Дуња Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Рилски је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Битна је срдачна и узвишена намера а недостатци у програму исправљаћемо сви заједно, саборно. Од саборности код двераша нема ништа. Они имају старешинство које се поставља апсолутистички, чак су кроз то старешинство отерали пар ликова који су хтели нешто да промене. Невероватно идеализујете двери, у моралном слмислу. Да ти кажем једну ствар, једно моје мишљење, уколико неко у политици потенција СОПСТВЕНЕ моралне квалитете, тај те нешто фарба. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Ja ako se u nesto razumem, znam ili mogu- ja cu da ti kazem da mogu, npr. ako ti kazem da mogu da uradim 8 sklekova, onda je to tako Neke stvari nisu samohvale nego fakti koje treba izneti ako prilika to potrebuje. Ali ko ne prica o svojim svrsishodnim sposobnostima, nego se hvali samo da bi hvalio svoju licnost, e taj nema pojma da radi. nana је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Ja ako se u nesto razumem, znam ili mogu- ja cu da ti kazem da mogu, npr. ako ti kazem da mogu da uradim 8 sklekova, onda je to tako Neke stvari nisu samohvale nego fakti koje treba izneti ako prilika to potrebuje. чињеница.. свако за себе мисли да је моралан и исправан. Има једна анегодота - стварна. Лик је био неки тешки убица у америци, серијски и када га је полиција притисла у ћошак и на крају смртно ранила у међусобној пуцјави он је на парчету папира написао "у мени куца срце нежне душе и доброг човека" Другим речима.. ничија мораланост није факат. Ја мислим за себе да сам јако моралан, ти мислиш за себе да си јако моралан, нико не мисли за себе да је неморалан и лош. Дакле то није никакав факат то је његова самопроцена коју намеће гласачима. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 To su dela, a ne reci. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 To su dela, a ne reci. Шта ли си овим хтео да кажеш... мени није јасно... А колико ти блиско и интимно познајеш Бошка Обрадовића да би знао колико је он моралан? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Ovde se za mene postavlja pitanje da li b i l o k o u Srbij moze da dodje na vlast i da radi prevashodno za interes naroda?! Posto je moj trenutni odgovor NE,nema ni svrhe ici na izbore. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Шта ли си овим хтео да кажеш... мени није јасно... А колико ти блиско и интимно познајеш Бошка Обрадовића да би знао колико је он моралан? Ево на пример, ја не знам Бошка, али мој Кум води једно од повереништава у северној Србији и знам да је високо морална особа, прави домаћин и добар Србин. Драган Јашић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Ovde se za mene postavlja pitanje da li b i l o k o u Srbij moze da dodje na vlast i da radi prevashodno za interes naroda?! Posto je moj trenutni odgovor NE,nema ni svrhe ici na izbore. Све док већина буде чекала да се појави неко такав и не буде излазила на изборе, од интереса народа нема ништа. Само би требало забранити кукање оних који на изборе не излазе. Мислим, контрадикторно је, лепо ти је и све имаш а кукаш. nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Ево на пример, ја не знам Бошка, али мој Кум води једно од повереништава у северној Србији и знам да је високо морална особа, прави домаћин и добар Србин. Ја ба не причам о твом куму већ о Бошку. Ја не знам твог кума и твој гарант, мени, за његов морал ништа не значи. Јел теби значи мој гарант да је мој другар који је посланик ДС-а прави домаћин, прави патриота и добар Србин? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Ја ба не причам о твом куму већ о Бошку. Ја не знам твог кума и твој гарант, мени, за његов морал ништа не значи. Јел теби значи мој гарант да је мој другар који је посланик ДС-а прави домаћин, прави патриота и добар Србин? Не, то теби значи... R.Žiskar and nana је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Не, то теби значи... Не значи ни мени, испод мире сто ђавола вире... никад не знаш кад ће неко да ти покаже своје лоше лице.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Све док већина буде чекала да се појави неко такав и не буде излазила на изборе, од интереса народа нема ништа. Само би требало забранити кукање оних који на изборе не излазе. Мислим, контрадикторно је, лепо ти је и све имаш а кукаш. Ne kazem ja da je lepo,stvar je u tome sto nema izbora na izborima.Ne verujem u izbore dok god vlada samo jedan sistem.Meni su totalno nebitne imena stranaka i ljudi,svi kada dodju na vlast igraju isto kolo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Cinjenica je i ono u sta mozemo biti sigurni da Dveri nemaju nijednog coveka u svom pokretu za koga se tvrdilo ili jos gore dokazalo da je lopov,da je ostetio na bilo koji nacin drzavu,da je ostetio na bilo koji nacin nekog pojedinca u drzavi,dakle nema nijednog coveka za koga bilo koji drugi covek moze da upre prstom i da kaze e ovaj mi je nesto nazao ucinio. E to je de fakto i to je cinjenica. Ne mora nekome da se svidja neki stav Dverjana recimo evo meni ja ne potpisujem 100% onoga sto oni pricaju,ali sa druge strane kod nekih drugih stranaka ja bi mogao da potpisem bukvalno sve svih 100% onoga sto pricaju,ali je samo mali problem sto kod tih drugih stranaka sam video plodove rada,video u sta su zemlju doveli,vidim sta narod prica o njima. Toga kod Dveri nema,mozete zlonamerni vikati Zveri,mozete pricati da ukoliko dodju na vlast ne znam sta ce uciniti,ali jednostavno nemate ni jednu grancicu za koju se mozete uhvatiti u tome i to je sustina. I ja sam suvise mali i nebitan,ali ako jedan pokret podrzava toliko svestenika,monaha,oceva nase crkve,a to je nesumnjivo,ja cvrsto verujem da je Bog te ljude izabrao da oni sire istinu o Jevandjelju,razmisljam logicki da li je moguce da iako su na taj nacin prizvani i izabrani da oni sa druge strane su slepi,glupi,ludi da biraju jednu opciju koja je toliko losa kako neki pricaju. Ne znam,ali ja u to ne verujem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Ne kazem ja da je lepo,stvar je u tome sto nema izbora na izborima.Ne verujem u izbore dok god vlada samo jedan sistem.Meni su totalno nebitne imena stranaka i ljudi,svi kada dodju na vlast igraju isto kolo. Није ти лепо али нећеш да промениш? Сад сам се забринуо за твоје афинитете. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука