Драган Мирило Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Ово су задња времена, а европа показује колико је наказна. Даће Бог да никада не уђемо у ЕУ нити да усвајамо њихове болесне законе и правила. DYNABLASTER, Gordana . and Viktor Ljvovic је реаговао/ла на ово 3 Христос Воскресе! Ваистину Воскресе! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 7 stranica rasprave o pobedi na Eurosongu na kojima nema ni jednog jedinog komentara o pesmi i konkurentskim pesmama... kanda je u pitanju neko takmičenje u lepoti i bogougodnosti... Саша од Москве, Crveni Baron, Баба and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 7 stranica rasprave o pobedi na Eurosongu na kojima nema ni jednog jedinog komentara o pesmi i konkurentskim pesmama... kanda je u pitanju neko takmičenje u lepoti i bogougodnosti... Нисам пратио ово такмичење, ко ни претходно, ко што вероватно нећу ни следеће, ал кад сам видео брадату жену да је победила, укључио да чујем, реко можда јој песма стварно ваља. Ал јок. Песма и извођење просек, чак и испод просека, тако да ипак мислим да је брада на жени пресудила, ко у сваком циркусу. Trifke, Grizzly Adams, Manolis and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Hahaha... previse ste zanimljivi na ovoj temi Juan je u jednom postu napisao jednu vrlo zanimljivu stvar koja moze celu temu da baci pod voz... a vama je promakla ah... hriscani... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 ал кад сам видео брадату жену да је победила Помислих: ”Коначно Црна Гора негде да победи!” Срђан Шијакињић, Oglo, Рада. and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Европа (Аустрија) некад.... ....и сад.... Pravoslavlje nekad: i sad: Млађони, DankaM, Maja Trifunovic and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Нисам пратио ово такмичење, ко ни претходно, ко што вероватно нећу ни следеће, ал кад сам видео брадату жену да је победила, укључио да чујем, реко можда јој песма стварно ваља. Ал јок. Песма и извођење просек, чак и испод просека, тако да ипак мислим да је брада на жени пресудила, ко у сваком циркусу. Isto važi i za mene... nisam pratio... poslušao sam samo ovu pesmu pre nego što sam ostavio komentar, a ne znam kakva je konkurencija... ne sećam se da mi se ikad bilo koja evrovizijska pesma dopala... uvek su mi bile bljutave i baš što ti kažeš prosečne... udju na jedno uvo, izadju na drugo... valjda takve moraju da ispadnu kad se pišu tako da se dopadnu svima... a i to je stvar ukusa... ali u tim okvirima pesma je ok... evo poslušao sam drugoplasiranu, i iako po stilu više odgovara mom ukusu, isto tako je bljutava... ne može se reći da su holandjani nešto kao oštećeni i da Austrija nije mogla da pobedi bez nameštanja... Млађони је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Помислих: ”Коначно Црна Гора негде да победи!” Najljepše te molim za objašnjenje ovoga što si napisao Gordana . and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 evo poslušao sam drugoplasiranu Ти си свему приступио превише темељено, остављају те песме последице. Avocado, Срђан Шијакињић, Пг and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Пг, Pontifex Emeritus, Crveni Baron and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 No comment Ovo se u današnjem svetu traži! Originalnost! kako god, definitivno je originalan/originalna Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Manolis, Ђуро Станивук, RYLAH and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Vaske, Avocado, Милан Ракић and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 И мислим да после овог поста можемо да закључамо тему... Aquilius Cratus, Ђуро Станивук, Crveni Baron and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Crveni Baron, RYLAH, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука