feeble Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 мора да су на временској прогнози јавили да ће киша стати, па нас Деда позива на молитву Pa da, sad kad kisa stane pa narod nagrne u crkve nakon ovog sjajnog marketinskog trika. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Ja ipak mislim da se priroda okreće protiv čoveka samo zbog čovekovog greha. Драгана Милошевић, Sanja Т., алиса and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Ja ipak mislim da se priroda okreće protiv čoveka samo zbog čovekovog greha. Ovo su sasvim uobicajene prirodne pojave. Citav klimatski ciklus na zemlji je povezan. Kad negdje pada jaka kisa, na drugom kraju je suncano i lijepo, isto kad je negdje prevruce, na drugom kraju je prehladno i obratno....nema to veze sa covjekovim grijehom. Ako vec uvodis nekakav grijeh, onda klima se moze okrenuti onoliko koliko covjek zagadjuje okolinu, unistava zeleni pokrivac itd...recimo povecanje poplave mogu da se dodgode na mjestima gdje ima puno asfalta i betona pri cemu je oticaj povecan jer je zeleni pokrivac unisten, ali prije nego kisa dotakne ijednu povrsinu njen intenzitet je zavistan od klime, a za sta covjek jos uvijek nema nikakvog uticaja svojim destruktivnim ponasanjem. Kisa ce prestati u subotu. Bolje bi bilo da je ovaj moleban moltiva za ljude, da se uskrepe i dobju snage da izdrze pomazuci jedni drugima ko se nasao ugrozen i svako ko je voljan da se pridruzi pomoci. Млађони, Mилена КШ and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Kisa ce prestati u subotu. Колика је вероватноћа да ће киша престати у суботу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Колика је вероватноћа да ће киша престати у суботу? Ne znam nisam radio meteoroloske proracune, oni u zavodu to znaju. Mozda se i sutra malo primiri lokalno, ali najavljeno je da ce od subote postepno da prestaje u potpunosti i od nedjelje ide bolje vrijeme. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Касно сам видела ово. Боље да престане ноћас. Емилијан Псалм 68. Чита се када се реке изливају и плаве куће. Арсеније Кападокијски Православни Србин, Пг, Sanja Т. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Ne znam nisam radio meteoroloske proracune, oni u zavodu to znaju. Mozda se i sutra malo primiri lokalno, ali najavljeno je da ce od subote postepno da prestaje u potpunosti i od nedjelje ide bolje vrijeme. Хвала Богу. Само да што пре престане и што кажеш, да се људи сложе, да саосећају са комшијама и помажу једни другима, то је суштина. Молитва за престанак падавина је добар начин за оне који би хтели да се помоле. Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Kisa ce prestati u subotu. Bolje bi bilo da je ovaj moleban moltiva za ljude, da se uskrepe i dobju snage da izdrze pomazuci jedni drugima ko se nasao ugrozen i svako ko je voljan da se pridruzi pomoci. Šta da ti kažem.... ima mrtvih ima i na hiljade živih koji su van kuća.... Nije ni bitno ja recimo u ovom molebanu vidim sabornost a ne marketing. Ne znam kako i neću da verujem u to, da takvi visoki predstavnici Tela Hristovog stoje usred Crkve i pred Bogom živim i izgovaraju marketinške parole a ne molitvu. Trebalo bi razmisliti i koliko mi stvarno verujemo u snagu molitve pa onda da napišemo ovakvu kvalifikaciju.... Dobro ništa strašno svako od nas je nekad i u pravu a nekad ne. (inače nikad ne mogu sebe naterati na molitvu o nečemu a da to nije iskreno u mojoj duši, jer posle toga znaš i sam da si prazan i neuslišen). Inače naravno da je molitva i poziv na pomoć nastradalima materijalno i poziv za prestanak ljudskih žrtava ove razorne "oluje" Hristos vaskrese. Ненад Р., Зосима, Иван Ивковић and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Молепствије за престанак кише Свети Архијерејски Сабор свете Српске Православне Цркве, разматрајући тешко стање у коме су се нашли наша земља и читав регион услед незапамћених атмосферских падавина, одлучио је у јутрошњој седници да се у београдској Саборној цркви данас с почетком у 17 часова одслужи чин Молепствија за престанак кише. - Овај чин биће служен после вечерње, у молитвеном присуству Његове Светости Патријарха српског г. Иринеја и Архијереја, чланова Сабора, истакао је Преосвећени Епископ бачки г. Иринеј на данашњој конференцији за медије у Патријаршији српској у Београду. Епископ Иринеј је пренео позив Светог Архијерејског Сабора свом благочестивом православном народу и свим људима добре воље да се молитвено и мисаоно придруже молитвама за престанак ових непогода, еда бисмо умолили Сведржитеља Творца да нам се смилује и укаже своју љубав, коју нам, иначе, никад није ускратио. - Молимо представнике средстава информисања да, и поред других обавеза у овом тренутку, укажу дужну пажњу овоме светом чину, истакао је Епископ бачки Иринеј. Он је позвао представнике медија да присуствују конференцијама за медије, које ће се сваког дана током саборског заседања одржавати у Патријаршији српској са почетком у 13 часова. Помолимо се драгоме Господу Богу да „Он који са крајева земље сабира воду у облацима, заустави је заповешћу својом, и пошаље ведрину на земљу. Господе, немој нас савим предати пропасти и глади и погибији, и нека нас силна вода не поплави, него се у гневу опомени милости и, мада нисмо заслужили, сажали се на нас ради доброте своје, и као добар помилуј створења своја и дело руку својих, и брзо избави од свакога зла. Уредништво Информативне службе Sanja Т., Пг, Viktor Ljvovic and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Ovo su sasvim uobicajene prirodne pojave. Citav klimatski ciklus na zemlji je povezan. Kad negdje pada jaka kisa, na drugom kraju je suncano i lijepo, isto kad je negdje prevruce, na drugom kraju je prehladno i obratno....nema to veze sa covjekovim grijehom. Ako vec uvodis nekakav grijeh, onda klima se moze okrenuti onoliko koliko covjek zagadjuje okolinu, unistava zeleni pokrivac itd...recimo povecanje poplave mogu da se dodgode na mjestima gdje ima puno asfalta i betona pri cemu je oticaj povecan jer je zeleni pokrivac unisten, ali prije nego kisa dotakne ijednu povrsinu njen intenzitet je zavistan od klime, a za sta covjek jos uvijek nema nikakvog uticaja svojim destruktivnim ponasanjem. Kisa ce prestati u subotu. Bolje bi bilo da je ovaj moleban moltiva za ljude, da se uskrepe i dobju snage da izdrze pomazuci jedni drugima ko se nasao ugrozen i svako ko je voljan da se pridruzi pomoci. Опште је познато да су поплаве мера греха људи на тој територији. Ми смо релативно праведни још увек, па се зато поплаве дешавају тек ту и тамо. А у неким земљама се то дешава сваке године, јер много греше и разне гадости чине. Зато си ти и отишао у тај Бангладеш, па оваквим постовима умирујеш блудну ти савест! Justin Waters, Oglo, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Знамо да си заповешћу Својом послао оволику кишу на нас, али поразмисли мало да ли нам то одговара и заустави је заповешћу Својом, и пошаљи ведрину на земљу. Није да Те исправљамо, него само, ето, успут помињемо, будући бесконачан, свака Ти се коначност може учинити сличном, али има разлике да ли је река испод моста или изнад. У сваком случају, ми са радошћу и захвалношћу прихватамо твоја дела и знаке, ово су дивне поплаве, али ако може мало мање и то би било исто дивно, ако не и још боље. дрвце Juanito, RYLAH, Gordana . and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Знамо да си заповешћу Својом послао оволику кишу на нас, али поразмисли мало да ли нам то одговара и заустави је заповешћу Својом, и пошаљи ведрину на земљу. Није да Те исправљамо, него само, ето, успут помињемо, будући бесконачан, свака Ти се коначност може учинити сличном, али има разлике да ли је река испод моста или изнад. У сваком случају, ми са радошћу и захвалношћу прихватамо твоја дела и знаке, ово су дивне поплаве, али ако може мало мање и то би било исто дивно, ако не и још боље. дрвце Nema potrebe da se tiskaš drvce, ti kao ateista imaš veću snagu molitve od nas grešnih drvce and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Nema potrebe da se tiskaš drvce, ti kao ateista imaš veću snagu molitve od nas grešnih Ateisticka molitva ti je jaca od vlaske madjije i vudua zajedno. Dodole iz celog sreza sve da se saberu na jednu livadu, pa nije dosta. A, valjda svaki od nas ima neke svoje brige, pa ne povedosmo racuna, i eto, odma nevolje. A, sta ces, bice bolje. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Опште је познато да су поплаве мера греха људи на тој територији. Ми смо релативно праведни још увек, па се зато поплаве дешавају тек ту и тамо. А у неким земљама се то дешава сваке године, јер много греше и разне гадости чине. Зато си ти и отишао у тај Бангладеш, па оваквим постовима умирујеш блудну ти савест! Nisi u pravu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 али поразмисли мало да ли нам то одговара и Molimo se. nana је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука