Милош Обилић Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Milosavljevicu saznao sam koliko kosta kod mog poverenistva lokal u kome su. 100e mesecno plus 30 evra troskovi. Skupljaju pare tako sto svako izmedju sebe da 500.600 dinara i na taj nacin placaju lokal. Toliko o tome. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Ко не гласа за Двери, Србин није. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Све националистичке опције, партије, програме, странке и удружења, у југоисточној Европи финансира и контролише АМЕРИКА. Потпуно исто је било и са Милошевићем. Одатле им и толика м_да да се осећају тако моћно осионо и недодирљиво. На крају постану оно што је постао Слоба, што је постао Вук, што је постао Вучић ..и што ево сада постаје и Боле .. DYNABLASTER, ПиП, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Milosavljevicu saznao sam koliko kosta kod mog poverenistva lokal u kome su. 100e mesecno plus 30 evra troskovi. Skupljaju pare tako sto svako izmedju sebe da 500.600 dinara i na taj nacin placaju lokal. Toliko o tome. И ти стварно у то верујеш да пословни простор од 40 квадрата кошта сто евра? Е дај боже да не лажеш да нађем и ја локал за сто евра месечно. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Бошко Обрадовић: Не верујте лажима, Двери улазе у Скупштину Сада нема лажног референдума између два бриселска кандидата Томислава Николића и Бориса Тадића, а комплетна српска политичка сцена је пред крахом, јер грађани јасно виде сву лаж, издају и превару, страначку пљачку, шеме и комбинације прављене протекле 24 године. Двери верују да ће бити у новом сазиву Скупштине Србије на темељу резултата из 2012, када нас је изборна крађа спречила да уђемо у парламент, као и због свега што смо радили ових годину и по. Сада нема лажног референдума између два бриселска кандидата Томислава Николића и Бориса Тадића, а комплетна српска политичка сцена је пред крахом, јер грађани јасно виде сву лаж, издају и превару, страначку пљачку, шеме и комбинације прављене протекле 24 године. Двери у свему томе виде шансу за двоцифени резултат, јер су у овом тренутку једина нова политичка опција и инстинска опозиција владајућем режиму Александра Вучића и Ивице Дачића – каже за Данасову “Изборну грозницу” Бошко Обрадовић, носилац листе Двери на парламентарним изборима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Ко не гласа за Двери, Србин није. А шта смо? Мислим да знам шта сам пошто смо утврдили да нисам Србин. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 А шта смо? Мислим да знам шта сам пошто смо утврдили да нисам Србин. ti si žutać evo i avatar ti je takav Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 ti si žutać evo i avatar ti je takav Кинез? Пг, Ђуро Станивук, kordun and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Кинез? WTF? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 WTF? То смо ми кинези што оће да будемо срби ал не можемо јер смо жути. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Ко не гласа за Двери, Србин није. Eh, kako to nisi ranije predlozio? Mozda bi bio slogan Dveri za izbore. Tada bih morao glasati za njih, jer inace... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Кинез? Јесте ли добро погледали слику? Жив је Чича(није га тешко наћи на слици), умро није, док је Кинеза и Србије. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=H43EZrcEODI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 И ти стварно у то верујеш да пословни простор од 40 квадрата кошта сто евра? Е дај боже да не лажеш да нађем и ја локал за сто евра месечно. Covece ja ne verujem,ne mislim,ne kontam....ja znam,jer saucestvujem u placanju tog prostora. 100e je lokal plus 30tak ostali troskovi,kraj. Poverenistvo placa prostor,nema onog da staresinstvo deli pare pa se neko baskari. Ti si ovde dosao i napisao u fazonu,odakle vama tolike pare,dakle niti su "toooolike" a drugo odatle sto svako prilaze po 500,600 dinara odnosno koliko ko moze u datom trenutku. I nagradno pitanje od 200.000e da li sam ja igde ikad a o ovome smo razmenili bar 10 poruka,napisao da oni imaju poslovni prostor od 40kv? Ili sam mozda napisao da ne znam da li tu ima i 20kv? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Covece ja ne verujem,ne mislim,ne kontam....ja znam,jer saucestvujem u placanju tog prostora. 100e je lokal plus 30tak ostali troskovi,kraj. Poverenistvo placa prostor,nema onog da staresinstvo deli pare pa se neko baskari. Ti si ovde dosao i napisao u fazonu,odakle vama tolike pare,dakle niti su "toooolike" a drugo odatle sto svako prilaze po 500,600 dinara odnosno koliko ko moze u datom trenutku. I nagradno pitanje od 200.000e da li sam ja igde ikad a o ovome smo razmenili bar 10 poruka,napisao da oni imaju poslovni prostor od 40kv? Ili sam mozda napisao da ne znam da li tu ima i 20kv? Ја сам видео да имају и Нишу простор 50 метра од центра од неких 30-так квадрата сигурно. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука