И нисам ти за то крив ја, ни либертаријанци, ни индијанци. Крив си сам.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Треба само ово: "Опростите, погрешио сам." Али си пре свега изузетно сујетан и горд. Осим тога идеолошки острашћен и заслепљен. Па се због тога срозаш тотално. И нисам ти за то крив ја, ни либертаријанци, ни индијанци. Крив си сам.

:)):)):)):)) 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Сад сам збуњен, не знам где да идем са кокицама. На ову ил' на ту нову тему?  :scratch_head:  

:)))

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, GeniusAtWork рече

Сад сам збуњен, не знам где да идем са кокицама. На ову ил' на ту нову тему?  :scratch_head:  

:)))

"А ел има овде негде да се купе чварци и кавурма?"

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Vladan3 рече

Него зна ли се где је сада онај ауто? Прате ли га некако или шта већ?

Наравно. Као и за све познате објекте у Соларном систему, овде могу да се израчунају координате: https://ssd.jpl.nasa.gov/horizons.cgi?CGISESSID=c3cbd47fbf603007d1b627107c28962f

Мада то мало коме нешто значи... :)

Ово је занимљивије:

Поред Земље ће поново проћи 2026, 2031 и 2039-е.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Grizzly Adams рече

Наравно. Као и за све познате објекте у Соларном систему, овде могу да се израчунају координате: https://ssd.jpl.nasa.gov/horizons.cgi?CGISESSID=c3cbd47fbf603007d1b627107c28962f

Мада то мало коме нешто значи... :)

Поред Земље ће поново проћи 2026, 2031 и 2039-е.

Ма ја сам милио да ли је сигао до Марсове орбите или је још увек негде између.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Vladan3 рече

Ма ја сам милио да ли је сигао до Марсове орбите или је још увек негде између.

За то треба неколико месеци, мислим у овом случају око 6.

Иначе, неће ући у орбиту око Марса, већ у орбиту око Сунца на удаљености слично као Марс.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 2/11/2018 at 17:13, Vladan3 рече

Него зна ли се где је сада онај ауто? Прате ли га некако или шта већ?

Наравно, неко је направио сајт: http://www.whereisroadster.com/

:)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Још један Соко 9 лети, ако све буде како треба, сутра. Носи сателит Paz шпанске компаније Hisdesat, AIS канадске компаније exactEarth и два пробна сателита SpaceX за њихов веома занимљив пројекат Starlink.

Директан пренос биће овде сутра око 9 изјутра локално, тј. око 15 часова у Србији:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...