nedeljko Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Улица Двери у Новом Саду У четвртак, 13. марта од 12-15 часова, у Новом Саду трибина у Змај Јовиној улици. Покрет Двери ће данас, 13. марта, одржати завршну конвенцију - у Новом Саду. "Улица Двери" биће одржана у Змај Јовиној улици, од 12-15 часова, а конвенција ће бити завршена шетњом од 15 часова и завршним говорима у Змај Јовиној код споменика. Говориће: Иван Бабић - песник, Иван Костић, Стефан Пекић, Данка Стојиљковић - вокални солиста, Др Мила Алечковић, Коста Чавошки - академик, Бошко Обрадовић, Ратко Личина, Милан Миленковић – новинар. Информативна служба Двери Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Cekajte mnogi ocevi nase crkve,ja mogu da nabrajam jedno bar 10 svestenika koje JA znam i ko zna koliko monaha i ko zna koliko jos ljudi unutar crkve koji podrzavaju Dveri. Evo recimo znam za neke svestenike koji dopustaju da se tribine pokreta Dveri odvijaju u parohijskom domu jer inace sale u opstini,mesnim zajednicama i slicno su mahom zatvorene. Otac Kirilo sa Hilandara dobije zelju da podrzi Dveri i posalje pismo podrske i jos mnogo ljudi koji su UNUTAR spc ne kao mirjani podrzavaju Dveri. Poenta price je,svi su oni glupi i ne prepoznaju to kic pravoslavlje,svi su oni slepi pored ociju ne prepoznaju da je to protiv pravoslavlja,samo dvoje ljudi svedoce o tim strasnim kicastim "pravoslavcima". Bez ljutnje izmedju nabrojanih,uvek biram stranu ovih prvih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 С Е К Т А Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Није ми јасно шта неки православни виде у Дверима... То је као да ја сада отворим продавницу алкохолних пића "Св. Сава" и на све производе налепим иконе и крстове, а продавце обучем као монахе. То вам раде Двери са политиком. Хришћани би против таквог кича требало да се буне, а не да још подржавају. Врло маштовито излагање засновано на предрасуду и претпоставци. Шта је ту кич? Молим објашњење за овакву тврдњу. Немој да се брукаш празним причама... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Слушајте радио Снага Народа на фреквенцији 87,5 или преко интернета. Од 11.15ч гост Бошко Обрадовић! Пробој медијске блокаде ~ Покрет ДВЕРИ ~ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 С Е К Т А Боље да ниси ништа написао него што си цедио "оволику мудрост" из свог мозга... nedeljko and R.Žiskar је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Cekajte mnogi ocevi nase crkve,ja mogu da nabrajam jedno bar 10 svestenika koje JA znam i ko zna koliko monaha i ko zna koliko jos ljudi unutar crkve koji podrzavaju Dveri. Evo recimo znam za neke svestenike koji dopustaju da se tribine pokreta Dveri odvijaju u parohijskom domu jer inace sale u opstini,mesnim zajednicama i slicno su mahom zatvorene. Otac Kirilo sa Hilandara dobije zelju da podrzi Dveri i posalje pismo podrske i jos mnogo ljudi koji su UNUTAR spc ne kao mirjani podrzavaju Dveri. Poenta price je,svi su oni glupi i ne prepoznaju to kic pravoslavlje,svi su oni slepi pored ociju ne prepoznaju da je to protiv pravoslavlja,samo dvoje ljudi svedoce o tim strasnim kicastim "pravoslavcima". Bez ljutnje izmedju nabrojanih,uvek biram stranu ovih prvih. ај још мало пецајте народ на религију, гледајте да се огребете за глас на све начине.. ништа вам није свето... И онда што сам упоран... јер ми се гади овакво понашање... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Распродаја верске кореографије... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Боље да ниси ништа написао него што си цедио "оволику мудрост" из свог мозга... U pravu si Đuro, praštaj, evo popravke: F a š i s t i č k a s e k t a ... jel sad bolje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Двери у Инђији: Српска прича у српској кафани Српска прича у српској кафани у организацији повереништва Инђија је протекла у сјајној атмосфери уз песму Марка Булата. С обзиром на то да су Ратко Личина, члан Владе САО Крајина у изгнанству и Радован Тврдишић детаљно изложили програм двери и актуелне проблеме Срба у матици и расејању, Владан Глишић се више посветио саборцима и захвалио им на несебичној подршци. Милица Станисављевић је наишла на опште одобравање присутних због позива младима да остану на селу и унапређују одрживу пољопривредну производњу. У пријатном разговору након званичног дела, грађани Инђије су изнели своје предлоге за подршку Дверима и одмах кренули у заједничку реализацију са активистима Двери у свом месту. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 U pravu si Đuro, praštaj, evo popravke: F a š i s t i č k a s e k t a ... jel sad bolje Праштам...Сад бар знамо ко ти је испрао мозак... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 @Dveri u kafani Pa kud ce u kafanu usred posta :P RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 ај још мало пецајте народ на религију, гледајте да се огребете за глас на све начине.. ништа вам није свето... И онда што сам упоран... јер ми се гади овакво понашање... Битно је разликовати се! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 ај још мало пецајте народ на религију, гледајте да се огребете за глас на све начине.. ништа вам није свето... И онда што сам упоран... јер ми се гади овакво понашање... Druze navedi mi jednu stvar kojom ces objasniti na koji nacin Dverjani pecaju narod na religiju? Njihovo samo je da veruju u Boga i da se rukovode nasim svetiteljima. Da li to neko treba da krije? da li treba da se neko toga stidi? Necu bre da se stidim. I to je kic? To je koriscenje crkve? I opet da li ti svi svestenici koji su bliski pokretu,monasi,ocevi nase crkve su debili,slepci,budale,a samo vas nekolicina nije jer oni ne uvidjaju da Dveri njih koriste i da su kic? Sram vas bilo. kordun and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 R.Ziskar nema to veze sa pozivom,jednostavno tebi je za glasanje potrebna licna karta ili neki drugi dokument sa slikom i naravno da si na izbornom spisku,drugo ti nista ne treba. Ја то знам, само нисам сигуран да то зна и мој комшија који је слабије едукован и који чека да му стигне позив или неће изаћи на гласање а јасно је коме таква прича одговара. Није ми јасно шта неки православни виде у Дверима... Па неки православци који живе у Србији немају тај луксуз да могу са висине и са стране да посматрају догађаје већ морају да учествују у њима како би им било боље. Не могу да ћуте и трпе ма колико то некима одговарало. kordun, nedeljko and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука