Vaske Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 @@Александар Милојков, @ malina hvala! Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 ,,Neka brat lupeta, bitno je da se ne razdvajamo'' - reče jednom Aleksandar Đakovac. Hoćeš li ti brate objasniti ili je dovoljno to što vi superiorni kažete kao poslednje amin? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Nisam tebi ovo napisao. To je kao anegdota. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Nisam tebi ovo napisao. To je kao anegdota. uh uplaših se. Prestravljen sam ovim cipiripijima koji upadaju. Inače mislio sam na to da su vladike "ista škola" i da je vladika Atanasije sigurno pročitao prepisku izmedju oca Zorana i vladike Anfilohija. Pa sam oca pitao da nema ovde nekih dubljih teoloških neslaganja a da nisu baš jasni u prepisci. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перезвон Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Мислио сам да се труди и запиње, не и да је добро по себи. Мислим да Те разумем. У том смислу се слажем. А да лоше трчи... човек све зна, човек не ферма.... поштовање за смелост у ставовима али црквеност је упитна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Partibrejkers Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 уз сво поштовање према оцу Зорану али мени никад у животу не би пало на памет да се тако обраћам једном Епископу, ни у приватном писму а камоли јавно. Боље би било да размисли о свему што му је владика написао. Поканија отверзи нам двери....... obi-wan and Никанорац је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 pojedinim episkopima možeš još samo preko pisma da se obratiš - i to javnog Лазар Нешић and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перезвон Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 pojedinim episkopima možeš još samo preko pisma da se obratiš - i to javnog То знаш из искуства? Писао си Деди Иринеју или сада Џону? Tristatri and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 уз сво поштовање према оцу Зорану али мени никад у животу не би пало на памет да се тако обраћам једном Епископу, ни у приватном писму а камоли јавно. Боље би било да размисли о свему што му је владика написао. Поканија отверзи нам двери....... Уз сво дужно поштовање према личности мог професора и владике Атанасија, као и према твојој, брате у Христу, али пристојно обраћање, које би требало бити не фасада већ чин живе љубави и осећаја истинске очинске одговорности и бриге у првом реду наших епископа, мора бити двосмерно и не сме зависити од положаја и статуса, или падамо у најгору врсту клерикалне деспотије у којој пристојност постаје прерогатив чина, очинска брига епископа бива претворена у најгори патернализам, а хришћанска љубав реликт далеке прошлости. Volim_Sina_Bozjeg, Grizzly Adams, DYNABLASTER and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 То знаш из искуства? Писао си Деди Иринеју или сада Џону? nisam jer je konačan ishod isti kao i kad im ne pišeš... do deda Irineja si i mogo da stigneš dok je bio vladika i da fino s njim popričaš dok god ne pominješ pare, ovo iz iskustva, a Džonu nisam uspeo da pridjem (osim u hramu na nekoliko metara) doduše, njemu ni u teologiji ne može da se pridje a da ne govorimo o praksi : ) da, znam - upravo sam razdvojio teologiju od prakse Grizzly Adams and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 dok god ne pominješ pare Хахаха... 100% тачно! Сви ми волимо и поштујемо Тасу, али мора мало... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Хахаха... 100% тачно! Сви ми волимо и поштујемо Тасу, али мора мало... u stvari ovo se odnosi na patrijarha, ex-vladiku niškog : ) Ламех је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 u stvari ovo se odnosi na patrijarha, ex-vladiku niškog : ) Ма знам одлично на кога и шта си мислио. Ја сам ex-нишлија... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 e ok onda... ja mislio da si skontao da se odnosi na v. Atanasija :bendoff: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Сумњиви сте. Да ви сви можда нисте старокалендарци што су искочили из катакомбе, па пишу свашта, а!? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука