Ignjatije Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Купи детектор лажи. Има такав програм за мобилни. Нека га инсталира па да види која ће смети да прихвати игру Тренутак истине. Данче* and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Има такав програм за мобилни. Нека га инсталира па да види која ће смети да прихвати игру Тренутак истине. Инсталирао сам га својевремено да тестирам да ли самог себе лажем. Данче*, Ignjatije, Ђуро Станивук and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 A ....pa tako kazi ... Znas sta se radi u takvim situacijama? Castis suparnika picem i kazes mu hvala sto te resio bede ... Супарник ми је био ортак хахахахах добро га нисам частио нечим другим.. ал релативно си у праву... решеио ме је беде... Проблем је што се ја сад бојим да се такве ситуације не понове.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Добра реклама за ове поруке. Crveni Baron, Данче* and Margareta је реаговао/ла на ово 3 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Супарник ми је био ортак хахахахах добро га нисам частио нечим другим.. ал релативно си у праву... решеио ме је беде... Проблем је што се ја сад бојим да се такве ситуације не понове.. А ти си том цуром хтео да се жениш или сте се само играли? Обећали сте нешто једно другом? Ортак је ту мало испао, да не кажем шта, ал шта да се ради. Пре бих рекао да њу треба да частиш што те ослободила лажног ортака. Crveni Baron, Mилена КШ and Рада. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Супарник ми је био ортак хахахахах добро га нисам частио нечим другим.. ал релативно си у праву... решеио ме је беде... Проблем је што се ја сад бојим да се такве ситуације не понове.. Ma nemas sta da se bojis, to ti je super situacija. Ne moze biti bolje, sve je na vreme ... Sta da radi onaj koji ukapira sa kim je ali kasno? Sta bi taj dao da je imao ortaka na vreme ... Ortak ti je super, plati mu pice i ponudi se za kuma ako hoces da mu se osvetis, ali samo nju da ozeni ... LISA and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 А ти си ту цуру хтео да жениш или сте се само играли? Обећали сте нешто једно другом? Ортак је ту мало испао, да не кажем шта, ал шта да се ради. Пре бих рекао да њу треба да частиш што те ослободила лажног ортака. Треба да их частим обоје, купићу им веш машину ако се узму... Пг, Плутон and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 А ти си ту цуру хтео да жениш или сте се само играли? Обећали сте нешто једно другом? Ортак је ту мало испао, да не кажем шта, ал шта да се ради. Пре бих рекао да њу треба да частиш што те ослободила лажног ортака. U pavu si, oboje su super i ortak i bivsa ...Savrsen par ...Treba ih podrzati ... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 plati mu pice i ponudi se za kuma ako hoces da mu se osvetis, ali samo nju da ozeni ... samo da ne bude ovako nedaj boze.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Треба да их частим обоје, купићу им веш машину ако се узму... Али шта значи поверење код свесно успутних веза? Док си са мном, сексаш се само са мном? Зар није логично да очекујеш да ће птичица врло брзо да одлепрша, баш као што ћеш и ти? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Али шта значи поверење код свесно успутних веза? Док си са мном, сексаш се само са мном? Зар није логично да очекујеш да ће птичица врло брзо да одлепрша, баш као што ћеш и ти? Ма да.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Треба да их частим обоје, купићу им веш машину ако се узму... Nesto jeftinije ... ne bacaj novac trebace ti za pravu devojku. Njoj kupi ves masinu a ortaku i bivsoj mozes i kutiju praska za ves ... Млађони, Ђуро Станивук and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Nesto jeftinije ... ne bacaj novac trebace ti za pravu devojku. Njoj kupi ves masinu a ortaku mozes i kutiju praska za ves ... са мирисом јоргована? Crveni Baron and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Учитељица ти каже, Милосављевићу, да си вјероватно имао неких не баш лијепих искустава са женама, или си гледао у серијама глупости или знаш некога ко и није баш златан, нпр. једно говори, а друго ради и тако, па си зато сумњичав. Но, увијек постоје опције... Када некоме не вјерујеш, лијепо сједнеш и анализираш како, зашто, да ли имаш основа да будеш сумњичав, да ли су твоје сумње реалне или нереалне, да ли се плашиш нечега ( да ћеш бити преварен, остављен и сл.), или дда попричаш очи у очи са том особом и кажеш да си сумњичав, па покушаш разговором да средиш и увјериш се да умишљаш. И немој пуно да се оптерећујеш ситницама, '' шта ако '' . Млађони, Данче*, Crveni Baron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Не верујем женама у емотивним односима уопште... мислим да ме све лажу у све сумњам... Шта да радим? :Р Како да се ослободим толиког неповерења? Ni ja ne vreujem ženama,baš zato što sam žensko.Muškarci su neretko bolji ljudi,bar u mom okruženju. Ne radi ništa.Pusti mozak da misli da lažu,ne lažu sve,laže velika većina. Svaka žena laže po malo i na svoj način. Ne znam koliko su u stanju da obmanu žrtvu,ali ako lažu iz dobre namere,neka lažu,skoro svi lažemo. Zamisli kakav bi bio svet kad bi svi govorili istinu. Niko ni sa kim ne bi razgovarao. Svako bi bio ljut na svakoga. Nepoverenje je ok. Ali ne dozvoli da zbog toga zamrziš sve što je ženskog roda .To je hendikep. Žene su sklone preterivanju. I kad lažu idu do kraja. Na svu nesreću ,niko nije savršen. P.s. Uvek pomisli-ako me laže.zašto me laže ? Da li me laže zato što želi da me fascinira i da mi se približi ? Ja znam kakav sam,možda me vidi malo drugačije,a možda želi da me ohrabri jer me bezrazložno hvali,a to nema nidje veze. Kad dobro proveriš zašto to radi,onda odluči. Možeš da je pustiš da te laže i dalje,mogu stvari da se promene u zadnjem sekundu,kada kap prelije čašu,reći će ti-otvoriće dušu. Ili neće. :bleh: Млађони, Mилена КШ, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука