Jump to content

КОНАЧНО истина о Србији на РТС-у! - ДВЕРИ СРПСКЕ

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 655
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Двери у Инђији: Српска прича у српској кафани

Српска прича у српској кафани у организацији повереништва Инђија је протекла у сјајној атмосфери уз песму Марка Булата.

dveri-tribina-indjija_07.jpg

С обзиром на то да су Ратко Личина, члан Владе САО Крајина у изгнанству и Радован Тврдишић детаљно изложили програм двери и актуелне проблеме Срба у матици и расејању, Владан Глишић се више посветио саборцима и захвалио им на несебичној подршци.

Милица Станисављевић је наишла на опште одобравање присутних због позива младима да остану на селу и унапређују одрживу пољопривредну производњу. У пријатном разговору након званичног дела, грађани Инђије су изнели своје предлоге за подршку Дверима и одмах кренули у заједничку реализацију са активистима Двери у свом месту.

Niste dobro okrenuli zastavu tj nepravilno stoji.Prvo treba da ide crvena kad stoji u tom polozaju a ne bela.

Равно,нигде брда све је равно...

Подели на овим сајтовима

Niste dobro okrenuli zastavu tj nepravilno stoji.Prvo treba da ide crvena kad stoji u tom polozaju a ne bela.

па тако више "личе" на Русе :)

Подели на овим сајтовима

Добро је да си приметио, најзад један реалан разлог да се не гласа за Двери.

Подели на овим сајтовима

naša zastava i jeste po uzoru na rusku, miloš obrenović je htjeo rusku zastavu da nosimo ali turci nisu dali, pa smo mi preokrenuli rusku , inače bi danas imali indetičnu zastavu, to nije vic nego istorijska istina

Мислиш на ову?

656px-Flag_of_Serbia_%281835%29.svg.png

Подели на овим сајтовима

Milane mislim na zastavu kneževine srbije, prethodnice kraljevine srbije, tada se prvi puta pojavljuje srpska zastava a to sto ti pokazuješ nije srpska zastava

Друже, ово што показујем је застава Кнежевине Србије, прописана Сретењским Уставом, правним актом који је Србија добила 1835. године, као једна од ретких европских држава тада. И против тог Устава, како нам историја вели, биле су све три тадашње велике силе, Турска, која у најкраћем није могла да "свари" Устав као један од симбола независности једне земље, Аустрија, која је имала само један разлог-она није имала Устав и Русија, која се бојала револуционарних идеја и тога што Устав Србије Милоша Обреновића "личи" на Француски, па их је чак и застава асоцирала на Французе, те су тражили (Руси) да се застава укине... Тако каже повијест, не знам који су твоји извори и шта си ти учио брате...

Подели на овим сајтовима

Додуше, ти овде рече да не признајеш образовни систем у Србији, а овоме вас свакако нису учили у Хрватској, тако да нема везе :)

Подели на овим сајтовима

Није у томе ствар, него Двери једини иду Путиновим путем. :)

Ići nečijim putem ima smisla samo ako su vam početna i krajnja destinacija iste... u suprotnom ćeš dobro da zalutaš...

Šta upošte znači to da Dveri idu Putinovim putem? Jel to znači da bi se oni u spoljnoj i unutrašnjoj politici ponašali kao Putin iako Srbija nema najjaču kopnenu vojsku na svetu, nuklearni arsenal, veto u SB, površinu od 17,098,242 km2, populaciju od preko 140 miliona stanovnika i ogromno rudno bogatstvo? Ako je tako, onda su luđi nego što na prvi pogled deluju...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

КО КАЖЕ ДА НЕМА?!! 

... taj kleveće i laže i našu će osetit' pest!  ;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Друже, ово што показујем је застава Кнежевине Србије, прописана Сретењским Уставом, правним актом који је Србија добила 1835. године, као једна од ретких европских држава тада. И против тог Устава, како нам историја вели, биле су све три тадашње велике силе, Турска, која у најкраћем није могла да "свари" Устав као један од симбола независности једне земље, Аустрија, која је имала само један разлог-она није имала Устав и Русија, која се бојала револуционарних идеја и тога што Устав Србије Милоша Обреновића "личи" на Француски, па их је чак и застава асоцирала на Французе, те су тражили (Руси) да се застава укине... Тако каже повијест, не знам који су твоји извори и шта си ти учио брате...

e pa neće ti to ići tako brate, grešiš, prvo ta zastava iz sretenjksog ustava se ne zna kako je izgledala nit je zaživjela uopšte, ona nikada nije bila zvanična zastava  ni srba n isrpske države, čemu sada da se oko toga natežemo, tačno je da je postojala zastava iz sretenjskog ustava i tačno je da joj je opis nejasan da je ne može niko rekonstruisati, prije nje je usvojena srpska nacionalna zastava to je ova danasnja, obrnuta ruska to je sva poenta koju ti osporavaš kako? ne možeš da osporiš to su istrijske činjenice, nemoj se smijati mojoj školi imam je i previše i nemam ni jedan razred u državi hrvatskoj zavrsen, imam 4 razreda osnovne u SFRJ sve ostalo je po nastavnom planu i programu republike srbije a čudi me brat RYLAH kako on ne zna za  zastavu....

znači srpska nacionalna zastava je obrnuta ruska, ta  zastava je i zvanicna zastava kneževine srbije, kraljevine srbije i svih oblika srbije do dana današnjeg to je poenta sva  a vi osporavajte, samo morate malo ozbiljnije jer ja neću to pustiti lako

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...