drvce Написано Фебруар 4, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2016 Вечерашњи залазак сунца у Нишу (који је иначе изашао и као вест у Блицу) GeniusAtWork and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Фебруар 6, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2016 Juanito, БанеЛ, Драшко and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 #molitva #prayer #pravoslavlje #orthodoxy Снежана, Плутон, Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 GeniusAtWork, Плутон, Иван ♪♫ and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Плутон, Suncokret54, verum est in beer and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Манастир Лелић 07.02.2016 лета Господњег Рапсоди, Војвода7, Juanito and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Рапсоди, Agaton Vuzman, ivanaika and 17 осталих је реаговао/ла на ово 20 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Снежана, Данче*, Sanja Т. and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Neša_, БанеЛ, Рапсоди and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Морнинг ин парадајз... И једна за брата Милана Ракића, надам се да ће једног дана провозати баш овај: Снежана, Данче*, Suncokret54 and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Дани где си их усликала и када........да није то Земунски кеј.......мало ми личи / можда сам лупила....ал преживех / Дошла бих и ја да направим који фотос и мало да се дружим са њима.......... Данче*, Kaludjerovic Sreten and БанеЛ је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Земунски кеј.. Рапсоди and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Хоће их бити ове недеље...........преслатки су...... Kaludjerovic Sreten and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 9, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2016 Пчела скупља полен на реси од леске . Иван ♪♫, Kaludjerovic Sreten, Manolis and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 9, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2016 Рапсоди, Снежана, Плутон and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука