Jump to content

Жене помагајте...(а може и браћа)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ni ja ne vreujem ženama,baš zato što sam žensko.Muškarci su neretko bolji ljudi,bar u mom okruženju.

Ne radi ništa.Pusti mozak da misli da lažu,ne lažu sve,laže velika većina.   :1319_womens:  Svaka žena laže po malo i na svoj način. Ne znam koliko su u stanju da obmanu žrtvu,ali ako lažu iz dobre namere,neka lažu,skoro svi lažemo. Zamisli kakav bi bio svet kad bi svi govorili istinu. Niko ni sa kim ne bi razgovarao. Svako bi bio ljut na svakoga.

Nepoverenje je ok. Ali ne dozvoli da zbog toga zamrziš sve što je ženskog roda  :) .To je hendikep. Žene su sklone preterivanju.  I kad lažu idu do kraja.

Na svu nesreću ,niko nije savršen.

P.s. Uvek pomisli-ako me laže.zašto me laže ? Da li me laže zato što želi da me fascinira i da mi se približi ? Ja znam kakav sam,možda me vidi malo drugačije,a možda želi da me ohrabri jer me  bezrazložno hvali,a to nema  nidje veze. Kad dobro proveriš zašto to radi,onda odluči. Možeš da je pustiš da te laže i dalje,mogu stvari da se promene u zadnjem sekundu,kada kap prelije čašu,reći će ti-otvoriće dušu.   joooj   Ili neće.  :bleh:

О хвала ти на првом савету конкретном.. добри су и остали ал овај је најбољи... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 132
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

На крају крајева, ти буди оно што јеси, а временом ће да дође нека која те заслужује. :)

Подели на овим сајтовима

Ih, bre, Mlađo, ni ja sama sebi ne verujem nekad kad su u pitanju emotivni odnosi :) 

Jedan dan mi 'vako, sjutra 'nako... 

A vala, velika stvar i ako te neka slagala i napravila budalom. Ko još nije ispao budala u ljubavi? Onaj ko nije, taj baš i nije umeo da se zaljubi... Ako je ona otišla sa drugim, ti si, nadam se otišao sa trećom :)

A ako od žena očekuješ istinu tipa a=a, bolje da kreneš da juriš muškarce...

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Ма да.... 

То није одговор. Најозбиљније питам. Шта ти њима причаш на почетку тих веза? Отвараш ли искрено све карте, да ли искрено и јасно кажеш какву везу желиш? Ако приступиш потпуно искрено и огољено, онда ту јако мало места (и потребе) остаје за лажи и манипулације. Можда оне мисле да си ти хоћеш нешто сттрашно озбиљно, а оне нису за то и жао им да те повреде, па онда неспретно крену да измишљају којешта.

Наравно, некад искрено можеш да желиш дубоку везу, можда и брак, па после схватиш да би то била велика грешка, али то онда није лаж о којој је тема...

Подели на овим сајтовима

На крају крајева, ти буди оно што јеси, а временом ће да дође нека која те заслужује. :)

Слажем се Драгано. :)

То није одговор. Најозбиљније питам. Шта ти њима причаш на почетку тих веза? Отвараш ли искрено све карте, да ли искрено јасно кажеш какву везу желиш? Ако приступиш потпуно искрено и огољено, онда ту јако мало места (и потребе) остаје за лажи и манипулације. Можда оне мисле да си ти хоћеш нешто сттрашно озбиљно, а оне нису за то, а жао им да те повреде, па онда неспретно крену да измишљају којешта.

Да искрено кажем шта мислим, шта осећам итд. 

Ма да није бил оиронично, било је оно ма да у праву си.. без ироније сарказма 

Подели на овим сајтовима

Ђомла, знаш како се каже : "то што сам параноичан не значи да ме не прате" :D

Није најгора ствар да те неко слаже/ превати, мислим није ни пријатно али се дешава редовно у животу, па зашто се онда не би десило и мени/теби... Чини ми се да је горе (и више ме плаши) да будем обманут а да никад то не сазнам, и проведем месеце/године/живот у заблуди, сигуран да нисам никад обманут и да она никада то није и не би урадила... Међутим, има и девојака за које сам сигуран да не би могле да лажу... Додуше, такве ме никад нису привлачиле, е сад да ли је то узрок или последица не знам... :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Да искрено кажем шта мислим, шта осећам итд. 

Smem li da pitam, koliko godina imaju te cure sa kojima se zabavljaš?

Kad se čovek/žena zaposli i krene da rmbači, nema baš vremena preterano za laganje i foliranje...

Kako da stignem da radim na poslu, skuvam, spremim stan, i još, ne daj Bože, da varam muža/ženu?

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

A ako od žena očekuješ istinu tipa a=a, bolje da kreneš da juriš muškarce...

Jok ne ocekujem.... hahaha nemoj samo da me laze za druge tipove, to ocekujem... da se ne pegla sa drugima... a da ce da lazete za neke sitne gluposti to ocekujem..

Подели на овим сајтовима

Само једно "имам да речем"... Све то дође са годинама...

Подели на овим сајтовима

Није ми познат тај свет лажова из користољубља или забаве, па о њима могу мало да кажем, али ми и те како јесте познато да многи људи лажу из страха, од којих сам први понекад био ја. Лагао сам најпре себе, па онда и друге. То се никада не заврши добро. Зато је битно 1) бити брутално искрен према себи и 2) од самог почетка, од првог дана, градити такав однос да све (али буквално, буквално, буквално све) можеш да кажеш особи са којом си. Ту смета много ствари, а једна од главних је љубомора, која је последица убеђености да ти на неки начин поседујеш ту особу са којом си.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...