Juanito Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Име ове особе на шпанском значи ”љуштурица”. Мислите о томе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Zar je neko posumnjao da taj kobasicar (Wurst) nece pobediti? Име ове особе на шпанском значи ”љуштурица”. Мислите о томе... Љуштурица Кобасица ) Ђуро Станивук, Anette, Gordana . and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Laku noc, i nadam se da cu sanjati mekike u slafroku Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Сад размишљам колико ће још требати остатку света да одустане од оваквог "прогреса" и ових "вредности" и врати се нормали. По Тарабићу ( кога владика Николај назива пророком ) кад се људи засите ових захебанција поново ће почети нормално да се понашају и поново ће се знати ко је мушко ко је женско и тако ће бити у целом свету сем... ... сем код Срба ми ћемо наставити да лудујемо и даље и прихватићемо сву садашњу моду и кад се цео свет врати у нормалу ми ћемо и даље терати моду и спрадати се са целим светом. Е благо нама. Зато боље већ сад да се покријемо ушима и кајемо се и за оно што се још није десило ( мораћу да се консултујем са неким језуитом око тог унапред покајања мора да постоји нека техника...) Vaske and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Končite Vurst umjesto covjeka to je zena covjek Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 извор : http://kurier.at/mmedia/medienpool/2012-06-30/159454_fe3.jpg за оне који мање прате фудбал, лево је добри стари Самарас. Баба, Караконџула and Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 извор : http://kurier.at/mmedia/medienpool/2012-06-30/159454_fe3.jpg за оне који мање прате фудбал, лево је добри стари Самарас. Нонкита има боље обрве од мене :-( Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 obrisao sam slike kojima nije mesto na temi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Нонкита има боље обрве од мене :-( вероватно много више времена потроши на њих него ти Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Него једно ситно питањце, какве везе има Аустралија са Евросонгом??? Да није мало подаље од јевропе да би учествовала? Каква су ту уопште (ако их има) правила? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Него једно ситно питањце, какве везе има Аустралија са Евросонгом??? Да није мало подаље од јевропе да би учествовала? Каква су ту уопште ( ако их има ) правила? Vidi se da nisi u toku. Sedi, jedan! :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Хвала на објашњењу Драгана. and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Хвала на објашњењу Di si ti vido Australiju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Tijeloljubivo vrijeme! I da je obratno, mnogogrijesno je! Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Di si ti vido Australiju? Ček da stavim pendžeri... JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука