Jump to content

КОНАЧНО истина о Србији на РТС-у! - ДВЕРИ СРПСКЕ

Оцени ову тему

Препоручена порука

Vratio se pre 6 godina,odmah postao stecajni upravnik sigurno se javio na konkurs pa ga primili sa biroa i pritom ima mnogo prituzbi na njegov dotadasnji rad i na kraju bio u vladi Aleksandra Vucica.

Ne on nema veze sa tim sistemom!

Ovo za Milosavljevica jos jednom,cisto da ne bude u iskusenju da ne odgovori i predje preko toga.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 655
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

onii ne polažu račune srpskome narodu, oni srpski narod plaše izolacijom, gladi novim ratovima nato paktom, rusiju predstavljaju kao satanizam neostaljinistički, a račune polažu prije stranim ambasadorima nego bilo kom srbinu namučenom, lijep oje da čovijek bude optimist, da gleda stvari sa pozitivne strane, al jedno 20 godina nakon okupacije sve je gore i gore pa taj optimizam ispada  kao velika zabluda, sve nas manje ima i sve smo više prolupali

Подели на овим сајтовима

Ja to znam sto je najgore znam da to znaju i ljudi koji pisu ovde,ali eto posto su protiv Dveri komentarisace makar i pravopisnu gresku u programu.

Педерски коментар. Ено теме где сам ваш економски програм коментарисао детаљно, тачку по тачку.

Ако, само се покажите... Нека се види како сте "смирени и одмерени". Баш ми је драго.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Можемо да разговарамо о идејама. Писали смо о томе доста овде, вероватно си се укључио скоро...

Pusti ideje,znas svako ima neku svoju viziju sta bi bilo dobro.Medjutim ovde pricamo o konkretnim strankama,njihovim programima i onime sto su ucinili dok su bili na vlasti.

Mozemo mi pisati i ko ce na mesec a ko na mars,a realnost je da mozemo mozda do Borce.

Dakle ovo je trenutno to to. Ponuda koju imamo. Opredeli se.

Подели на овим сајтовима

Vratio se pre 6 godina,odmah postao stecajni upravnik sigurno se javio na konkurs pa ga primili sa biroa i pritom ima mnogo prituzbi na njegov dotadasnji rad i na kraju bio u vladi Aleksandra Vucica.

Ово ти је Србија има притужби на све и сваког. Што сименс нема притужби на његов рад? Или силне друге компаније које немају везе са Србијом за које је радио и којима је био саветник? Зато што добро ради свој посао.

Није баш да се људи отимају да буду стечајни управници....... не знам што томе дајеш неки значај. То је врло незахвална позиција.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Педерски коментар. Ено теме где сам ваш економски програм коментарисао детаљно, тачку по тачку.

Ако, само се покажите... Нека се види како сте "смирени и одмерени". Баш ми је драго.

Brate sad su izbori,pricamo o tome.  Nisam video ikoga da je isao i detaljno obradjivao program Sase Radulovica ili Snsa ili Dsa ili Spsa na ovom forumu,a svi se hvatate pokreta Dveri.

Подели на овим сајтовима

Dakle ovo je trenutno to to. Ponuda koju imamo. Opredeli se.

Не морам да се определим ако ми се не свиђа понуда.

Хвала Богу, тренутно имамо добар избор - Саша Радуловић.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ово ти је Србија има притужби на све и сваког. Што сименс нема притужби на његов рад? Или силне друге компаније које немају везе са Србијом за које је радио и којима је био саветник? Зато што добро ради свој посао.

И да, вероватно се јављао на конкурсе. Није баш да се људи отимају да буду стечајни управници.....

brate ajde sadi baštu, lijpeo je vreme, biće to pametan ekonomski projekat za tvoje domaćinstvo, visiš ovdje neprekidno, čak i mene ometaš u radu  :)))

Подели на овим сајтовима

Brate sad su izbori,pricamo o tome.  Nisam video ikoga da je isao i detaljno obradjivao program Sase Radulovica ili Snsa ili Dsa ili Spsa na ovom forumu,a svi se hvatate pokreta Dveri.

Писали смо доста о практично свима њима и конкретним погрешним потезима. О Саши Радуловићу имамо тему (можда и више њих) већ пар година.

Него си ти дошао сад пред изборе да продајеш своју кореографију па ниси у току...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Не морам да се определим ако ми се не свиђа понуда.

Хвала Богу, тренутно имамо добар избор - Саша Радуловић.

E pa razotkrijes se i to je to. Mozemo dalje granati pricu na osnovu toga,a ne kao ja reeeealno posmatram pa pisem a u stvari si itekako opredeljen.

Подели на овим сајтовима

brate ajde sadi baštu, lijpeo je vreme, biće to pametan ekonomski projekat za tvoje domaćinstvo, visiš ovdje neprekidno, čak i mene ometaš u radu  :)))

Не могу тренутно, раде се друге ствари на том месту. После тек иде мој део посла. Шта ти мислиш, ја имам шта да радим па висим овде?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Него си ти дошао сад пред изборе да продајеш своју кореографију па ниси у току...

Ne ja sam dosao na forum,igrom slucaja pre izbora i sa time sto od 20 aktivnih tema 19 je o politici sta da radim. Izvini sto sam izabrao los momenat za dolazak na forum.

Inace,to je ono smirenje i odmerenost o kojoj si malocas govorio,svaka cast.

To je to licemerstvo.

Подели на овим сајтовима

E pa razotkrijes se i to je to. Mozemo dalje granati pricu na osnovu toga,a ne kao ja reeeealno posmatram pa pisem a u stvari si itekako opredeljen.

Брале, ја овде пишем већ годинама и сви знају који су ми ставови. Нема ништа да се "разоткрива".

Нећу ваљда да ставим сличицу са заокруженим бројем за аватар?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...