Jump to content

КОНАЧНО истина о Србији на РТС-у! - ДВЕРИ СРПСКЕ

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 655
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Све националистичке опције, партије, програме, странке и удружења, у југоисточној Европи финансира и контролише АМЕРИКА.

Потпуно исто је било и са Милошевићем. Одатле им и толика м_да да се осећају тако моћно осионо и недодирљиво.

На крају постану оно што је постао Слоба, што је постао Вук, што је постао Вучић ..и што  ево сада постаје и Боле ..

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Milosavljevicu saznao sam koliko kosta kod mog poverenistva lokal u kome su. 100e mesecno plus 30 evra troskovi. Skupljaju pare tako sto svako izmedju sebe da 500.600 dinara i na taj nacin placaju lokal.

Toliko o tome.

И ти стварно у то верујеш да пословни простор од 40 квадрата кошта сто евра?

Е дај боже да не лажеш да нађем и ја локал за сто евра месечно.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Бошко Обрадовић: Не верујте лажима, Двери улазе у Скупштину

Сада нема лажног референдума између два бриселска кандидата Томислава Николића и Бориса Тадића, а комплетна српска политичка сцена је пред крахом, јер грађани јасно виде сву лаж, издају и превару, страначку пљачку, шеме и комбинације прављене протекле 24 године.

Tan2014-3-9_17239147_5.jpg

Двери верују да ће бити у новом сазиву Скупштине Србије на темељу резултата из 2012, када нас је изборна крађа спречила да уђемо у парламент, као и због свега што смо радили ових годину и по. Сада нема лажног референдума између два бриселска кандидата Томислава Николића и Бориса Тадића, а комплетна српска политичка сцена је пред крахом, јер грађани јасно виде сву лаж, издају и превару, страначку пљачку, шеме и комбинације прављене протекле 24 године. Двери у свему томе виде шансу за двоцифени резултат, јер су у овом тренутку једина нова политичка опција и инстинска опозиција владајућем режиму Александра Вучића и Ивице Дачића – каже за Данасову “Изборну грозницу” Бошко Обрадовић, носилац листе Двери на парламентарним изборима.

Подели на овим сајтовима

Ко не гласа за Двери, Србин није.

А шта смо?

Мислим да знам шта сам пошто смо утврдили да нисам Србин.

Подели на овим сајтовима

Кинез?

serb-croat3.jpg

Јесте ли добро погледали слику?

Жив је Чича(није га тешко наћи на слици), умро није, док је Кинеза и Србије.

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

И ти стварно у то верујеш да пословни простор од 40 квадрата кошта сто евра?

Е дај боже да не лажеш да нађем и ја локал за сто евра месечно.

Covece ja ne verujem,ne mislim,ne kontam....ja znam,jer saucestvujem u placanju tog prostora.  100e je lokal plus 30tak ostali troskovi,kraj.  Poverenistvo placa prostor,nema onog da staresinstvo deli pare pa se neko baskari. Ti si ovde dosao i napisao u fazonu,odakle vama tolike pare,dakle niti su "toooolike" a drugo odatle sto svako prilaze po 500,600 dinara odnosno koliko ko moze u datom trenutku.

I nagradno pitanje od 200.000e da li sam ja igde ikad a o ovome smo razmenili bar 10 poruka,napisao da oni imaju poslovni prostor od 40kv? Ili sam mozda napisao da ne znam da li tu ima i 20kv?

Подели на овим сајтовима

Covece ja ne verujem,ne mislim,ne kontam....ja znam,jer saucestvujem u placanju tog prostora.  100e je lokal plus 30tak ostali troskovi,kraj.  Poverenistvo placa prostor,nema onog da staresinstvo deli pare pa se neko baskari. Ti si ovde dosao i napisao u fazonu,odakle vama tolike pare,dakle niti su "toooolike" a drugo odatle sto svako prilaze po 500,600 dinara odnosno koliko ko moze u datom trenutku.

I nagradno pitanje od 200.000e da li sam ja igde ikad a o ovome smo razmenili bar 10 poruka,napisao da oni imaju poslovni prostor od 40kv? Ili sam mozda napisao da ne znam da li tu ima i 20kv?

Ја сам видео да имају и Нишу простор 50 метра од центра од неких 30-так квадрата сигурно.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...