Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

osudjen na pakao bice u stanju u kom nece moci da vidi u potpunosti lepotu i punocu Boziju

То је то. Нарочито је ово добро и прикладно објашњење за млађе узрасте и младе.

Њих не треба страшити огњеним пећима, сумпором и пржењем.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

nema telesne muke, kad se umre bice nova dimenzija, vreme prostor druga prica, cula takodje, ne moze da se poredi niti pojmi

uostalom zasto bi Bog imao potrebu da nekoga muci?! to sto ti tripujes je prizemna logika ako se uopste i moze nazvati logikom

i Veljo hvala ti sto se bar u necemu slazemo slava3 imas vopi za ovo! .smil. (al prvo cu da te skrbam da zasluzis pivo 0102_laugh , ima jedan smesan dogadjaj, mi Futozani smo budale, pazi ovo, ja 70 kila, a drugar komsija Nele 90-100kilai bildujemo mi, i jedan dan dodje on kod mene a automehanicar i slomi mi vanadium francuski kljuc sta li je, sivonja i slomi mi njemacki kljuc ultra, aj dobro, posle toga dodjem ja kod Deje komsije i tu i Nele, i aj da se krbamo, prvo ja skrbam Neleta(koji mi je slomio vanadium chrome alat i iscasim mu rame, a odma posle toga 5min pauze skrbam i Deju od 100+ kila, pa ko je tu blesav, ovaj mi od 100 kila lomi vanadium pro k;ljuc a ja od 70 kila ga skrbam i iscasim rame hahahahaa 0110_hahaha, nemojte se ljudi  kaciti sa futozanima iskrena preporuka 0102_laugh)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Necu da citam nikakva plasenja niti muke, jer to u Bibliji ne pise, tj Isus to nije govorio, rekao je samo da ce biti skrgut zuba 3 dana ili kolko i to za one koji budu u grehu, ja to postujem i trudim se i ne interesuje me nista sto neki dementni dedica tripuje, jerbo imam i ja svoje tripove i ja cu biti dementni dedica ako dozivim i tripovacu na svoj nacin

i jel ti grigorije verujes Bogu ili ljudima?

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

3 dana gde ovo nadje

Hristos je kazao gde crv njihov ne umire i oganj se ne gasi. A onima sa leve strane ce da kaze Idite u oganj vecni

pripremljen djavolu i njegovim andjelima. A svi oni koji nisu zapisani u vecnu knjigu zivota  bice baceni u jezero

koje gori ognjem i sumporom a to je druga i vecna smrt.

Naravo da Bogu vise verujem

Подели на овим сајтовима

3 dana gde ovo nadje

Hristos je kazao gde crv njihov ne umire i oganj se ne gasi. A onima sa leve strane ce da kaze Idite u oganj vecni

pripremljen djavolu i njegovim andjelima. A svi oni koji nisu zapisani u vecnu knjigu zivota  bice baceni u jezero

koje gori ognjem i sumporom a to je druga i vecna smrt.

Naravo da Bogu vise verujem

dobro, kakav crv?! sta je crv? jer kaze ne crv kao crv jel, nego crv njihov! ,a sta znaci crv? crv je ko onaj u X files sto mrda 300 na sat, znaci nemir njihov, a oganj je strast tj pozuda kojoj nema leka jer i ona moze i ne samo da moze nego i ide u beskonacno, jer ko se zapali napali recimo sa parama biva nbesmiren i sve mu vise i vise para treba i nema kraja tome, nikad nece dostici smirenje, ovaj drugi deo recenice mi ne izgleda kao citat nego kao da si parafrazirao

Veljo pomazi slava3

Подели на овим сајтовима

necuy stobom da razgovaram dok ne pocnes da pises to sto licno mislis i osecas, sa linkovima i citatima ne mogu da pricam

Подели на овим сајтовима

У потпуности се слажем. Чини ми се да Исак Сиријски каже да је пакао уствари "бич љубави Божије", значи ако неко одступи од Бога и својим начином живота замрзи Бога ,онда на тој релацији,у мимоходу иду Божија љубав с једне ,и мржња човека са друге стране...пакао је уствари то што Бог непрестано шаље љубав,а човек мрзи то....Нама је у Богословији проф. догматике објаснио то као нпр брачни однос, нпр муж се понаша ко неки сељобер према жени,пије, коцка се, туче жену,бије ,грди,вређа и све најгоре,а она се ништа не буни и не противи ,она га и даље воли истим интензитетом и дочекује га са осмехом на лицу иако зна да је чекају батине и грдње...таква ситуације пре свега за тог мужа пакао и његова душа у томе свему највише пуца по шавовима и страда...њеми није јасно како га она воли ако је он бије и све то. Тако и Бог, бацамо дрвље и камење на Њега,а он нас воли и даље. Наравно, Његова љубав и доброта се не дају измерити људским мерилима. Па сам начин постојања Св. Тројице ,то прожимање у љубави говори довољно о томе какав је Бог и да код Њега не постоји нешто као гнев и мржња,јер су то знаци греха и пале твари,а Бог тиме није ограничен

Ima ljudi koji ne nose brkove, nema ljudi koji nemaju dugove

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...