Jump to content

Драган Мирило

Члан
  • Број садржаја

    100
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Everything posted by Драган Мирило

  1. Хвала за књигу и информацију. Јел има негде овде да се купи та књига?
  2. Да ли је по твом мишљењу добар почетак ако се ураде 2-3 сајта као препорука за неко запослење у том сектору?
  3. Поздрав свима и хвала Гризли Адамс-у за постављену тему. Имао бих нека питања па ако мжете да одговорите био бих захвалан. 1. Која је пракса актуелна код прављења сајта, користећи HTML, CSS, JS ? 2. Који алат је најбољи за прављење сајта? 3. Који је посао фронт и бек девелопера? 4. Које програмирање постоји поред веб прог. ?
  4. Помолите се за мене :(

    1. Show previous comments  4 more
    2. Sanja Т.

      Sanja Т.

      Помилуј нас грешне Господе и дај нам оно што нам је на спасење душа наших ,а Ти једино знаш шта је најбоље за нас.Амин.

    3. Лидија Миленковић

      Лидија Миленковић

      Gospode,pogledaj na Svog slugu Dragana, i molim Te, pomozi mu, ukrepi ga, po milosti Svojoj !

    4. Драган Мирило

      Драган Мирило

      Хвала свима! Бог вам добро дао.

  5. Јел има неко да продаје полован тфт монитор за комп?

  6. Пробај са Адом ако си у БГ-у. Хоћу да летим авионом.
  7. Нема лепог времена, не дају ови са антенама , а и клима се променила. Оћу више да путујем.
  8. Лађа се насукала и теби су одузели чин капетана, сада си десетар на једном мањем броду. Хоћу посао у струци!
  9. Сиднеј – Федерални суд Аустралије заседао је два дана у Мелбурну по питању жалбе браниоца Драгана Васиљковића. Капетан Драган је претрес пратио видео-линком из сиднејског затвора „Паркли“. Суд је саопштио да ће накнадно донети одлуку да ли ће прихватити последњу жалбу Капетана Драгана, прекинути процес екстрадиције и пустити га на слободу. „То би значило одустајање од процеса изручења Хрватској ради суђења због наводно почињених ратних злочина у Книнској крајини“, најављује за „Новости“ др Војислав Илић, угледни лекар из Сиднеја и Васиљковићев пријатељ. Сам Васиљковић је убеђен да су тројица судија Федералног суда прихватила аргументе одбране да хапшење и екстрадиција нису по закону. „У случају да Федерални суд ослободи Васиљковића, министар правде има право да се жали, што ће највероватније и учинити“, објашњава насталу ситуацију др Војислав Илић, који је Васиљковића посетио у аустралијском затвору „Паркли“. „Јер, Капетан Драган је сазнао да због грешака према њему тај министар може да буде у Аустралији позван на одговорност.“ Васиљковићев адвокат Ричард Ноулз у својој жалби је предочио суду чињенице о необјашњивом кашњењу у процесу екстрадиције. Наиме, прошло је годину дана од тренутка када је за Капетана Драгана речено да може да буде изручен званичном Загребу, до момента када је аустралијска влада одлучила да тражи осигурање од Хрватске о начину на који ће њен грађанин, познат као Данијел Сниден, бити третиран у затвору, ако тамо буде послат. „Више не постоји законски основ да власти држе Васиљковића у затвору“, сматра адвокат Ричард Ноулз. Од хапшења, јануара 2006. године, па до данас, Капетан Драган провео је осам година у два аустралијска затвора, без одлуке о реализацији изручења Хрватској. Васиљковићеви пријатељи сматрају да је реч о покушају Аустралије да се извуче из овог политичког случаја и да ће Капетан Драган бити ослобођен. Озбиљно питање Амбасадорка Аустралије у Србији Џулија Фини изјавила је да у Аустралији Васиљковићевом случају и одлуци о екстрадицији приступају врло озбиљно. „Сигурни смо да ће свака одлука бити донета на прави начин“, рекла је Финијева. М. Лопушина / Новости
  10. Са очеве стране знам до седмог колена до 1730. године. Са мајчине до чукундеде. Најбољи сајт и форум за истраживање порекла је порекло.рс, а за оне који су пореклом из Босне и Хрватске поостоје микрофилмоване православне књиге рођених и налазе се на сајту familysearch.com
  11. Грех удара свој печат не само на душу, него и на човекову спољашност, на његово понашање и спољашњи изглед. (преп. Никон)

  12. Ово су задња времена, а европа показује колико је наказна. Даће Бог да никада не уђемо у ЕУ нити да усвајамо њихове болесне законе и правила.
  13. „Човек је неупоредиво виши од звезда" - Свети Николај Жички

  14. „Човек је неупоредиво виши од звезда" - Свети Николај Жички

×
×
  • Креирај ново...