kordun Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Pitaj doktora sledeci put kad zaglavis u hitnoj... A ne cekaj, ti kad se razbolis ides u crkvu da se molis da ozdravis... Pa da... mi koji ne duvamo kanabis se ne razboljevamo, al tebi more pomoci miroljub petrovic sa travkama, cek da ti nadjem link od njegovog sajta, ono klistriranje je dobro cajevima na bazi sampona od kopriva trava brate lijeci, mani se ti evolucije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Па ми хришћани га тако зовемо, не знам како га зову други. Само сам одговорио човеку да је могуће да неко/нешто уђе у наш Космос споља. Извињавам се ако сам ти повредио верска осећања... да се разумемо: инспиративно је размишљати на ту и сличне теме, и мени се свиђа што ти на тај начин тумачиш твоју религију. Међутим, скочити из неког оквирног ДЕИЗМА у конкретне пасусе Јеванђеља је у најмању руку bullsh__ (лакше је употребити ружну реч на енглеском). Ово кажем иако имам у виду да ти схваташ Јеванђеље фигуративно, како и треба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 да се разумемо: инспиративно је размишљати на ту и сличне теме, и мени се свиђа што ти на тај начин тумачиш твоју религију. Међутим, скочити из неког оквирног ДЕИЗМА у конкретне пасусе Јеванђеља је у најмању руку bullsh__ (лакше је употребити ружну реч на енглеском). Ја такав скок нисам правио, само сам илустровао да је могуће то о чему смо разговарали. Ово кажем иако имам у виду да ти схваташ Јеванђеље фигуративно, како и треба. Јеванђеље схватам дословно. Баба је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 За Кордуна и Клаудкинга - молим вас да завршимо спамовање и увреде. Нема везе ко је први почео итд. Хајде да наставимо лепо и другарски. Аурор, Млађони and cloudking је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 ... mani se ti evolucije можда те ово орасположи: компаративна анатомија НЕКИХ органчића хомо сапиенс 13цм горила 3.5цм Зашто? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Ја такав скок нисам правио, само сам илустровао да је могуће то о чему смо разговарали. Атеисти се масовно понашају као да се води некакав доказни поступак, реагују на све редом... OOOBJECTION! Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 ja nikada nisam nista protiv CERNA rekao, ja da imam para napravio bi ljudima 10 puta veci CERN.... nemas ti od evolucije nikakve koristi , imas koristi od genetike i ostalih oblasti biologije, biohemije, biofizike, teorija evolucije je za mene jedna sanjarija koja koristi sve sto joj odgovara, to je za mene politicka stranka Genitika + evolucija - evolucij virusa. Genetika bez evolucije ne funkionise kao ni evolucija bez genetike. To su dve oblasti koje se nedopunjuju. Sama teorij evolucije je pogurala da jure STA TO PRENOSI osobine.. i kako se menjaju.. tako su traaazili i nasli gomilu stvari o genetici. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Па сигурно нисам мислио да је Карл Саган православац... Само да је веома добра илустрација појмова - шта ми хришћани мислимо када кажемо "овај и онај свет", да је Христос "сишао међу нас" итд. Не мисли се ту на небо и физички силазак из стратосфере, него управо на ово што је Саган објаснио. Кад кажемо "вечност" ми не мислимо на "неограничено трајање", него бити "изван простора и времена". И тако даље, пуно има појмова у хришћанству које људи погрешно или веома поједностављено разумеју. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Genitika + evolucija - evolucij virusa. Genetika bez evolucije ne funkionise kao ni evolucija bez genetike. To su dve oblasti koje se nedopunjuju. Sama teorij evolucije je pogurala da jure STA TO PRENOSI osobine.. i kako se menjaju.. tako su traaazili i nasli gomilu stvari o genetici. posto si ti genetska konfiguracija mora da evoluiras svaki dan posto ne bi mogo funkcionirati jel da da te nisam naopako shvatio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 { Саганов пример четрвте димензије & Деизам & Христос } ................................... И тако даље, пуно има појмова у хришћанству које људи погрешно или веома поједностављено разумеју. па може и тако. машта нема ограничења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 па може и тако. машта нема ограничења. Dok ne postane stvarnost. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 3, 2015 Пријави Подели Написано Март 3, 2015 Prosto smo od Života i to onog vatrenog. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 3, 2015 Пријави Подели Написано Март 3, 2015 па може и тако. машта нема ограничења. Како год. Мени није битно шта ти мислиш о томе, битно ми је само да се разумемо. CecaV је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 3, 2015 Пријави Подели Написано Март 3, 2015 posto si ti genetska konfiguracija mora da evoluiras svaki dan posto ne bi mogo funkcionirati jel da da te nisam naopako shvatio Pa evo ti prost primer... Virusi se dele, pri svakoj podeli mutiraju, zahvaljujuci TE znam sa koliko generacija dolzi do mutacije koja virusu znaci da nstane nova vrsta virus iz njega. Jedan primer. Slicno nam znaci za baakterije, otporstno na antibiotike i slicne nove osobine koje dolaze evolucijom. E sad - to sto ti to zoves genetika, ne menja cinjenicu da je to i evolucija. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2015 ja nikada nisam nista protiv CERNA rekao, ja da imam para napravio bi ljudima 10 puta veci CERN.... nemas ti od evolucije nikakve koristi , imas koristi od genetike i ostalih oblasti biologije, biohemije, biofizike, teorija evolucije je za mene jedna sanjarija koja koristi sve sto joj odgovara, to je za mene politicka stranka Pa imas nesto sto se zove evoluciona medicina https://en.wikipedia.org/wiki/Evolutionary_medicine Doduse ne znam mnogo o njoj sem da se primenjuje, a postoje ovde pametniji ljudi od mene koji ti to mogu bolje objasniti, a da nije samo Akvilije. Sad zasto ti imas takav stav o TE, mogu da nagadjam. Mozda zbog toga sto ti ''ugrozava'' veru, mozda je jednostavno ne volis, mozda ti je bas besmislena. Meni je TE smetala u veri, mislio sam da ugrozava hriscanstvo a ispostavilo se da to nije tacno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука