Милан Ракић Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Можеш да га вараш са колегом. Ивице, не прави пометњу Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Можеш да га вараш са колегом. Da samo vidiš moje kolege, bilo bi ti jasno zašto ne može Juanito је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Ивице, не прави пометњу Е сад на овај мој "покварени осмех"-коментар! Наравно Младене, мало твог труда, мало Божије воље и све ће то, бити добро... Млађони, Данче* and Пг је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Никад не веруј жени која лаже . http://www.youtube.com/watch?v=9JBiFdBOToc DankaM, ines, Crveni Baron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Никад не веруј жени која лаже . http://www.youtube.com/watch?v=9JBiFdBOToc Млађин проблем и јесте у томе! Не може да издиференцира-која лаже!? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Ево поуке за сваког мушкарца не дирај жену од лудог Босанца ми смо Босанци к'о хљеб добри људи ал' ко нам дирне жену пиштољ тада суди Deki992 and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Ево поуке за сваког мушкарца не дирај жену од лудог Босанца ми смо Босанци к'о хљеб добри људи ал' ко нам дирне жену пиштољ тада суди Очекивао сам да ћеш да ми цитираш свете оце и владику николаја :Р али ово је ок :good2: oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 За друга Милосавца https://www.youtube.com/watch?v=S-3sG_TmNC0 Crveni Baron, Млађони, Mилена КШ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 За друга Милосавца Е моја ти, ја то певам са младожењама на свадбама редовно.. штета што си се удала, да певам и са твојим мужем.. мада .. биће прилике :Р oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Не верујем женама у емотивним односима уопште... мислим да ме све лажу у све сумњам... Шта да радим? :Р Ништа. У праву си. drvce, Млађони, Срђан Шијакињић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Е моја ти, ја то певам са младожењама на свадбама редовно.. штета што си се удала, да певам и са твојим мужем.. мада .. биће прилике :Р некаа, нека, ја се трудим да будем фина, а ти тако........ :229: :229: :229: :shocking: :shocking: :shocking: ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 некаа, нека, ја се трудим да будем фина, а ти тако........ :229: :229: :229: :shocking: :shocking: :shocking: ..... Шалааа мала :Р oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Danas majko zenis svoga sina zenis svoga sina. Milosavljevicu oce li biti ove pjesme ? http://www.youtube.com/watch?v=dBIZo44akHI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 "I da borba, nikad, ne ugasi proljece, u tvom srcu, i da uspijes..." :good2: Саша од Москве, Trifke and Млађони је реаговао/ла на ово 3 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Од мене си "оптужен" да превише размишљаш...Опусти се, нека те ветар носи.Лагала -не лагала, опуштено док нешто не сигнализира да ствари нису у реду. Све се то да осетити...Тад лепо покушај да видиш где шкрипи,ако нађеш СУПЕР, ако не-тражи даље (ал' гледај да не поставиш високе стандарде ) Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука