Tumaralo. Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Из квантитета, логиком-настаће квалитет... Jako pogresno. I to ne zbog Hegela xD Ne znam kako da steknes poverenje...ali "kvantitetom" mozes samo da se unistis.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Мај 30, 2014 Пријави Подели Написано Мај 30, 2014 исувише захтевно за просечног мушкарца 21. века... каква црна философија. Ово је могло да обрлати Атињане, и то само во времја оно. Уколико добијеш лошу, бићеш прибројан групи свЕтих мученика Мислим да је овде Сократ разрешио дилему око тога зашто је постао натпросечан философ,а можда се и шалио. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 1, 2014 Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 Не верујем женама у емотивним односима уопште... мислим да ме све лажу у све сумњам... Шта да радим? :Р Како да се ослободим толиког неповерења? Žene imaju razvijeniju koru velikog mozga, zatov više pričaju , drugačije razmišljaju i konstantno traže rekaciju od muškarca. Kad je sve ok, samo odjednom "tornado" i ništa nije ok. Skretanje pažnje na sebe često ode u psihopatiju, i sva oružija su dozvoljena, razne laži i sl. Ne treba biti mnogo ljuboboran ali treba birati s kim ćeš biti. Bolje biti sam nego u lošem društvu, nemoj biti vaginopaćenik, kao većina momaka, budi zreo čovek pa ćeš naći nekog ko je sličan tebi. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 1, 2014 Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 Шта да радим? :Р Zaboravi i ne oslanjaj se na proslost: лепо брате мили, превариле ме пар њих, налагале.... и сад не верујем ни реч..... скоро шта год да ми причају везано за њихова осећања и емоције - ја не верујем ни реч... Млађони је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 Zaboravi i ne oslanjaj se na proslost: А када се прошлост (у некој мери) понавља? Мада не ослањам се.... трудим се да се не ослањам... али оно прогањају демони прошлости oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 1, 2014 Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 To sam pitala veroucitelja jos u srednjoj skoli, rekao je: "Zato sto se ti ne menjas". Edit: proslost se "ponavlja" zato sto se ti ne menjas. Lose sam napisala, na brzaka. Саша од Москве and Млађони је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 To sam pitala veroucitelja jos u srednjoj skoli, rekao je: "Zato sto se ti ne menjas". Када бих знао још у ком правцу.. .:Р Мада имам неки мутни оквир у ком правцу oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 1, 2014 Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 Када бих знао још у ком правцу.. .:Р Мада имам неки мутни оквир у ком правцу Pa... Ne znam Pocni od toga da smo svi drugaciji i unikatni i pokusaj da ne postavljas gard prema novim devojkama na osnovu prethodnih iskustava; nadaj se novim i lepim iskustvima. :good2: Млађони је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Радосна Написано Јун 1, 2014 Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 Брате Милосављевићу, а јеси ли се запитао каквог су профила девојке са којима се виђаш? Надам се да ме нећеш схватити погрешно, не осуђујем никога, него ти се можда (на подсвесном нивоу) свиђају девојке које те просто вуку за нос. Чини ми се да они људи који су нам најближи највише показују какви смо ми заиста, као огледало. Ако те неко лаже, запитај се да ли си искрен, према себи и према другима. Можда да кренеш од тога. Прошлост није нешто што треба да те кочи и да ти у будућности ствара неприлике, иако уме да заболи, али уме и да научи нечему. Ако су те слагале, значи да си им само веровао више него што заслужују. Помолиш се за њих и кренеш даље. Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 Брате Милосављевићу, а јеси ли се запитао каквог су профила девојке са којима се виђаш? Надам се да ме нећеш схватити погрешно, не осуђујем никога, него ти се можда (на подсвесном нивоу) свиђају девојке које те просто вуку за нос. па не знам... неке од њих су можда вукле неке можда нису.... можда ја дозвољавам да ме вуку за нос па зато вуку.. свашта је ту могуће... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Радосна Написано Јун 1, 2014 Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 Е јес' теби занимљиво. Него, немој да нађеш неко поштено и добро чељаде, па да одма' мислиш како је и оно лажљиво, превртљиво, зато што су те неке тамо навикле на то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Јун 1, 2014 Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 Па помогосмо ли Милосављевићу? Стошеснаест покушаја!!! "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 1, 2014 Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 И још једном. Mилена КШ, Kaludjerovic Sreten, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 Е јес' теби занимљиво. Него, немој да нађеш неко поштено и добро чељаде, па да одма' мислиш како је и оно лажљиво, превртљиво, зато што су те неке тамо навикле на то. Па проблем је што нисам сигуран да ли сам нашао такву... само је она у неким проблемима емотивне природе... и сад се премишља око мене...отворено ми је рекла да јој је неки бивши још по глави и ја се сад размишљам да ли је то истина.. јер ако је то истиан.. ок борићу се.. има девојки заљубе се па им тешко да се одљубе чак и када им се допадне неко други.... а са друге стране плашим се да је то само изговор јер је не занимам уопште... Ако је у питању прво... није ми проблем да се борим ... па и да не успем.. а ако је друго у питању... искрено мало се плашим да не испаднем будала.. ал оно... што је неко будала ако се бори за нешто што мисли да вреди? Па чак и да га погрешно процени... Што рече један паметни човек - успех је 99 % неуспех . Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 1, 2014 Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 Тешко је бро дати неки добар савет овако... Моје мишљење - концентриши се ти на свој живот, посао и не дозволи никоме да те зеза. Упознај се, дружи се, али немој ништа да дајеш на кредит. Само кад неко покаже да заслужује. Воли свој живот пре свега. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука