Ayla Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Ne rugajte se djeco...neko ovo čita. No, no Ako nije primjerno, nije mu ni mjesto na ovom forumu...čemu pominjanje i forsiranje. Veličate ovako Милан Ракић, GeniusAtWork, Mилена КШ and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Баба, gavrosaurus, Slavko... and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Гдје вам је сад оно '' Не суди , да ти се не суди? '' Jovanovic Ana, ИгорМ, Баба and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 šteta za poljakinje, imale su potencijal RYLAH, Viktor Ljvovic, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Amina Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Odoh da pogledam nešto, neki horor film, da se malo smirim... Sasa Kolbas, Иван Ивковић, nana and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Европа (Аустрија) некад.... ....и сад.... gavrosaurus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Гдје вам је сад оно '' Не суди , да ти се не суди? '' Значи не размишљај и буди дебил. Увек сам се бунио када су празноглавци цитирали библију. gavrosaurus and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 šteta za poljakinje, imale su potencijal Ја сам у мислима био потпуно уз сестре словенске, али шта да се ради... Manolis, Viktor Ljvovic, Баба and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Гдје вам је сад оно '' Не суди , да ти се не суди? '' Нико и није осудио ,само смо знали унапред да ће бити прва, е сад што деца код мене у комшилуку питају који је род е то ће бити проблем објаснити у ком роду спада. :.mislise. Manolis је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Odoh da pogledam nešto, neki horor film, da se malo smirim... ) Фреди Керугер је лековит ) Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Imao je za promenu pola a nije imao za silikone i brijač? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Ја сам у мислима био потпуно уз сестре словенске, али шта да се ради... Ти увек омашиш кад ћеш и за кога да навијаш, ја сам навијао за ону песму у којој звиждукају, али пошто сам само слушао тв а нисам гледао немам појма који су то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Žena za koju se zna da je poreklom Nemica i koja se predstavlja kao Maraim (49) suočila se s pojačanom dlakavošću posle rođenja svog sina pre 28 godina. Za deset godina dlake na njenom licu su nabujale toliko da ih je morala svakodnevno čupati http://zena.blic.rs/Lepota/14922/Bacila-pincetu-Zena-kojoj-su-pocele-da-rastu-dlake-na-licu-pustila-bradu http://www.youtube.com/watch?v=L3kTC5cvGFw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 šteta za poljakinje, imale su potencijal Јесте потенцијал визуелни ,а за вокални се не би сложила! Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Ти увек омашиш кад ћеш и за кога да навијаш, ја сам навијао за ону песму у којој звиждукају, али пошто сам само слушао тв а нисам гледао немам појма који су то. Moj je život Švicarska Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука