Ђуро Станивук Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Niko od tih svih ljudi iz crkve koji su podrzali Dveri ne ocenjuju njihovo znanje iz ekonomije ili bilo koje druge oblasti,vec kazu da su pravi i posteni ljudi sa cijim stavovima se nekim slazu nekim ne ali da veruju da ti novi ljudi jesu neki disbalans u odnosu sta imamo proteklih 20 godina. Баш тако...демагози и пљувачи се за сламку хватају... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Гледам све ово и чудом се чудим... Погледајте бре људи мало око себе. Каква беда, каква туга... Погледајте себе. Имате ли пара за основне ствари? Можете ли живите од поштеног рада, да бар једном годишње негде одпутујете, купите ауто итд. Залудели су вас демагози. И добићете шта сте тражили - још већу беду. Само ми је жао ове деце која страдају због неразумних родитеља. Што је ласно чудити се ван жиже, ха? Лаве, да видимо ми та решења и како их реално спровести, да видимо акцију а не само "ја видим а ви остали сте слепи код очију". Шта си ти предузео да буде боље овде? Овако, разговору никад краја... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Што је ласно чудити се ван жиже, ха? Лаве, да видимо ми та решења и како их реално спровести, да видимо акцију а не само "ја видим а ви остали сте слепи код очију". Шта си ти предузео да буде боље овде? Овако, разговору никад краја... zbriso iz srbije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Да отворим кишобран, креће пљување... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Brate ti dodjes na temu prospes takve nebuloze i onda kad dobijes odgovore to je u stvari pljuvanje,a na nista iz konkretnih odgovora neces se dalje osvrcati. Ok ali mislim da to nije nacin diskusije. Svako dobro. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Да не покиснеш... kordun, Grizzly Adams and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Ево вам овде о економском програму Двери: https://www.pouke.org/forum/topic/32853-%D0%B4%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B8-%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B5-%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%BC%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5/ А шта треба да се ради, о томе смо овде писали годинама уназад. Отворите форум "Монета" па полако... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Ма писали су многи шта треба него нико да узме на себе да то што пише и уради... kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Ево вам овде о економском програму Двери: Ја рекох неки релевантан текст а оно човек изнео своје виђење и још онако с висине наденуо наслов "бесмислице". Шаљивџија. kordun and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Па имаш Радуловића који је нешто почео да ради. Мада не знам шта је скривио да мора да ради Танталов посао... Луђи од мене... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Па имаш Радуловића који је нешто почео да ради. Мада не знам шта је скривио да мора да ради Танталов посао... Луђи од мене... Газде му дале више пара него теби. Судећи по упоредним биографијама, и ти ћеш то исто да радиш, само за десетак година. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 А шта треба да се ради, о томе смо овде писали годинама уназад. Отворите форум "Монета" па полако... Brate moj,ti kad se budes kandidovao na izborima,uputi me na temu gde si pisao o tome sta treba da se radi pa cemo o tome diskutovati i eto ako budem zadovoljan vidjenim glasacu za tebe. Ovo su izbori izmedju konkretnih stranaka,ljudi,pokreta,svesti. Jedna strana Srbija 1989-2014 (Sps,Ds,Pokret Socijalista,Spo,Srs,Dss,Ldp,Sns...plus ljudi tog sistema kao sto je i Sasa Radulovic i jos mnogi kao npr Treca Srbija koja je na vlasti u Novom Sadu i koju sns finansira da bi skinuli koji promil Dverima) Druga strana Dveri. Prvi su doveli Srbiju gde je dans. Lopovluk,kradje,otimanje,ratovi,ubistva,kriminal,hranjenje kriminalaca,opste rasulo u svakom pogledu u drzavi... To su i doktori prava i doktori ekonomije i svetski priznati strucnjaci i neverovatno dobre programe imaju pa su doveli Srbiju u red iznad opisane stvari.. Drugi su novi ljudi koji nisu nimalo ucestvovali u tome...ali cemo se mi baviti da li se slazemo 100% sa programom njihovim ili ne. Licemerstvo. nedeljko and kordun је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Нема ту никаквог лицемерства. Какве везе има што нису учествовали ако им идеје нису добре? Програм Двери је катастрофа. Ништа поправити неће, само ће бити још горе. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Eto sad, a Vucic kaze da je on sam protiv svih A ovde Dveri protiv svih. Pa ti budi pametan ko je sad na kojoj strani.. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Протојереј Љубо Милошевић: Гласајте за Двери Као један од уредника svetosavlje.org са задржаним правом, пастирски одговорно, јавно, позивам све оне који читају ову листу да гласају за Двери. И ово није политички позив нити ме политика занима, јер ње више на нашим просторима одавно нема. Постоји нешто друго! Пратим Двери већ неколико година и видим (већ знам) да је Повереништво састављено из поштених људи. То је највећи проблем међу лоповима - поштење и страх Божији. Неки су православно црквени а неки су традиционално побожни али су плодна њива Господња за обрађивање, за сејање семена Благе вести Христовог Јеванђеља. И даље не видим ниједну партију да има снагу да нешто више учини на српској сцени осим Двери. То је кључна мисао овог мог односа према њима. Не говорим да нема искрених покрета, али да нису још јаки да би нешто учинили убеђено да. Нек се смире и причекају, јер ако дођу Двери на кормило земље имаће и они своју стваралачку шансу. Србија више нема времена за нове експерименте па нека су им програми (?) много бољи од Двери. Неки моји ранији саговорници нису могли да то разумеју и зашто подржавам баш Двери. Убацивање ситних странка патриотских опредељења у овом моменту великог безизлаза не могу да користе освежењу и обнављању државности Србије. Оне штете. Оне могу да буду и подметање. Мржња и агресија, вербална и физичка под видом "патриотизма" јесте појава и против Цркве. Са њима ми немамо ништа! Двери и то разумеју. Овде треба рационално и прагматично размишљати. Као један од уредника svetosavlje.org са задржаним правом, пастирски одговорно, јавно, позивам све оне који читају ову листу да гласају за Двери. И ово није политички позив нити ме политика занима, јер ње више на нашим просторима одавно нема. Постоји нешто друго! Дакле, молим вас да се више не разводњавају ваши гласови на мистични патриотизам групица који су се одједном појавили спремне су за изборе. За ових неколико година Двери показале су да вреднују Црквено и народно предање; да им је стало до Цркве и народа који сачињавају Државу. И мени лично то је довољно. Надам се и вама. Бошко Обрадовић је честити и побожан човек, смирен и одмерен, Христобојажљив. Како је политика сурова осећам и знам да много страда када размишља "политички". Али шта ћемо, из ове коже нема се куд. Мора се "душа своја полагати за ближње своје". То су знаци овог времена које траже и ту врсту добродјетељи. То је жртва. Морале су и знамените проте да стављају кубуру за појас мантије и тако доводе у питање и свој свештенички чин. Понављам, превелика је то жртва. Али повод није грех него љубав. И данас, су времена идентична, јер се много и велико зло обрушило на наш народ и краде му ум, срце, државност и територије. Време је да кажемо наше, надам се историјско стоп! И покајмо се већ једном! Запамтите, ви се сада борите за вашу децу, а за вас је већ касно. Егоизам на страну и учините велику светињу - волите своју децу. Дакле, улажите себе у њихову будућност. Један од уредника протојереј ставрофор Љубо Милошевић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука