Jump to content

Победа лошег укуса за лепо на Еуросонгу

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 525
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Нико и није осудио ,само смо знали унапред да ће бити прва, е сад што деца код мене у комшилуку питају који је род е то ће бити проблем објаснити у ком роду спада. :.mislise.

Шта ли је заокружио/ла/ло, када је попуњавао/ла/ло формулар за пријаву: Мушко, женско или је дописао/ла/ло нешто у продужетку :/

Подели на овим сајтовима

Гле сад кад и Карлеуша пусти браду. Ај` у десет евра да `оће?

Подели на овим сајтовима

Шта ли је заокружио/ла/ло, када је попуњавао/ла/ло формулар за пријаву: Мушко, женско или је дописао/ла/ло нешто у продужетку :/

Заокружио је "Бафомет".

Подели на овим сајтовима

Zbog Končite Vurst, Rusija ne prenosi finale "Evrosonga"?

- Životni stil austrijskog predstavnika neprikladan je za Ruse - stoji u peticiji Ruskog roditeljskog udruženja, koje zahteva zabranu emitovanja popularnog muzičkog takmičenja

Koncita-Vurst-ruska-zastava.jpg

Rusija večeras možda neće emitovati finale pesme “Evrovizije”, a razlog je austrijski predstavnik na ovom takmičenju Končita Vurst. Kako se navodi u peticiji Ruskog roditeljskog udruženja, koje želi zabranu prenosa ove manifestacije, stil kontroverznog umetnika je neprihvatljiv za njih.- Životni stil austrijskog predstavnika neprikladan je za Ruse. Popularno međunarodno takmičenje koje će gledati naša deca pretvorilo se u leglo sodomije na inicijativu evropskih liberala – piše u peticiji Ruskog roditeljskog udruženja, koje traži zabranu prenosa ove manifestacije.

Tan2014-5-8_21411340_0-670x446.jpg

Iz ovog udruženja navode da je Rusija uspela da zadrži normalne porodične vrednosti koje se baziraju na ljubavi između muškarca i žene. Ovu peticiju je potpisalo više od 15.000 ljudi.

Nekoliko dana pre početka ovogišnjeg “Evrosonga”, ruski političar Vitalij Milonovo zatražio je da se Končiti zabrani učešće na pesmi “Evrovizije”.

- To što će taj transvestit i hermafrodit biti na istoj pozornici s ruskim predstavnicima očigledno je promovisanje homoseksualizma i pokazatelj duhovnog propadanja – rekao je on.

Da podsetimo, finale “Evrosonga” je na programu večeras od 21 čas.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Zar je neko posumnjao da taj kobasicar (Wurst) nece pobediti? :))

Ja vam stalno ponavljam, citaj Ivice sad ovo, da je to vec ruganje, a vi mi ne verujete...

Acke onog kentaura si moguce dobro nagovestio...

Sta mislite zasta sad sluze predstave koje gleda veliki broj ljudi?

Olimpijada u Engleskoj, superbowli, skoro ceo mainstream pravac muzike itd.

Pa cak i ona Mendelina "sahrana" je bio obred...

Kao sto su rimljani zrtvovali ljude sotoni u areni, tako isto su i ove predstave sad obredi.

Umoram sam sad ustao sam jutros u 4 pa ne mogu da objasnjavam detaljno, a i vec sam o tome govorio na temama. Moze da se napravi citava studija i da se sve poveze u celinu, ko ni onda ne bude ukapirao ne vredi dalje ni objasnjavati.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...