feeble Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Једно је прогноза изборног резултата а нешто сасвим друго изневерена предизборна обећања - и зато Двери и нису као сви остали...... Ma laze da misli da ce dobiti 10% ili vise Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Dalje sto se tice dizanja "hajpa" oko izbornog rezultata Dveri to nije nikakvo obecanje niti je to dokaz da su isti ko i drugi. Oni pokusavaju moje vidjenje time da pokazu narodu da nije uzalud ako se glasa za njih. А што су они за једног националисту бољи него Трећа Србија например? Шта су посебнији и бољи од треће Србије осим што имају другачији програм? gde se Dveri stvarno kotiraju daleko iznad 10%. Брале ајде ја што се надам за Радуловића да ће да пређе цензус, то је вазда оптимистично и мало вероватно... ал ти га оде у бајку...... далеко више од десет посто.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 А што су они за једног националисту бољи него Трећа Србија например? Шта су посебнији и бољи од треће Србије осим што имају другачији програм? Treca Srbija je dokazano interesna skupina. Zna se sta rade po Novom Sadu. Okupirali su JP Informatika, zaposljavaju masovno svoje ljude, razbacuju se parama na neke kvazi kulturne projekte itd. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Treca Srbija je dokazano interesna skupina. Zna se sta rade po Novom Sadu. Okupirali su JP Informatika, zaposljavaju masovno svoje ljude, razbacuju se parama na neke kvazi kulturne projekte itd. Не знам нисам баш пратио њихов рад... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Uh uh i jos jednom uh. Kakve nebuloze,kakva teorija. Prvo u Srsu ima kvalitetnih ljudi,Seselju zelim od sveg srca povratak u Srbiju i na slobodu,za njega mislim da je suvi genije,ali pomalo i lud covek. Medjutim cinjenica je da je Srs nastala kao ogranak udbe tadasnje i to je objavljeno u mnogim knjigama,novinskim spisima,medijima i to nije nikad demantovano. Nadam se da dobro znas za onu krilaticu da je Seselj bio portparol udbe.Zato i imas ogranak Srsa u vidu Aleksandra Vucica i Tomislava Nikolica,koji su prodali svoje ideale za saku necega,to je pokazatelj kakvi su ideali vladali u toj stranci,kad su na prvu pojavu sake dolara 80% stranke i ikona stranke otisli iz nje. Dveri su po tebi napravljene da otmu glasove radikalima? Prvo moras znati jednu stvar Dveri su i pre dve godine i pogotovo sada mnogo popularniji od radikala. Dakle tvoja logika da je neko jaci i veci napravljen da otme nesto manjem je nebulozna,ali apsolutno. Pogotovo one igrarije Nemanje Sarovica oko poziva Dveri i radikalima i dssu da oforme patriotski blok sto su obe stranke odbile,pa je posle srs optuzio Dveri sto nisu pristale na to da Bosko i Vladan ugase Dveri i dobiju 20 i 30to mesto na listi radikala i da se uclane tamo. Drugo da je sve to istina,da su Dveri instrument moci vlasti i drugih ljudi,pa zaboga da li bi onda bili onako brutalno pokradeni na izborima 2012? Da li bi imali toliko malo prostora na medijima koji su u rukama vlasti? I jos nesto Dveri imaju najvecu popularnost u dijaspori i na svakim izborima u Americi,Australiji,Kanadi i mnogim drugim drzavama su uzimale najvise glasova. Tako da sve u svemu suplja prica i to mnogo suplja prica. p.s. Ne bih da pljujem radikale,zato sto ako Dveri ne mogu u parlament voleo bih bar njih tamo da vidim,ali zaboravljaju mnogi da su oni isto tako deo sistema. Neka se sete ljudi kako je Nemanja Sarovic uzimao svakodnevno pare za putne troskove u jednom sazivu skupstine gde je prijavljivao da svaki dan dolazi iz Vranja u Beograd na skupstinske sednice kroz pricu kako mu supruga zivi u Vranju,a covek je ziveo u Beogradu,a o raznim Radetama,Jovanovickama i slicnima da ne pricam. Ali eto cisto da ne ispadne da su radikali u stvari novi ljudi koji su se juce pojavili. Ниси пажљиво прочитао моју поруку. Никакве везе ја намам са СРС па зато немораш да се трудиш да ми објашњаваш њихову историју. Када кажем да су Двери послужиле да се доврши политичко убиство СРС, онда мислим да креатори политичке сцене од језгра удбашке СРС напреве нешто ново под видом СНС и тиме преваре велики део бирача који у њима онда виде умерене патриоте и националисте. Остатак СРС-а, састављен највише од људи који срцем заступају националистичке идеје а који су и сами изманипулисани, треба растурити сада до краја, да неби већ познатим СРС "брендом" успели некако пробити цензус. Пошто је СРС идеја од стране "креатора" искориштена и излизана а СНС може само да послужи само за једнократну употребу због прљавог посла који им је намењен (промена устава и признавање косова) исти креатори као стручњаци који знају како се влада у демократским системима, на време стварају странку са националним предзнаком у виду Двери која има задатак да покупи и држи под контролом нациналистичке бирачке гласове који остану после коначне пропасти СРС и СНС. Ја нисам бранио СРС нити били коју странку, само указујем на начин како се манипулише бирачким телом у демократији. Свако има право на своје мишљење. То што ти сада тврдиш за Двери, тврдили су људи и за СРС и за ДСС, а они су увек остајали само "коректна конструктивна опозиција" док је време пролазило, Србија је пропадала и падала у све веће ропство глобалистичке политике, а живот тих људи је пролазио у лажној нади да ће Србија коначно стећи слободу. Време ће показати. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 А што су они за једног националисту бољи него Трећа Србија например? Шта су посебнији и бољи од треће Србије осим што имају другачији програм? Брале ајде ја што се надам за Радуловића да ће да пређе цензус, то је вазда оптимистично и мало вероватно... ал ти га оде у бајку...... далеко више од десет посто.... To napises,a onda posle napises ne znam nisam pratio njihov rad. Oni su gori zato sto su deo sistema i deo vlasti,zato sto su mimo odluke i izbornog obecanja dok su bili u Dverima odlucili da naprave koaliciju u Novom Sadu. Stvar je jednostavno onom kome je novac bitniji od ideala i onaj koji je vec prekrsio i slagao u vezi izbornog obecanja,ne moze biti isti sa onima koji to nisu nikad ucinili. Ja ti pricam za 10% na anketama koje sam vidjao na netu i gde je anketirano 5 ili 6 hiljada ljudi,da li je to realno,ne znam voleo bih da jeste. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Али сва срећа па ти ниси "српски народ" Dobro, ništa neću da komentarišem o tome ko će pobediti, ali znam da ću iako mi se ni jedna od ponudjenih stranaka u Srbiji ne dopada jer su sve previše konzervativne, 16. u ponoć bit happy, jer Srbija nastavlja putem integracija. Ali ajde, sačekajmo da se to i ozvaniči, no već je jasno koje stranke vode, postoji mogućnost da i sam DSS čak padne ispod cenzusa... NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Ниси пажљиво прочитао моју поруку. Никакве везе ја намам са СРС па зато немораш да се трудиш да ми објашњаваш њихову историју. Када кажем да су Двери послужиле да се доврши политичко убиство СРС, онда мислим да креатори политичке сцене од језгра удбашке СРС напреве нешто ново под видом СНС и тиме преваре велики део бирача који у њима онда виде умерене патриоте и националисте. Остатак СРС-а, састављен највише од људи који срцем заступају националистичке идеје а који су и сами изманипулисани, треба растурити сада до краја, да неби већ познатим СРС "брендом" успели некако пробити цензус. Пошто је СРС идеја од стране "креатора" искориштена и излизана а СНС може само да послужи само за једнократну употребу због прљавог посла који им је намењен (промена устава и признавање косова) исти креатори као стручњаци који знају како се влада у демократским системима, на време стварају странку са националним предзнаком у виду Двери која има задатак да покупи и држи под контролом нациналистичке бирачке гласове који остану после коначне пропасти СРС и СНС. Ја нисам бранио СРС нити били коју странку, само указујем на начин како се манипулише бирачким телом у демократији. Свако има право на своје мишљење. То што ти сада тврдиш за Двери, тврдили су људи и за СРС и за ДСС, а они су увек остајали само "коректна конструктивна опозиција" док је време пролазило, Србија је пропадала и падала у све веће ропство глобалистичке политике, а живот тих људи је пролазио у лажној нади да ће Србија коначно стећи слободу. Време ће показати. Ostatak Srs-a,koji ostatak? Jel onaj ostatak od kada su Toma i Vucic otisli i poveli sa sobom 70% clanstva? Ili ostatak posle toga,gde izmedju svega posle nekoliko godina od rascepa imamo Aleksandra Martinovica koji je danas na listi SNS-A? Koji ostatak,od kad da belezimo ostatak,od danas? Dakle prvo su Toma i Vucic otisli,onda je ostao neki ostatak,sa njima je otislo 70% clanstva,onda je ostalo kako rekose tvrdo jezgro i ostatak,e onda su se desili Aleksandar Martinovic i jos mnogi koji su opet otisli u Sns tokom prosle godine i sad opet imamo neki ostatak koji je cist i to je to,ahaa. Ta prica o kojoj ti pricas da stoji verovatno Dveri ne bi bile jedine koji su od samog postanka do dana danasnjeg bili protiv EU i verovatno ne bi na sve nacine sputavani i medijski i na sve druge nacine u svojoj borbi. Mislim napisao bih jos svasta u vezi te teorije ali mi je neverovatna,tako da mi je smesno uopste da diskutujem o tome. I tom tvojom logikom za svakog coveka u drzavi Srbije mozemo napisati da je tu da bi nekom nesto ne znam sta uradio. Milosavljevicu ja tebe citam jako dugo,ovde si bio jedan od glavnih ismevaca teorija zavere,a danas te teorije aminujes i podrzavas,neverovatno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Što se tiče Dveri, smatram da je bez obzira na sve, glas bar jedne stranke koja je nacional konzervativna u Narodnoj Skupštini nešto što je potrebno da se ovi naši proEU ne bi baš previše bahatili i postali bezobrazni. E sad tu postoje dve stranke ozbiljniji kandidat je DSS stranka krajnje konzervativna ali ujedno i jedina stranka u čijim redovima je društvena elita, to je njihov zaštitni znak, uvek su ih podržavali od glumaca, filozofa, pravnika pa nadalje. i Dveri, ali oni mi nisu dovoljno poznati, slušao sam onog tipa na RTS on je iz te stranke, jeste malo bahat, drzak i pomalo ....n, ali ostavio je utisak. Dok su SRS apsolutno neprihvatiljivi kao kandidati za parlament, dok su bili u parlamentu toliko su bili primitivni, vadili pištolje, psovali i tukli ljude, užas, ne dao ih Bog nikome da budu neka vlast, gde oni vladaju tu ni trava više ne raste. Podrška svim radikalima koji se promene kao što su ovi iz SNS i uvedu novu politiku, konzervativnu ali modernu proevropsku politiku kakva treba Srbiji. Samo sa takvima imamo budućnost, očekuje nas mnogo toga od krize u samoj Srbiji koja ne jenjava lako, do pokušaja ukidanja RS a tome ultranacionalisti nisu dorasli. Kada su oni vladali, zapad bi se osilio pa nam uzeo namerno i ono što nije ranije bilo planirano. Pamet u glavu ili nestajemo. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Podrška svim radikalnima koji se promenu kao što su ovi iz SNS i uvedu novu politiku, konzervativnu ali moedrnu proevropsku politiku kakva treba Srbiji. ...и Вучић је урадио највише за Србију и све што је обећао, испунио је, не знам тачно шта али је све испунио (је л` ме још снима камера?)... Manolis, feeble and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 16. u ponoć bit happy, jer Srbija nastavlja putem integracija. најежим се од оваквих бљувотина...не замери на мојој грубости.. feeble and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Ostatak Srs-a,koji ostatak? Jel onaj ostatak od kada su Toma i Vucic otisli i poveli sa sobom 70% clanstva? Ili ostatak posle toga,gde izmedju svega posle nekoliko godina od rascepa imamo Aleksandra Martinovica koji je danas na listi SNS-A? Koji ostatak,od kad da belezimo ostatak,od danas? Dakle prvo su Toma i Vucic otisli,onda je ostao neki ostatak,sa njima je otislo 70% clanstva,onda je ostalo kako rekose tvrdo jezgro i ostatak,e onda su se desili Aleksandar Martinovic i jos mnogi koji su opet otisli u Sns tokom prosle godine i sad opet imamo neki ostatak koji je cist i to je to,ahaa. Ta prica o kojoj ti pricas da stoji verovatno Dveri ne bi bile jedine koji su od samog postanka do dana danasnjeg bili protiv EU i verovatno ne bi na sve nacine sputavani i medijski i na sve druge nacine u svojoj borbi. Mislim napisao bih jos svasta u vezi te teorije ali mi je neverovatna,tako da mi je smesno uopste da diskutujem o tome. I tom tvojom logikom za svakog coveka u drzavi Srbije mozemo napisati da je tu da bi nekom nesto ne znam sta uradio. Milosavljevicu ja tebe citam jako dugo,ovde si bio jedan od glavnih ismevaca teorija zavere,a danas te teorije aminujes i podrzavas,neverovatno. Ostatak Srs-a,koji ostatak? Jel onaj ostatak od kada su Toma i Vucic otisli i poveli sa sobom 70% clanstva? Ili ostatak posle toga,gde izmedju svega posle nekoliko godina od rascepa imamo Aleksandra Martinovica koji je danas na listi SNS-A? Koji ostatak,od kad da belezimo ostatak,od danas? Dakle prvo su Toma i Vucic otisli,onda je ostao neki ostatak,sa njima je otislo 70% clanstva,onda je ostalo kako rekose tvrdo jezgro i ostatak,e onda su se desili Aleksandar Martinovic i jos mnogi koji su opet otisli u Sns tokom prosle godine i sad opet imamo neki ostatak koji je cist i to je to,ahaa. Ta prica o kojoj ti pricas da stoji verovatno Dveri ne bi bile jedine koji su od samog postanka do dana danasnjeg bili protiv EU i verovatno ne bi na sve nacine sputavani i medijski i na sve druge nacine u svojoj borbi. Mislim napisao bih jos svasta u vezi te teorije ali mi je neverovatna,tako da mi je smesno uopste da diskutujem o tome. I tom tvojom logikom za svakog coveka u drzavi Srbije mozemo napisati da je tu da bi nekom nesto ne znam sta uradio. Milosavljevicu ja tebe citam jako dugo,ovde si bio jedan od glavnih ismevaca teorija zavere,a danas te teorije aminujes i podrzavas,neverovatno. Не знам шта да ти кажем, или си наиван или си још зелен а можда и једно и друго. Имам дебело искуство иза себе, а радио сам и у неким државним органима одакле се многе ствари боље виде. Немојте се заваравати да постоји слобода у Србији у 21. веку као што непостоји ни у већини света. За слободу Србије требало би се крваво борити а у овом тренутку мислим да је то немогуће. Најбоље што можемо да учинимо је да нам деца не забораве корене и да не дозволимо да нам уруше веру православну. И једно и друго је итекеко узело маха. Можда ти је смешно дискутовати о овоме али када се и ако се "пробудиш", биће касно за многе ствари које успут пропустиш. Поздрав и свако добро од Господа Walter је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 DSS je deo sistema. Imam za par ljudi postovanje izmedju ostalog i Vojislava Kostunicu,ali ostatak ekipe koja zari i pali se apsolutno ne razlikuje od nekog slicnog iz sns-a,ds-a ili sps-a. Oni su zarad vlasti u Beogradu progutali mnogo toga,ocigledan pokazatelj da im je vlast najbitnija. Pritom mnoge pljackaske privatizacije su se desile bas u vreme njihove vlasti,isto enormna bogacenja politicara,tajkuna, itd. Da se razumemo ja cu glasati za Dveri,ali voleo bih i DSS i SRS udju u taj parlament jer su svakako bolja opcija od Vucica,Dacica,Tadica,Djilasa i Cede,medjutim razlika izmedju jednog,drugog i treceg je da li si bio deo sistema ili nisi, Dveri nisu bile a i srs i dss jesu i uostalom zato najvise i navijam za njih jer bio voleo da taj sistem razbucaju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Što se tiče Dveri, smatram da je bez obzira na sve, glas bar jedne stranke koja je nacional konzervativna u Narodnoj Skupštini nešto što je potrebno da se ovi naši proEU ne bi baš previše bahatili i postali bezobrazni. E sad tu postoje dve stranke ozbiljniji kandidat je DSS stranka krajnje konzervativna ali ujedno i jedina stranka u čijim redovima je društvena elita, to je njihov zaštitni znak, uvek su ih podržavali od glumaca, filozofa, pravnika pa nadalje. i Dveri, ali oni mi nisu dovoljno poznati, slušao sam onog tipa na RTS on je iz te stranke, jeste malo bahat, drzak i pomalo ....n, ali ostavio je utisak. Dok su SRS apsolutno neprihvatiljivi kao kandidati za parlament, dok su bili u parlamentu toliko su bili primitivni, vadili pištolje, psovali i tukli ljude, užas, ne dao ih Bog nikome da budu neka vlast, gde oni vladaju tu ni trava više ne raste. Podrška svim radikalima koji se promene kao što su ovi iz SNS i uvedu novu politiku, konzervativnu ali modernu proevropsku politiku kakva treba Srbiji. Samo sa takvima imamo budućnost, očekuje nas mnogo toga od krize u samoj Srbiji koja ne jenjava lako, do pokušaja ukidanja RS a tome ultranacionalisti nisu dorasli. Kada su oni vladali, zapad bi se osilio pa nam uzeo namerno i ono što nije ranije bilo planirano. Pamet u glavu ili nestajemo. ах ви ботови...имате ту љигаву реторику...стварно ме тераш да лајем...нека ми Бог опрости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Не знам шта да ти кажем, или си наиван или си још зелен а можда и једно и друго. Имам дебело искуство иза себе, а радио сам и у неким државним органима одакле се многе ствари боље виде. Немојте се заваравати да постоји слобода у Србији у 21. веку као што непостоји ни у већини света. За слободу Србије требало би се крваво борити а у овом тренутку мислим да је то немогуће. Најбоље што можемо да учинимо је да нам деца не забораве корене и да не дозволимо да нам уруше веру православну. И једно и друго је итекеко узело маха. Можда ти је смешно дискутовати о овоме али када се и ако се "пробудиш", биће касно за многе ствари које успут пропустиш. Поздрав и свако добро од Господа Brate tu teoriju koju si ti ispricao i koju imas mora pratiti jos neka prica i realnost koju sto se Dveri tice nemamo. I iz toga razloga je jako nelogicno da je ta tvoja teorija tacna. Delimicno se slazem sa tobom da je u Srbiji manje vise sve kontrolisano,ali u kojoj meri sta je pitanje. E o tome se radi. Takodje brate i tebi sve najbolje od Gospoda. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука